ShooterMan написа:Не знам аз ли не виждам и не разбирам, но за мене в тази пародия на мач ВСИЧКИ на терена играеха за гостите....Никакви остри влизания даже, като балет играха домакините. Не знам на какво се дължи, може да е "патриотично" поведение
Всички знаят,не харесвам софийски отбори и не искам отбор от София да е шампион.Днес обаче,колкото и да е странно,по едно време си викам,абе тези беройци че са слаби-слаби са,но защо поне не ги заритат,както ритаха моряците във Варна?И така и така си падат с по четири гола,поне някаква съпротива да бяхме видяли докато ги ръгаха креийзитата.Ама не,мач с мач не си прилича,нали така?Псикаха дето марек ритали червените и полягали на лудите,а беройци събуха гащите още преди мача. И Хубчев ги наговори едни сладки,медени...Затова в БФС харесват БИрои,защото се подлага като лека жена и не харесват Морето,защото сме чепати и фъндък не пускаме.Ако сме слаби,падаме,но терена го изораваме на макс.И поради тази причина във Варна ще се гледат мачове от втората шестица напролет/пу,пу,дано не съм прав за последното/.