Задължителна победа.Тия не трябва и да припарват до първата шестица.Там долу в тинята при Марек и Хасково.Да си организират кални борби на разменни начала.
2:0
XIX кръг: ЦСКА - Черно море 3:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Карамел Му
- Контакти:
Re: XIX кръг: ЦСКА - Черно море
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Карамел Му написа:Задължителна победа.Тия не трябва и да припарват до първата шестица.Там долу в тинята при Марек и Хасково.Да си организират кални борби на разменни начала.
2:0
Post of the day!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- Red Warrior
- Контакти:
Трябва да си върнем за мача във Варна където съдията ни отряза главата. Юзбашията да е спокоен. Ще му спестим твърдата валута от биткренвирши.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Venko123 написа:b0b1 написа:Ако загубим точки от още едни средняци е време Стойчо да си ходи.Надявам се на 2-0 и мисля, че е абсолютно постижим резултат предвид класата на нашите играчи и тези на съперника.То си се вижда в таблицата де.
И идва кой? И то зимата...Пичове, дайте да мислим малко.
Достатъчно сме го мислили с тоя треньор-тумор, който не може да играе срещу затворени отбори, не става за ЦСКА.Писна ми от неговите резили с разни анонимници.А кой да дойде, то е ясно - Любо Пенев.
-
zeleno-beliya
- Контакти:
-
Карамел Му
- Контакти:
b0b1 написа:Venko123 написа:b0b1 написа:Ако загубим точки от още едни средняци е време Стойчо да си ходи.Надявам се на 2-0 и мисля, че е абсолютно постижим резултат предвид класата на нашите играчи и тези на съперника.То си се вижда в таблицата де.
Достатъчно сме го мислили с тоя треньор-тумор, който не може да играе срещу затворени отбори, не става за ЦСКА.Писна ми от неговите резили с разни анонимници.А кой да дойде, то е ясно - Любо Пенев.
И мене ме дразнят понякога тактиките на Стойчо,но в момента той е единствения дето може да удържи съблекалнята,а на хала на който сме, даже сме първи в класирането.Любо при първите забавени заплати ще скочи на ръководството,той си е такъв,иска всичко да е изрядно.Нека се стабилизираме финансово,Стойчо да си купи играчите дето иска и ако продължава по същия начин ,да си ходи.Но сега не му е времето да сменяме тренери.
30.05.2016г
- Red Warrior
- Контакти:
b0b1 написа:Venko123 написа:b0b1 написа:Ако загубим точки от още едни средняци е време Стойчо да си ходи.Надявам се на 2-0 и мисля, че е абсолютно постижим резултат предвид класата на нашите играчи и тези на съперника.То си се вижда в таблицата де.
Любо работи за много пари и иска да му се купуват скъпи играчи. Онези от Сливен колко време ги плащахме? Стойчо е единствения, който може да се справи в това безпаричие. Иначе и аз съм го критикувал за наистина инатливото не пускане на млади играчи от школата. Последно се издразних на мача с Хасково, когато водехме с разлика, а той не пусна Радой Божилов. Карачанаков също ту го има, ту го няма, докато Платини лично на мен ми къса нервите, при това не само на вчерашния мач. Освен това не знам за теб, но аз не съм напълно убеден в треньорските качества на Любо. Той винаги почва силно и завършва трагично. Така беше и в ЦСКА, когато почнахме, ако не се лъжа с 10 победи и се сгромолясахме. Почна да взима някакви нелогични решения, като това да прати Сашо Тонев в Сливен и да използва играчи не на постовете им. Някакво дежавю гледах и в националния отбор. Има нещо, което ме притеснява в Любо и не знам колко хора го усещат.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Този мач го взимаме без проблеми ! След него подобаваща и заслужена почивка за всички армейци !
От Нова година с две-три нови попълнения и здрава подготовка с много мачове и на пролет отбора ще е на по-високо ниво ! Сигурен съм, че с пълноценна подготовка с пристигналите на време нови футболисти, Стойчо ще вземе титлата !
От Нова година с две-три нови попълнения и здрава подготовка с много мачове и на пролет отбора ще е на по-високо ниво ! Сигурен съм, че с пълноценна подготовка с пристигналите на време нови футболисти, Стойчо ще вземе титлата !
1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Ron Jeremy
- Контакти: