Мирослав Антонов: Лудогорец ми забраниха да играя срещу тях
Миро, предстои ви мач с Лудогорец, в който ти игра доскоро, какво очакваш от двубоя?
- Първо искам да уточня, че нямам право да играя в мача с Лудогорец. Забраниха ми. Знаете, че съм със статут на преотстъпен в родния ми клуб - Монтана. В договора ми обаче има специална клауза, която не ми позволява да се изправя срещу отбора, чиято собственост съм.
XVIII кръг: ЦСКА - Лoкомотив ПД 06 Декември 16.00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XVIII кръг: ЦСКА - Лoкомотив ПД 06 Декември 16.00ч.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:volf написа:Udoji90 написа:Само че преди мача с "Ботев" той не е имал наказание, което да изтърпи срещу тях. Наказан е за срещата с нас, защото получи картон точно срещу "Ботев".
Излиза че го е изкарал умишлено, с цел наказанието да изтече в среща за която има задколиснана договорка да не вземе участие?
По този начин се опитвате да администрирате цялото първенство, но липсата на чисто футболни аргументи е причината за честите Ви провали напоследък.
Какво задкулисно,та Камбуров го заяви в прав текст още преди първия мач.защо не роптахте тогава?А,да,защото всичко е легално.За това се говори свободно и правилото важи за всички отбори.Дадох за пример Мболи.Същото се случи и с Иса (Мездра-Левски)и с Жозе Жуниор.Подсъдно е корумпирането на съдии и отбори,нещо за което олигарха трябва да лежи в затвора!
То и приятелката на Стойчо - господин Стойне - обяви в прав текст, че е стимулирал отбора на Марек в продължение на цял месец до двубоя с шампиона, но обвини за това си действие Домусчиев и Лудогорец!
GOLEADOR написа:Мирослав Антонов: Лудогорец ми забраниха да играя срещу тях
Миро, предстои ви мач с Лудогорец, в който ти игра доскоро, какво очакваш от двубоя?
- Първо искам да уточня, че нямам право да играя в мача с Лудогорец. Забраниха ми. Знаете, че съм със статут на преотстъпен в родния ми клуб - Монтана. В договора ми обаче има специална клауза, която не ми позволява да се изправя срещу отбора, чиято собственост съм.
Има голям смисъл в думата "преотстъпен", което в повечето случаи означава, че футболистът получава заплатата си от преотстъпилия го клуб, а осигуровката 100% е за сметка на същия!
Нещата при Вас далеч не стоят по този начин.
volf написа:GOLEADOR написа:volf написа:Udoji90 написа:Само че преди мача с "Ботев" той не е имал наказание, което да изтърпи срещу тях. Наказан е за срещата с нас, защото получи картон точно срещу "Ботев".
Излиза че го е изкарал умишлено, с цел наказанието да изтече в среща за която има задколиснана договорка да не вземе участие?
По този начин се опитвате да администрирате цялото първенство, но липсата на чисто футболни аргументи е причината за честите Ви провали напоследък.
Какво задкулисно,та Камбуров го заяви в прав текст още преди първия мач.защо не роптахте тогава?А,да,защото всичко е легално.За това се говори свободно и правилото важи за всички отбори.Дадох за пример Мболи.Същото се случи и с Иса (Мездра-Левски)и с Жозе Жуниор.Подсъдно е корумпирането на съдии и отбори,нещо за което олигарха трябва да лежи в затвора!
То и приятелката на Стойчо - господин Стойне - обяви в прав текст, че е стимулирал отбора на Марек в продължение на цял месец до двубоя с шампиона, но обвини за това си действие Домусчиев и Лудогорец!
Има прокуратура която да разследва.Ако Стойне е корумпирал Марек,то нека си носи последствията,както и Домусчиев.Олигарха корумпира не само отбори (Марек,Миньор),но и съдии.Надявам се гласът на Младенов да бъде чут не само от "Господари на ефира",но и от българската прокуратура.Пълна подкрепа за Младенов в борбата му против олигарха и корупцията в българския футбол!Дано успее , а престъпниците да лежат в затвора.
- mistreated
- Контакти:
Рубин (Казан) и Амкар (Перм) не успяха да се победаят, завършвайки 1:1 в мача си от 12-и кръг на руската Премиер лига. Благой Георгиев не взе участие в мача срещу бившия си клуб заради уговорката да не играе срещу Амкар.
Примери още бол през годините. Още преди първия мач казах, че е много по-добре да играе някой с желание в този мач, вместо Камбуров да излезе просто да разкара фланелката на Локомотив, защото има уговорка със Стойчо. Не мислите ли, че е така?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- 1Neutralen
- Контакти:
Успех на Локо Пд! Имат потенциал да вземат важни точки от червените.
Камбуров нямало да играе, защото Стойчо му заръчал така и той изпълнява... 
http://football24.bg/novina/140314-kamb ... eshtu-cska
http://football24.bg/novina/140314-kamb ... eshtu-cska
Нападателят на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров разкри пред sportonline.bg, че има уговорка с наставника на ЦСКА Стойчо Младенов да не играе в мачовете на „смърфовете“ срещу „армейците“.
„Нормално е да бъда коректен с отбора на ЦСКА и със Стойчо Младенов.Преди започването на самото първенство, от „Армията" не ми направиха никакви проблеми при завръщането ми в Локо (Пд) и се разбрахме да не играя в мачовете с „червените".
И понеже така и така беше ясно, че няма да взема участие в тази среща, реших да ми мине като наказание за един мач.По този начин изчиствам и натрупаните жълти картони", разкри Камбуров.
-
гражданин от село
Даже има уговорка да си вкара,колкото е нужно автогола.Дави имам информациите и източниците!
ЛУДОГОРЕЦ налитат на Камбуров защото ако го изкарат нечестен човек ще хвърлят петно върху мача на ЦСКА с Локото и така по-лесно приемат гадостите които върши олигарха.Нищо,че клаузата в договора на Камбуров е съвсем легална и никога не е била тайна.Такава клауза са имали и други състезатели,включително и такива от Лудогорец.За съжаление феновете от долината на широките гащи са готови да наплюят всеки,само и само да оправдаят корупционните действия на своя олигарх.Но аз от мишки като тях друго не очаквам.Само ми е интересно след Камбуров на кой друг ще посегнат. 
- delqnski47
- Контакти:
blue avalanche написа:inivanov написа:W84me написа:Какви са тия уговорки Камбуров да не играе? Това ли са ви честните начини?
Ако слушахте и четяхте (а не само да словоблудствате) нямаше да пропуснете интервюто с Камбуров от лятото. В него самият той каза, че е освободен без трансферна сума и финансов иск от ЦСКА с условието да не играе в срещите срещу нас. Сега изясни ли ви се положението?
Ами,не!Не се е изяснило...
Въпросът остава.Защо сте включили такава уговорка като сте радетели за честната игра???
Ако ние кажем на Монтана да не пускат нашите юноши срещу нас те трябваше да паднат служебно.
Що за идиотски въпрос?Това е най - нормална практика във футбола.Освобождаваме даден играч без пари на конкурент от първенството,но за сметка на това не може да играе срещу нас.Какъв е проблема?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.