Берое - Лудогорец - 0:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: Берое - Лудогорец - 0:4

Мнениеот russia » 06 дек 2014 01:29

Betchualeng Arnaikem написа:Ти да видиш ако вземат да изду**т супата от Локото какви ще ги говорят... особено ако съдията вземе, та свири безупречно.

Аз очаквам да е безупречен утре в 12:30ч. на Тича! В комбинация с "безупречен" терен, направо работата заспива. :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 06 дек 2014 01:29

Искам утре Локото да им го спусне между филийките , както играе добре напоследък . Не е ми е за загубата ами да гледам сеир.... Очаквам да се намесят Минчо Празников , извънземните , древноезични богове , зона 51 , Атлантида , Нибиру и др ... :mrgreen:

Иначе нашите направиха страхотен мач и с 2 бързи гола решиха всичко ... всичко им се получи , но така става като се играе футбол без войни, ритане , павета , сносен стадион и без напрежение за предстоящ мач в ШЛ .

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 дек 2014 01:32

IvailoRz написа:Искам утре Локото да им го спусне между филийките , както играе добре напоследък . Не е ми е за загубата ами да гледам сеир.... Очаквам да се намесят Минчо Празников , извънземните , древноезични богове , зона 51 , Атлантида , Нибиру и др ... :mrgreen:

Иначе нашите направиха страхотен мач и с 2 бързи гола решиха всичко ... всичко им се получи , но така става като се играе футбол без войни, ритане , павета , сносен стадион и без напрежение за предстоящ мач в ШЛ .

Страхотен мач срещу колчета :mrgreen:
Може да искаш, ама няма как да стане. Утре бием 3:0.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 дек 2014 01:33

ELFen написа:..алооо, червените приятелки...глейте кви сте ги писали и помнете, щото на плейофите, като земате по 3-4 гола, да не викат другите,че полягате :) ...или тогава ще е " толкова си можем...или съдията...тъкмо ги събрахме от бара...или разположението на планетите.." :idea: :mrgreen:

Алооо, зелений колбас, нещо се самозабравяш май, а? Нека дойдат плейофите, пък тогава да видим кой по колко гола ще взима и от кого! Сега си трай в гащите и се радвай на "трудните" и "заслужени" победи! Образ!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 06 дек 2014 01:34

Betchualeng Arnaikem написа:Ти да видиш ако вземат да изду**т супата от Локото какви ще ги говорят... особено ако съдията вземе, та свири безупречно.

Мани, не ми се мисли какъв рев ще е, какви конспирации ще има. :)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 дек 2014 01:36

IvailoRz написа:Искам утре Локото да им го спусне между филийките , както играе добре напоследък .

Ти гледай Реал как ще ви го спуснат от филиите, та чак до гърлото! Ще ходите като бастуни :lol: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 дек 2014 01:39

1Neutralen написа:

Мани, не ми се мисли какъв рев ще е, какви конспирации ще има. :)

Как беше- надай се ку*е на пияна жЕна! :lol:
И ние днес се надявахме, че Берое ще играят за себе си и че може да вземат точка, но уви, като им са слаби ластиците и гащите им все долу! :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 дек 2014 01:41

IvailoRz написа:Искам утре Локото да им го спусне между филийките , както играе добре напоследък .

Може и да ни го спусне, ние не играем в пародийни мачове срещу конуси. Рискът на "живото предаване", какво да правиш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 06 дек 2014 01:50

Ще бъде интересно утре ;)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 дек 2014 01:56

1Neutralen написа:Ще бъде интересно утре ;)

Да, и на мен ще ми е много интересно от колко метра ще вкара Карачанаков, с кой крак ще вкара Буш, и от каква ситуация ще вкара с глава Тунчев.

Върни се в “Лудогорец”