Черно море - Левски София | 1-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Левски София (6 Декември | Събота | 12:30)
Тоя Педро е първият който , ако може да се продаде да се направи веднага !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Rts9E49Uviw&list=PLUdNQVlGWORguqNi7tP979Bm_h687fUfV[/youtube]
- ralka_levskarka
- Контакти:
tevez написа:ralka_levskarka написа:Картона идва директен нали? Аниете може и за Разград да изгърми..
Aко тогава е в отбора.
Дано да бъде.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Мляко с ориз написа:Stahlgewitter написа:Супер селска история беше този мач,няма две мнения по въпроса.Като започнем със стадиона,минем през откровено селския отбор от Варна,откровено селските играчи влезли като смяна за Левски и откровено селския съдия,който на края се осра като кърпатски вълк.Аз,като фен на футбола,съжалявам,че гледах този мач,надявам се скоро да изпаднете по долните дивизии и никога повече да не гледаме такава селяния.
Виж селянче, ние никога няма да изпаднем защото сме 100 годишен отбор с традиции от 350 000 град. Това не ти е Павликени люлински селяко. Второ аз по-селски и рогач.играч от Краваров от вашите не бях виждал. Аниете ли е какъв е на операция в Пирогов ли беше отишъл? И накрая аз ви пожелавам още дълги години места иьвън ЕКТ и дълги години Батков селяндурина за собственик
Пич това говори много зле за вас и не е лошо да не парадираш с това и ако не е жалко щеше да е смешно ,че 350к град играе професионален футбол на орание по северозападски или нива ,блато как искаш го разбирай
- ralka_levskarka
- Контакти:
ralka_levskarka написа:tevez написа:ralka_levskarka написа:Картона идва директен нали? Аниете може и за Разград да изгърми..
Aко тогава е в отбора.
Дано да бъде.
Едит: с Хасково сме след Славия, моя грешка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Абе мааани терените в Пиринската Бундеслига са по-читави от тоя на Тича .Как пък толкова години тия от БФС-то не им оказаха некакъв натиск да го стегнат .
А иначе за мача беше ясно че който вкара 1-ви гол той ще победи,макар че си имахме положения -Прохазка и двете на Огнянов
Амари човека от стъкло ли е тоя бахти секи път като влезе 15-20 мин и пак контузен не е истина
А иначе за мача беше ясно че който вкара 1-ви гол той ще победи,макар че си имахме положения -Прохазка и двете на Огнянов
Амари човека от стъкло ли е тоя бахти секи път като влезе 15-20 мин и пак контузен не е истина
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
Едва ли някои така е смачкал Черно Море във Варна както днес Левски, ама тези пропуски много дойдоха. ЧМ второто полувреме имаха само един удар и пак последва рикошет и това им беше. Като не уцелиш вратата 3 пъти от удобни позиции не вкарваш гол. Пък и ЧМ как бяха наредени поне 10 добри подавания в и около полето си изчистиха без проблем. За този терен толкова, ако мача беше на добър терен поне с три гола разлика за Левски свършваше този мач. Няма как да се получат късите подавания по земя в тази кал, топката се спира и футболистите се подхлъзват. Трябва някои да оправи този терен вече. Ако трябва в Каварна да ходят да играят, но там не може повече да се дава лиценз..
ralka_levskarka написа:Картона идва директен нали? Аниете може и за Разград да изгърми..
Къде пише, че за директен ЧК е два мача наказанието? А и след Славия имаме мач с Хасково, така че, ако е в отбора ще играе.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Аз по-смешен червен картон не съм виждал през живота си. Даже на стадиона се видя, че няма нищо, а на повторението е още по-ясно...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Честита победа на Черно море!Само едно се чудя,как може град като Варна да няма стадион?Това и за селско игрище не става бе хора.Голям град,хубав,красив,морски,туристи,ала-бала.Миналата година ходих там на мач,пълна разруха...Иначе Левски се бори до край,въпреки загубата играта ми хареса.Само Педро и Амари нещо изневеряват.С Божката Краев щяхме да имаме повече шансове.Нищо ,че мие слабост това момче мисля че е по добър и от Амари и Педро!