Черно море - Левски 6.12 събота 12.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Re: Черно море - Левски 6.12 събота 12.30ч.

Мнениеот KIL » 06 дек 2014 20:08

LaRgO написа:За пореден път се доказа, че феновете на Черно Море са най-големите комплексари в този форум.
Единият чак видял подпиране на съдията срещу Монтана в ситуацията за дузпата. Няма ли дузпа, бе ? Ти сляп ли си или малоумен ? Играл неволно..............Боже мили...ръката му е високо вдигната, но играл неволно.
А това вашето, на което казвате терен го няма дори при аматьорите от държавите от 545345 свят! То на него почти няма трева, само кал. Който му е дал лиценз е за затвора. Или да ви изхвърлят от А група или да ви пратят да играете на стадион със затревен терен :!: Това е футбол, не борба в калта. Абсолютен втори жълт картон на вашия и следователно червен, а те ми викат "мафия"...........лелелеле вие не сте наред, никак даже.

А да видим сега кой е комплексаря,а? Ами честити победата бе,пич,пиши-надиграхте ни,и толкова.Но...това го правят нормалните фенове,а ти-терена,нивата,атмосферното налягане,войната в ЧАД,още някакво оправдание? Уф,за комплекси ми пише тоя...
Наздраве,МОРЯЦИИИ!!! Много ми е гот...! :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 06 дек 2014 20:19

От първата страница се започва с коментари за говеда, гейарена, съдии, милиционери, обор и всякакви обиди, а аз да ви честитя. И това е преди и след всеки мач. И да ви честитя....хахха да бе. Първо се научете да се отнасяте нормално.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 дек 2014 20:23

С милиционерите-доносници няма как да се отнасяш нормално, защото сами те не са нормални :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 дек 2014 20:28

Ненормален терен, победата ви не е на футбол, а на кални бани. Припомнете ми кога сте ни били на хубав терен, защото аз не се сещам.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 06 дек 2014 20:28

LaRgO написа:За пореден път се доказа, че феновете на Черно Море са най-големите комплексари в този форум.
Единият чак видял подпиране на съдията срещу Монтана в ситуацията за дузпата. Няма ли дузпа, бе ? Ти сляп ли си или малоумен ? Играл неволно..............Боже мили...ръката му е високо вдигната, но играл неволно.
А това вашето, на което казвате терен го няма дори при аматьорите от държавите от 545345 свят! То на него почти няма трева, само кал. Който му е дал лиценз е за затвора. Или да ви изхвърлят от А група или да ви пратят да играете на стадион със затревен терен :!: Това е футбол, не борба в калта. Абсолютен втори жълт картон на вашия и следователно червен, а те ми викат "мафия"...........лелелеле вие не сте наред, никак даже.

ДАВАЙ,ДАВАЙ ДАВИ СЕ....ПОВРЪЩАЙ!КЕФ МИ Е ДА ЧЕТА ВСЯКАКВИ ГЛУПОСТИ ДНЕС! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 06 дек 2014 20:31

НАЗДРАВЕ МОРЯЦИ! НАЗДРАВЕ КОЛЬО! НАЗДРАВЕ ДРУЖИНА!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 дек 2014 20:32

W84me написа:Ненормален терен, победата ви не е на футбол, а на кални бани. Припомнете ми кога сте ни били на хубав терен, защото аз не се сещам.

Когато ви РАЗПИЛЯХМЕ с 3:1, миналата година когато пак ядахте бой с 2:1....когато бихте с 2:1 също беше перфектен! Може да си пуснеш клипчета! Теренът беше ужасен обаче само днес, когато паднахте и когато ви размазахме с 4:1 за Купата, а и при още едно 1:0 отново за Купата....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 дек 2014 20:34

http://vbox7.com/play:d9f7e10363
Черно Море - Левски 3:1 - ПЕРФЕКТЕН ТЕРЕН!!!
http://vbox7.com/play:5a59146f70
Черно Море - Левски 2:1 - ПЕРФЕКТЕН ТЕРЕН!!!

РЕВЛИВИ МИЖИТУРКИ!!! На вас не теренът ви е проблема, и на хубавите терена ви пребиваме от бой!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 06 дек 2014 20:43

LaRgO написа:От първата страница се започва с коментари за говеда, гейарена, съдии, милиционери, обор и всякакви обиди, а аз да ви честитя. И това е преди и след всеки мач. И да ви честитя....хахха да бе. Първо се научете да се отнасяте нормално.

Никакво уважение за такива като теб ГОВЕДО.Дръж се учтиво ти и тогава очаквай да ти се отвърне по същия начин.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 06 дек 2014 20:47

moreto vn написа:
LaRgO написа:От първата страница се започва с коментари за говеда, гейарена, съдии, милиционери, обор и всякакви обиди, а аз да ви честитя. И това е преди и след всеки мач. И да ви честитя....хахха да бе. Първо се научете да се отнасяте нормално.

Никакво уважение за такива като теб ГОВЕДО.Дръж се учтиво ти и тогава очаквай да ти се отвърне по същия начин.

Изми ли тоалетните, че си влязъл във форума ?

Върни се в “Черно море”