Ван Гаал получава още 150 милиона за селекция!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ван Гаал получава още 150 милиона за селекция!
Моите предположения е,че ще бъдат взети Ройс или Бейл и Варан или Хумелс.
- Captain Stottlemeyer
iliyan написа:Да не пропускате нещо аManchester United kit deal with Adidas to be slashed by £20m-a-year if club fails to qualify for Champions League
Ако не сте в топ4 този сезон губите 30% от парите на Adidas.Дали има такава клауза и в договора с Шеви ?!
Интересно ми е, как да се разбира това "qualify for Champuons League", защото ако иде реч за групите на ШЛ, тогава и 4-то място не гарантира участие в тях!?...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Запари ли ви на дупетата, хюмнета?
Мед ми капе като ви чета изпълнените със злоба и отчаяние коментари. 

Хич не ми се вярва, че сега ще се дадат такива пари. Ама някой си бил писал е достатъчно за плюене. За разлика от Сити, в Юнайтед играят и собствени юноши.
Дайте и на Мария още 300млн ако трябва но го изчакайте 3-4 години все пак
Ван Гаал: 150 млн. за трансфери? Това е неуважително към играчите ми
Мисля , че това изчерпва темата !
Мисля , че това изчерпва темата !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Просто Ууди е решил да пуска информация към медиите отново. По-интересно е защо точно го прави. Да, трябва ни централен и десен защитник, но чак пък Робен, Строотман, друг нападател? Съмнява ме.
Дразнят ме, но Ман Юнайтед са в Топ 3 на най- популярните отбори в света и е нормално да са в топ 3 и като класа на състава.
Да не би да припознаваш скъпата играчка на Кирчо в скъпата играчка на шейха.
Манчестър Юнайтад би трябвало да имат поне 3 пъти по-скъпа селекция от Сити, защото изкарват 3 пъти повече пари. Изкарват ги, защото имат поне 10 пъти повече фенове. 

IvailoRz написа:Kaк хейтваха Сити ,че давали пари за селекция , а те го направиха веднъж или два пъти за да станат конкурентноспособни на Юнайтед , Челси , Арсенал, Ливърпул и Тотнъм .... сега те дават бая повече . Имаше една картинка кой колко струва в 2-та отбора , и се оказва ще играчите на Юнайтед са по-скъпи
Да не би да припознаваш скъпата играчка на Кирчо в скъпата играчка на шейха.

Blue1914 написа:Дразнят ме, но Ман Юнайтед са в Топ 3 на най- популярните отбори в света и е нормално да са в топ 3 и като класа на състава.
IvailoRz написа:Kaк хейтваха Сити ,че давали пари за селекция , а те го направиха веднъж или два пъти за да станат конкурентноспособни на Юнайтед , Челси , Арсенал, Ливърпул и Тотнъм .... сега те дават бая повече . Имаше една картинка кой колко струва в 2-та отбора , и се оказва ще играчите на Юнайтед са по-скъпи
Да не би да припознаваш скъпата играчка на Кирчо в скъпата играчка на шейха.Манчестър Юнайтад би трябвало да имат поне 3 пъти по-скъпа селекция от Сити, защото изкарват 3 пъти повече пари. Изкарват ги, защото имат поне 10 пъти повече фенове.
В Китай и Сингапур ли? Затова ли в Манестър болшинството са сини а на трафопоста ври от азиатци?