Какви са добрите треньори?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Тик-Так1892
Контакти:

Какви са добрите треньори?

Мнениеот Тик-Так1892 » 06 дек 2014 20:10

От доста време в разговорите най-вече в ЦСКА-форума,лансирам,че най-добрите треньори във футбола са халфовете и в частност дефанзивните.Фактите го сочат,аз просто го споделям,като факт.Жозе Моуриньо,Гуардиола,Луис Ван Гаал,Карло Анчелоти,Антонио Конте,Фабио Капело,Диего Симеоне,ако искате и Арсен Венгер може да се прибави в списъка,но с доста условности.
Вашето мнение?

sandi74

Re: Какви са добрите треньори?

Мнениеот sandi74 » 06 дек 2014 20:20

Любославчо Пенев е най-добрият.С него вместо да се отблъсне от дъното Титаник (националният отбор) взе че го прокопа и премина в друго измерение.Факт. 8-) :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 дек 2014 20:20

Тик-Так1892 написа:От доста време в разговорите най-вече в ЦСКА-форума,лансирам,че най-добрите треньори във футбола са халфовете и в частност дефанзивните.Фактите го сочат,аз просто го споделям,като факт.Жозе Моуриньо,Гуардиола,Луис Ван Гаал,Карло Анчелоти,Антонио Конте,Фабио Капело,Диего Симеоне,ако искате и Арсен Венгер може да се прибави в списъка,но с доста условности.
Вашето мнение?

Антонио Конте не е дефанзивен халф, а тъкмо обратното. :idea:
Затова практикува 3-5-2

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 дек 2014 20:23

Въпросът е защо повечето известни са дефанзивни - ами защото позицията им помага през цялата кариера да четат играта. Да виждат позиционирането на нападателите и усещат присъствието на защитниците зад себе си.
Нормално. Те са един вид дълбоки плеймейкъри.
Последна промяна от Кировец на 06 дек 2014 20:24, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 дек 2014 20:23

НИКОЛА СПАСОВ :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 06 дек 2014 20:39

Тик-Так1892 написа:От доста време в разговорите най-вече в ЦСКА-форума,лансирам,че най-добрите треньори във футбола са халфовете и в частност дефанзивните.Фактите го сочат,аз просто го споделям,като факт.Жозе Моуриньо,Гуардиола,Луис Ван Гаал,Карло Анчелоти,Антонио Конте,Фабио Капело,Диего Симеоне,ако искате и Арсен Венгер може да се прибави в списъка,но с доста условности.
Вашето мнение?

Мауриньо къде е играл като дефанзивен халф ?
Анчелоти е защитник.
Гуардиола беше крило.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 дек 2014 20:40

Не е определящо каква му е била позицията на терена.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 дек 2014 20:55

Logical person написа:
Вашето мнение?

Анчелоти е защитник.
Гуардиола беше крило.

Гуардиола беше дефанзивен халф.
Моуриньо има няколко сезона в Рио Аве и Белененсеш.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 06 дек 2014 21:04

Logical person написа:
Вашето мнение?

Анчелоти е защитник.
Гуардиола беше крило.

:) :) Брат,проучвай нещата.Моуриньо го пише централен халф,другите двама са дефанзивни.Кировец,да точно за това са най-добрите.Конте аз доколкото помня беше дефанзивен.

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 06 дек 2014 21:04

Анчелоти си е играел баш- баш деф.халф.Сещам се също и за Франк Рийкард ,както и Джовани Трапатони(играел и като деф.халф от време на време)

То като се замисля добър треньор центр.напад няма,също така и вратар лично аз не се сещам,може би изключение прави Манчини(нападател) .

Върни се в “Футбол - Свят”