Черно море - Левски София | 1-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Черно море и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Черно море - Левски София (6 Декември | Събота | 12:30)

Мнениеот Player » 06 дек 2014 15:00

Мляко с ориз написа:
Player написа:Едва ли някои така е смачкал Черно Море във Варна както днес Левски, ама тези пропуски много дойдоха. ЧМ второто полувреме имаха само един удар и пак последва рикошет и това им беше. Като не уцелиш вратата 3 пъти от удобни позиции не вкарваш гол. Пък и ЧМ как бяха наредени поне 10 добри подавания в и около полето си изчистиха без проблем. За този терен толкова, ако мача беше на добър терен поне с три гола разлика за Левски свършваше този мач. Няма как да се получат късите подавания по земя в тази кал, топката се спира и футболистите се подхлъзват. Трябва някои да оправи този терен вече. Ако трябва в Каварна да ходят да играят, но там не може повече да се дава лиценз..
направо с 55 гола биехте не с 3.. Някои верно мислят с долната си глава

Дано жребия изтегли Левски - Черно Море и тогава ще видиш мача в София на нормален терен как ще завърши.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 06 дек 2014 15:03

Мляко с ориз написа:
Corwin написа:
Мляко с ориз написа:
Stahlgewitter написа:Супер селска история беше този мач,няма две мнения по въпроса.Като започнем със стадиона,минем през откровено селския отбор от Варна,откровено селските играчи влезли като смяна за Левски и откровено селския съдия,който на края се осра като кърпатски вълк.Аз,като фен на футбола,съжалявам,че гледах този мач,надявам се скоро да изпаднете по долните дивизии и никога повече да не гледаме такава селяния.

Виж селянче, ние никога няма да изпаднем защото сме 100 годишен отбор с традиции от 350 000 град. Това не ти е Павликени люлински селяко. Второ аз по-селски и рогач.играч от Краваров от вашите не бях виждал. Аниете ли е какъв е на операция в Пирогов ли беше отишъл? И накрая аз ви пожелавам още дълги години места иьвън ЕКТ и дълги години Батков селяндурина за собственик

Първо не сте със 100 години традиция, колкото и да се самозалъгвате. Второ, вашата 'традиция' е на нивата си да ритате всеки и от време на време да изплувате в горната половина на таблицата. Трето, ако имаш право да гласуваш, би трябвало добре да си спомняш кога бяхте в Б група последно :)
Първо доказано сме със 100 години история лаико. Искаш или не. Втори за ниви не ми говори, че вашия герен беше символ на блато и локви и бихте Марсилия в блато. Трето за 85 години първенство сме били 15 пъти в Б група. Искаш или не били сме ви и ще ви бием. Вас и другото отборче в червено. И те така реват. Ние не сме сателутчето ви Родопа не сме и Марек да лягаме ба Лудогорец.

Първо два съвсем различни варненски отбора играят заедно в първенството до 1945 и вие най-нагло си присвоявате и на двата постиженията (поне от кумова срама да бяхте или на 100, или само с една титла, ама нейсе). Второ - Герена 'беше' синоним на блато, ама поне не се използва за производство на картофи през състезателния сезон. Трето - значи си изпадате въпреки традицията. И четвърто - биете ни толкова, че даже във Варна статистиката е отрицателна с много :D

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 06 дек 2014 15:05

choko77 написа:Честита победа на Черно море!Само едно се чудя,как може град като Варна да няма стадион?Това и за селско игрище не става бе хора.Голям град,хубав,красив,морски,туристи,ала-бала.Миналата година ходих там на мач,пълна разруха...Иначе Левски се бори до край,въпреки загубата играта ми хареса.Само Педро и Амари нещо изневеряват.С Божката Краев щяхме да имаме повече шансове.Нищо ,че мие слабост това момче мисля че е по добър и от Амари и Педро!

Изображение
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 дек 2014 15:05

Тежък терен,но очаквах положението да е много по-лошо.Морето бяха с класа на Левски.Първия удар на сините към вратата на противника дойде в 30-та минута.Левски живнаха след грешната смяна на Мастиката,но даже и тогава трябваше да разчитат на съдията да не позволи на Морето да им вкара 2-ри гол.Ако главния не видя дузпата,то страничния защо замълча?Та всичко стана пред очите му.Жалко,че така развалиха доброто си представяне в този мач. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 06 дек 2014 15:06

Player написа:
Мляко с ориз написа:
Player написа:Едва ли някои така е смачкал Черно Море във Варна както днес Левски, ама тези пропуски много дойдоха. ЧМ второто полувреме имаха само един удар и пак последва рикошет и това им беше. Като не уцелиш вратата 3 пъти от удобни позиции не вкарваш гол. Пък и ЧМ как бяха наредени поне 10 добри подавания в и около полето си изчистиха без проблем. За този терен толкова, ако мача беше на добър терен поне с три гола разлика за Левски свършваше този мач. Няма как да се получат късите подавания по земя в тази кал, топката се спира и футболистите се подхлъзват. Трябва някои да оправи този терен вече. Ако трябва в Каварна да ходят да играят, но там не може повече да се дава лиценз..
аправо с 55 гола биехте не с 3.. Някои верно мислят с долната си глава

Дано жребия изтегли Левски - Черно Море и тогава ще видиш мача в София на нормален терен как ще завърши.
гледахме го тоя мач 1:0 с дузпа в 90 и кусур минута

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 дек 2014 15:13

Дузпата срещу Педро е 100%, но вече сме свикнали...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Черно море - Левски София | 1-0 FT

Мнениеот HEATSEEKER » 06 дек 2014 15:26

Corwin,,,,Левски-Спартак е закрит 1985,нещастник ангел солаковски...
Боян Радев , всичките му медали спечелени за Спартак, си ги пишете за Левски
Последна промяна от HEATSEEKER на 06 дек 2014 15:29, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 06 дек 2014 15:27

W84me написа:Дузпата срещу Педро е 100%, но вече сме свикнали...

Коментирай и волейболиста във вашето наказателно поле... :shock:

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 06 дек 2014 15:35

[quote="choko77"]Честита победа на Черно море!Само едно се чудя,как може град като Варна да няма стадион?

А аз се чудя как отбор като Левски няма треньор,а има Първолет Каракочев...

__________________________________________________________________________________________________
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !
Последна промяна от hd-fen на 06 дек 2014 19:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Re: Черно море - Левски София | 1-0 FT

Мнениеот Love in blue » 06 дек 2014 15:38

:) :) "ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ" _ Без коментар! ;)
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Върни се в “Левски”