Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот mistreated » 05 дек 2014 15:10

dreben23 написа:Иван Караджов щял да се връща.

Да не вярваш... А и точно той може само да трови атмосферата в съблекалнята.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 дек 2014 15:12

Аз съм против, но и си мисля, че най-вероятно е само спекулация.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 дек 2014 21:15

Тоя направи фурор у Берое,няма начин да не го вземем.И един УАЗ като бонус ще му дадем. :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 дек 2014 18:47

Венци, Златински и Бандата ще са добри удари зимата.. да се възползваме :idea:

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 06 дек 2014 23:52

Teo написа:Венци, Златински и Бандата ще са добри удари зимата.. да се възползваме :idea:

Бандата няма да дойде,това май беше вариант през сезона,защото мисля е свободен агент,но Стойчо се отказа,защото е доста противоречив и може да разбие колектива.Венци и Златински,айде дано ама надали.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 дек 2014 01:24

Златински ако дойде ще е супер.Те Лудогорец и без тва се водят извънземни,щом Неманята ни е основен футболист,а при тях беше резерва. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 07 дек 2014 11:58

В ЦСКА трябва да се вземе решение: Ще продаваме, за да си платим - каквото дължим или ще правим отбор. Със сигурност и двете на куп трудно можем да осъществим.
В момента взимаме мачовете си на мъка и благодарение на едно голямо надъхване, дето се вика - малко на мускули, но това съвсем не е достатъчно за да станем шампиони. ЦСКА няма ясно изразен стил на игра. Опитваме повече с преса, тичане и главно разчитаме на пробиви по крилата - на Силва или на "Платини", не съм водил статистика, но 80% от головете са от статични положения. Всички дружно плюят Марек, но на Армията ги бихме с 4 гола от фаул, а в Дупница, просто топката не влезе....

Имаме Тунчев /33г./ и Вальо /34г./ - централна двойка защитници. Имаме си и Апостол Попов /32г/, който от мач на мча - все по-зле. Оршулич е на добра футболна възраст, но пък е колкото висок, толкова и бавен футболист, та с тези 4-мата - един малко по-грамотен отбор на контра ще ни съсипе примерно.
Марко /32г./ - един от двамата креативни футболисти в ЦСКА /другият - Фелипе/, но пък Маркиньос играе дефанзивен халф и трудно показва качества. Галчев /31г./ - вторият след Попов, който задължително трябва да смени отбора. Бергонси......тук говорим не за години, а за футбол. За мен това момче има спорни качества. Във всеки мач, в който играе титуляр, е за смяна на полувремето /справка Берое/. И аз, както повечето колеги по-горе смятам, че Иван Стоянов вече не е за ЦСКА, а що се отнася до Жоаким, то аз не виждам с какво този играч е по-добър от Долапчиев примерно ?

Та........с оглед нещата, които изписах по-горе, ръководството на ЦСКА трябва да реши: продаваме тези, които можем /БУШ, СИЛВА, СЪНДИ, ФЕЛИПЕ, ПЛАТИНИ/ и доиграваме сезона, но си плащаме задълженията или не продаваме никой, а махаме тези дето не стават и надграждаме. Но пък......при втората хипотеза - никак не виждам как ще се справим с финансите.....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 дек 2014 12:17

Кольо, то досега не се знае как се справяме с финансите, ти занапред мислиш :lol: :lol: Работата е доста мъглява така или иначе - наистина, ако продадеме всички свестни играчи, ще покриеме някоя дупка в бюджета, но не е покриване на всичко. Най-проблемно е, че не се знае всичко дето се дължи :roll: Бергонси на мен ми се нрави като опорен халф, не знам какво не ти харесва. Галчо става за затваряне на играта, а и е българин, все пак ;) 100-процентови за гонене за мен са Супусепа, Мисиджан, Жоаким ака Фризьора :lol: . Тия тримата се сещам. Стойчо трябва да почне да пробва тоя Причиненко, за да се види дали и него не трябва да го засилваме :roll: Селекция от българи за мен ще е радващ факт, но ме съмнява да се случи ... Тука става малко като в Англия - играч от първенството е с цена х3 :lol: :lol: Говори се за Йордан Христов, лично мен ме съмнява да го вземем, но ... Доста добър десен бек е момчето, така Венци ще мине отляво, на мястото на задължителния, според мен, за продажба, Кукоч :!: Венци го бива навсякъде, така че няма да е проблем
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 дек 2014 12:53

Дали ще продаваме, или не зависи дали акционерите ще осигурят достатъчна финансова подкрепа. Във всеки случай не трябва да се допуска футболисти да разтрогват договорите си заради неизплатени заплати. Ако има такава опасност, един-двама продадени ще е по-доброто решение. Но не искам да виждам вече 12 напуснали и 14 нови. Както казва Стойчо - ЦСКА трябва да спре да прави селекция и да направи отбор.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 08 дек 2014 09:39

ЦСКА гласи продажба на Кукоч

Нали едно казват , сега друго ....
Бъдете уверени , че ако се започне с продаване нищо хубаво няма се случи

Върни се в “Архив”