Черно море - Левски София | 1-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Левски София | 1-0 FT
Пожали ги съдията .Няма нищо така или иначе не повлия на крайния резултат. Пак си ги биха. Теренът Гонзо си го знае най- добре и той си е виновен , че пусна испанците и Амари на тази нива. Тука трябваше да играят мъже , а не госпожици като Краев и Орачев.
- ralka_levskarka
- Контакти:
onegavon написа:Пожали ги съдията .Няма нищо така или иначе не повлия на крайния резултат. Пак си ги биха. Теренът Гонзо си го знае най- добре и той си е виновен , че пусна испанците и Амари на тази нива. Тука трябваше да играят мъже , а не госпожици като Краев и Орачев.
Като няма такива футболисти как да ги пусне? Сподели, моля

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
demon777 написа:Локо София вкарва гол, а ние изхвърчаме от шестицата.
Е радвайте се... поне имате шанс да сте 1ви във втората половина. Ама и тва не е мноого гарантирано[/quote]
Още не изхвърчаме

Поздравления за двата отбора за мъжката игра!
Теренът бе подходящ повече за селски събор, но това да тежи на съвестта на лицензионната комисия и всички лапачи около Перукан.
Теренът бе подходящ повече за селски събор, но това да тежи на съвестта на лицензионната комисия и всички лапачи около Перукан.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- ralka_levskarka
- Контакти:
HEATSEEKER написа:ralka_levskarka написа:HEATSEEKER написа:Гледам много лаете, а думичка не обелвате КАКВА ДУЗПА ви спестиха...били ни смачкали,,ало махнете си очилата.
Имайте грам достойнство, Кольо меко казано изнесе урок на Гонзо
Сигурен ли си, че не искаш да вадя постове или сам ще си го намериш ?
Достойнство си имаме, знаезнаем, че играхме слабо, но си изпуснахме положенията. Със стадиона ви няма да се оправдавам специално аз.
Ще излезе Ралке,че ти си с най-мъжкото поведение измежду сините![]()
![]()
Не става въпрос кой е с мъжко поведение, и кой не е. Дразня се как само повечето пишат за терена, ок терена, ами пропиляните възможности? Не става само с двама играчи, които да правят положения, а останалите да ги прокопсат. Луис Педро е тъпа лакомия!
- Love in blue
- Контакти:
ralka_levskarka написа:demon777 написа:Локо София вкарва гол, а ние изхвърчаме от шестицата.
Е радвайте се... поне имате шанс да сте 1ви във втората половина. Ама и тва не е мноого гарантирано
Още не изхвърчаме

Те точно това много им с е иска на някои ама ,

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Слаби, бездарни Батковисти, като всички фенчета нещастни, които подкрепят ФК Батков!
Да Ви е честита любимата вам сбирщина Гозовиска. 300 души нещастници останахте, боклуци! Подлоги Продажни!
Това не е ЛЕВСКИ!
Да Ви е честита любимата вам сбирщина Гозовиска. 300 души нещастници останахте, боклуци! Подлоги Продажни!
Това не е ЛЕВСКИ!
Пълен хаос в играта на Левски.
Верно е ,че терена не предполага технична игра, но в опитите да играят "бързо" на принципа тичай и ритай , нищо не направиха.
Странно е ,че съдията, който се справи горе долу с мача, не отсъди по една дузпа.
Помощниците му явно или ги нямаше или бяха напълнили гащите.
Гонзо, моля те, уволни треньора.
Верно е ,че терена не предполага технична игра, но в опитите да играят "бързо" на принципа тичай и ритай , нищо не направиха.
Странно е ,че съдията, който се справи горе долу с мача, не отсъди по една дузпа.
Помощниците му явно или ги нямаше или бяха напълнили гащите.
Гонзо, моля те, уволни треньора.

-
- Контакти:
ralka_levskarka написа:HEATSEEKER написа:ralka_levskarka написа:HEATSEEKER написа:Гледам много лаете, а думичка не обелвате КАКВА ДУЗПА ви спестиха...били ни смачкали,,ало махнете си очилата.
Имайте грам достойнство, Кольо меко казано изнесе урок на Гонзо
Сигурен ли си, че не искаш да вадя постове или сам ще си го намериш ?
Достойнство си имаме, знаезнаем, че играхме слабо, но си изпуснахме положенията. Със стадиона ви няма да се оправдавам специално аз.
Ще излезе Ралке,че ти си с най-мъжкото поведение измежду сините![]()
![]()
Не става въпрос кой е с мъжко поведение, и кой не е. Дразня се как само повечето пишат за терена, ок терена, ами пропиляните възможности? Не става само с двама играчи, които да правят положения, а останалите да ги прокопсат. Луис Педро е тъпа лакомия!
Напротив в нашата държава има сериозна липса на достойнство в каквото и да е област,камо ли нечий фен да каже , че отборът ми е загубил заради световната конспирация.Левски имаха 2-3 добри контри и до там.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- Jorkorazporko
Средняшко дерби, много бутаница в калта и малко футбол! По - малко слабия отбор победи! Съдията се опита да помогне на столичния отбор, но уви не успя ...