Жереми Манзоро: В България не плащам данъци!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жереми Манзоро: В България не плащам данъци!
Ами Венци да каже защо е така , а да не се прави на остроумен 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- venci_1913
- Контакти:
Какво да каже? 15 години няма 1 забавена заплата за футболисти и служители?
Славия София
- krasimilkov
- Контакти:
Blue1914 написа:Мани данъците- може и друго да е имал предвид.
Освен данъците, заявява че:
-сме много, мноого назад като игра и подготовка
-методите за подготовка създават условия за много контузии
-има много свободно време като футболист в България
-българските футболисти не си дават много зор, щом веднъж са се уредили да живуркат в средняк от "елитната" ни група.
Така си е,ти не си ли съгласен!!!
Той данъци не плаща, защото по договор вероятно ги плаща клубът му и той като е договарял да кажем 5000 евро заплата и взима толкова - му се вижда странно. В чужбина договаряш бруто заплата и сам си изчисляваш данъците. На мен когато ми кажат, че заплатата ми е 33 000 евро на година, аз не очаквам да взема 33 000.00, а някъде към 25 000.
Егати цирка сме...Треторазреден френски футболист идва в България,защото няма къде да играе...
След две-три години се радва на избора си и казва: "изгодно е да си футболист"...
След две-три години се радва на избора си и казва: "изгодно е да си футболист"...
visentii написа:Егати цирка сме...Треторазреден френски футболист идва в България,защото няма къде да играе...
...и четрвърто- разредни са идвали, и което е най-лошото в случая са далеч по-добри от нашите уж първоразредни "галоши" тип "николетки".

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Момчета, нещо не сте наясно. Няма нищо, ама нищо незаконна в това, което Манзоро е казал за данъците. Практиката в България е, че когато клуб и футболист се разбират за заплата, то става въпрос за чистата сума. Данъците просто се поемат от клуба.