Берое - Лудогорец - 0:4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Берое - Лудогорец - 0:4
Един от най-силните мачове на Лудогорец този сезон.
Re: Вече ме дразни Лудогорец!
Много от хората в тази тема са страшно забавни същества. Ако поне малко от тази енергия на идиотията я насочите към нещо градивно, държавата ни ще преуспее!
Берое трябва да преодолее вътрешните си проблеми. Това не е първият им лош мач, вече са няколко поредни и поне два последователни, които могат да се нарекат срамни. Успех нататък, старозагорци!
Надявам се отборът да немери себе си и да се пребори поне за място в квалификациите на евротурнирите.
Надявам се отборът да немери себе си и да се пребори поне за място в квалификациите на евротурнирите.
-
- Контакти:
И мен да ме лупа редовно един провинциален отбор с повече от скромна история а аз да съм фен на софийски еврогранд от комунистическото минало, ще разправям непрекъснато, че ме дразни Лудогорец 

Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
Утре е Никулден.
Всички да хапнат панчаревски шаран.
Не пазете люспите му, защото колкото има- все са дългове.
Дразни ви не Лудогорец, а липсата на пари домусчиеви при вас.
Всички да хапнат панчаревски шаран.

Не пазете люспите му, защото колкото има- все са дългове.
Дразни ви не Лудогорец, а липсата на пари домусчиеви при вас.

Последна промяна от Мистри на 05 дек 2014 21:19, променено общо 1 път.

Луд Гидия 123 написа:И мен да ме лупа редовно един провинциален отбор с повече от скромна история а аз да съм фен на софийски еврогранд от комунистическото минало, ще разправям непрекъснато, че ме дразни Лудогорец![]()
Льольо, не знаех, че Черно море е "софийски еврогранд от комунистическото минало"

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Абе калъфи, четейки ви логиката, то няма смисъл да се занимавате с БГ футбол изобщо. Всеки мач бил уреден, всичко било нагласено и т,н Еми пийте си ракията и не се занимавайте тогава, аз ако следвах вашата логика щях да зарежа всичко ебати, какво да си троша нервите след всеки мач, след всяко изказване на някой си, след поредната декларация и т,н
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...

Браво на Лудогорец направихме хубави пари от оувъра ...
Само така!!!

Само така!!!
-
- Контакти:
1982 написа:Луд Гидия 123 написа:И мен да ме лупа редовно един провинциален отбор с повече от скромна история а аз да съм фен на софийски еврогранд от комунистическото минало, ще разправям непрекъснато, че ме дразни Лудогорец![]()
Льольо, не знаех, че Черно море е "софийски еврогранд от комунистическото минало"![]()
![]()
Льольо е на майка ти най-тъпия син.
Признай си че те яд защото Лудогорец ще играе във вторник с Реал Мадрид в ШЛ а ти ще гледаш овехтелите снимки на ЦСКА от далечното минало и ще си подсмърчаш

Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
Хубу,де...Уредили били мача..Ама защо с такъв резултат ще го уреждат,а не с гол-два разлика и "мач на кръв"? Лудите са най-добрият отбор в момента в България и мачовете им в турнирите го доказват. Няма нищо страшно в това 

110 години любов!