Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
Kamisha написа:Имам чувството,че ще загубим точки във Флоренция с някой мижав Х. Дано греша,разбира се
Най-точното мнение,но дано е грешно. И все пак аз съм оптимист/винаги съм бил/,ако спечелим ще е с 1-2. Като залог,въпреки уникални големия коефициент за Юве,съм играл Артуро да отбележи по всяко време. Форца Юве!
Аз лично не съм очаквал да видя нещо по-различно от това,което се получава в момента.Но според мен,ако се стегнем малко 2-рото полувреме си взимаме мача,фиорентинци цяло полувреме тичат като луди и нищо
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
АЗ съм доволен от вчера. Мачът беше много слаб, но взехме една ценна точка и се готвим за боя с Атлетико. Бтв, Конте никога не правеше така и винаги беше основен приоритет, дори да водим с повече точки.
Има и такива мачове, хубавото,че не паднахме...Реално има 3-4 още места, където може да си позволим да не вземем пълния актив от точки. Като цяло доста скучен мач, даже почти без чисти положения, наще си мислеха повече за вторник, от колкото за виолетовите.. Йоренте не ми хареса този мач...Обаче ми прави впечатление,че домакините се бяха подготвили доста добре да не правят нарушения в близост до Нето заради Пирло... А и накрая си имаше дузпа за нас, но ние не сме измекяри като миланските фенове