Тия двамата се лижат по цепките, кво им отговаряш изобщо.1982 написа:Брутално тъпа логика .... то пари няма в целия български футбол, с изключение на небългарите от Разград.
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
memnto написа:Тия двамата се лижат по цепките, кво им отговаряш изобщо.1982 написа:Брутално тъпа логика .... то пари няма в целия български футбол, с изключение на небългарите от Разград.
Голи охлюви да не се обаждат, че са на една щипка сол.
diplomat написа:memnto написа:Тия двамата се лижат по цепките, кво им отговаряш изобщо.1982 написа:Брутално тъпа логика .... то пари няма в целия български футбол, с изключение на небългарите от Разград.
Айде посоли ме.
memnto написа:diplomat написа:memnto написа:Тия двамата се лижат по цепките, кво им отговаряш изобщо.1982 написа:Брутално тъпа логика .... то пари няма в целия български футбол, с изключение на небългарите от Разград.
Айде посоли ме.
Има си ред, не се притеснявай.
- Stahlgewitter
- Контакти:
diplomat написа:memnto написа:diplomat написа:memnto написа:Тия двамата се лижат по цепките, кво им отговаряш изобщо.1982 написа:Брутално тъпа логика .... то пари няма в целия български футбол, с изключение на небългарите от Разград.
Айде посоли ме.
Има си ред, не се притеснявай.
Да видим.
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:
Щото ако пиша аз Цецка, примерно, ш`ма баннеш
Ся се банни сам, заради нарушаване на т.8 от Правилата!
ПП- Не е лесно да си модератор, след като си свикнал с потребителската лексика!
''Бирой'' е диалект идващ от Стара Загора,а ''Кауза'' е обръщение измислено от спортния директор на съответния отбор.
Казах за Лудогорец,защото заради ''каузата'' твоя другар Станко пробва да ми ''върне'' пак тук в Спам темата(поради факта,че просто няма къде другаде) като тебе.Което от своя страна беше прекалено жалко и наивно,за да му отговарям даже
Иначе Лудогорец ги подкрепям в Европа,а Берое са ми симпатичен отбор и то много
Искам официално да се извиня на феновете на Берое,ако съм ги обидил.
Последна промяна от delqnski47 на 05 дек 2014 22:23, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
memnto написа:Кашчей написа:Декларация на ръководството и треньорския щаб на ПФК ЦСКА АД
Армейци,
Днес се проведе срещата от първенството на А група от българското футболно първенство между "Берое" и "Лудогорец" , завършила с победа на "Лудогорец" с 4:0.
Ние, ръководство и треньори, заявяваме, че не признаваме този резултат поради няколко причини:
1. Срещата се проведе в неудобен ден и час и десетки хиляди фенове на "Берое" не можаха да я посетят
2. Съдия на мача беше Н. Йорданов, когото ние не харесваме
3. От "Лудогорец" са премирали "Берое" за симулативна игра с 5280.78лв.на човек, като от общата сума от 6000 лв. е удържан ДОД и осигурителни вноски.
ПФК ЦСКА АД настоява пред БФС мачът да се преиграе, в удобен за нас ден и час, примерно 11.12.2014 от 10:00ч . Настояваме мачът да се ръководи от посочен от нас съдия, както и да получим като обезщетение 2/3 от сумата, платена на "Берое". В противен случай ще сигнализираме УЕФА и ФИФА за поредният нелоялно изигран мач в нашето първенство, в ущърб на харизмата ЦСКА.
БОКЛУК!
Хахаха да не би написаното от него да ти заприлича на стила на чича ви Стойча? Хохохохо
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Не, заприлича ми на плюнка от русенския тиняк, що?
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Кашчей написа:delqnski47 написа:Гледам Бирой в класирането - от как биха Левски-то са паднали в неква криза.100 тей некой знае ли?
Г-н модератор, как се пише Берое?
Техни сиятелства са над правилата. Тоя специално се изявява редовно, ама инак е много активен в триенето в темите на ЦСКА.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein