LaRgO написа:RedeviL написа:LaRgO написа:Цскарите ще се спукат от яд, защото Лудогорец ги бие, където ги хване. Няма да видят титла докато Лудогорец съществува и се молят да ги закрият. хаххахаха големи комплексари. А да говорите за фенове е смешно. Кога за последно си напълнихте стадиона ? Нали сте милиони ? Къде са ? Най-много да си напълните сектор Г и това е. Дори срещу Ливърпул не можахте да напълните ст. "Васил Левски". И имате наглостта да говорите за фенове...
На фона на будната кома, в която се намира целия ни футбол, струва ми се доста глупаво да питаш, кога ще си напълним стадиона. Незавсимо от моментното състояние на ЦСКА, клубът си има достатъчно верни фенове, които го следват непрестанно, особено при гостуванията! Няма значение, дали става въпрос за села и паланки- всички са фенове на ЦСКА. И в този ред на мисли, предпочитам да видя празни седалки, отколкото да се фукаме, че видиш ли, сме си напълнили стадиона с фенове назаем, а след това да ставаме свидетели на снимки като тази от Стара Загора.. Доста комплексарско, а?
Комплексарско е вашето всекидневно реване срещу Лудогорец. Уж били еднодневка и не знам си какъв, а всеки ден за него пишете.
Колко население е Разград и колко София, че говорите за публика ? Къде са цскарите софиянци ?
Населението на градовете няма ,ама нищо общо с фенството и посещаемостта.Ако беше обратното на мачовете на Унион Берлин щяха да ходят по три милиона.Тук става въпрос за истинските запалянковци,които си подкрепят отбора навсякъде.Може да са 50,200 или 2000.Но не може да са нула /0/Това го няма никъде по света.А изискването ти цесекари да са само софиянци не ми е понятно.