Реал Мадрид цака Барса с 50 млн. за Фабрегас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Реал Мадрид цака Барса с 50 млн. за Фабрегас

Мнениеот battlestar31 » 09 дек 2009 16:15

Hq-team написа:Това е просто спекулация. Той ще се върне само в Барселона, никъде другаде. Но ако го съблазнят парите, ще отиде в Реал Мадрид. Но отиде ли там, отива му и кариерата :lol:

Какви са тея глупости единствения със съсипана кариера в реал е бекъм
зидан съсипа ли си кариерата в реал естествено че не 8-) и фабрегас няма ако отиде там 8-) лично аз се надявам да остане в арсенал :roll: но като чели раздялата с арсенал е нейжбежна :?

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 дек 2009 18:22

battlestar31 написа:
Hq-team написа:Това е просто спекулация. Той ще се върне само в Барселона, никъде другаде. Но ако го съблазнят парите, ще отиде в Реал Мадрид. Но отиде ли там, отива му и кариерата :lol:

Какви са тея глупости единствения със съсипана кариера в реал е бекъм
зидан съсипа ли си кариерата в реал естествено че не 8-) и фабрегас няма ако отиде там 8-) лично аз се надявам да остане в арсенал :roll: но като чели раздялата с арсенал е нейжбежна :?

Едно нещо не мога да ви разбера на вас "футболните разбирачи,"защо сички твърдите че Реал развалят кариери, по какъв начин става тва, секи който е отишал му е даден шанс, тва че не е можал да свикне е съвсем друг въпрос.Реал ли им плащат за да си провалят кариерите не мога да разбера.Хунтелар,беши му даден шанс той възползва ли се-Не! Бекам, как си провали кариерата като последния му сезон допринесе за шампионската титла в Испания.Оуен как си я провали като бележеше почти секи мач.Други ся не мога да се сетя за, които твърдите,че са с провалени кариери.
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 09 дек 2009 19:22

battlestar31 написа:
_RoKi_ написа:Няма да отиде в РЕАЛ колкото и да искате :twisted: Човекът си го каза,ако напусне Арсенал би отишъл единствено в родният си клуб-а той е БАРСА :!:

Да се надаваме Че Перес ще направи супер оферта като за роналдо и тогава Арсенал няма как да откажат :twisted: Стига със тая барса нали имат шави и инееста за какво им е фабрегас :)
Ти явно искаш Реал да вземат всичко добро и качествено във футбола или да "унищожат" поредният футболен талант,ама няма как да стане :twisted: 8-)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 09 дек 2009 19:24

theprideofplovdiv написа:Уфф,абе вие сте някакви страшни разбирачи!Щял да отиде там,защото еди кой си отбор му бил на сърцето...щото' някъв си там му е приятел и съотборник и тем подобни глупости!Вземете се малко в ръце бе,хора!Да не сте братя на Фабрегас или пък сте му мениджъри,че така отговаряте със сигурност.Просто като видя коментар от рода "Няма да отиде в РЕАЛ колкото и да искате :twisted: Човекът си го каза,ако напусне Арсенал би отишъл единствено в родният си клуб-а той е БАРСА :!: " се изнервям на това колко наивни прости футболни "разбирачи" има във форума...
За разбирачите,ти го каза :) :twisted: Не е нужно да си барт,баджанак или шурий на някой,че да предположиш какво ще стане-но разлика от теб,някои се интересуват повече и четат,докато ти говориш наизуст 8-) Като се изнервяш,недей чети,да сме те хванали с въженце насила :?: Всеки си има мнение,кой те кара да се съобразяваш с него :evil:

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 09 дек 2009 19:48

battlestar31 написа:
_RoKi_ написа:Няма да отиде в РЕАЛ колкото и да искате :twisted: Човекът си го каза,ако напусне Арсенал би отишъл единствено в родният си клуб-а той е БАРСА :!:

Да се надаваме Че Перес ще направи супер оферта като за роналдо и тогава Арсенал няма как да откажат :twisted: Стига със тая барса нали имат шави и инееста за какво им е фабрегас :)

Е и??? Перес ако ще и 150 милиона да предложи за Фабрегас... не забравяй, че самият футболист също трябва да иска да играе в Реал!!! То Арсенал може да искат да подарят Сеск на Реал..., но каталунеца трябва да се навие да играе за тях! Т.е. този път лудите милиони на сеньор Перес нямат голямо значение! Фабрегас е каталунец и няма да заиграе в Реал! Той или ще бъде в Арсенал, или при нас! Сори, но не всички зависи от парите!!! Има хора, които не се продават независимо от цената и остават верни цял живот на една идея, една кауза, една цел! Фабрегас просто няма да се навие да играе за Реал! ;)

А колкото до питането ти за какво ни е Фабрегас... ми както се вижда Анри вече не става за ляво крило... Иниеста все по-често играе на крилото, а Фабрегас очевидно ще играе на неговото място до Шави! ;)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 дек 2009 20:01

Преди доста време, имаше едн изказване на Фабрегас.Мисля че заглавието му беши "Нямам нищо против един ден да съм в Реал Мадрид" нещо подобно и в него са разказваше,че ако приеме да отиди в Реал и семейството му няма да има нищо против.Такаче, не се изказвайте се едно преди малко сте говорили с Фабрегас и той ви е казал каде ша ходи.

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 09 дек 2009 20:44

bojkyy написа:Преди доста време, имаше едн изказване на Фабрегас.Мисля че заглавието му беши "Нямам нищо против един ден да съм в Реал Мадрид" нещо подобно и в него са разказваше,че ако приеме да отиди в Реал и семейството му няма да има нищо против.Такаче, не се изказвайте се едно преди малко сте говорили с Фабрегас и той ви е казал каде ша ходи.

ОК възможно е да си прав. Аз казвам това, което мисля. Според мен Фабрегас не би играл за вас, но това не означава, че не може да греша. Акцента на мнението ми обаче беше над това, че не всичко зависи от Перес и неговата чекова книжка, а от желанието на самият играч. ;)

П.П. Байерн вече ви дадоха един урок, че парите не са всичко и въпреки желанието на Рибери да играе за вас и въпреки лудите милиони, които Перес предлагаше не ви го продадоха... Т.е. все още не всички зависи САМО от парите! ;)

П.П.2. Абе как е по-правилно Перес или Перез, че все пак не е хубаво да му бъркаме името на човека? По спортните сайтове съм го срещал и по двата начина.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 дек 2009 22:34

Lord_VOODOO написа:
bojkyy написа:Преди доста време, имаше едн изказване на Фабрегас.Мисля че заглавието му беши "Нямам нищо против един ден да съм в Реал Мадрид" нещо подобно и в него са разказваше,че ако приеме да отиди в Реал и семейството му няма да има нищо против.Такаче, не се изказвайте се едно преди малко сте говорили с Фабрегас и той ви е казал каде ша ходи.

ОК възможно е да си прав. Аз казвам това, което мисля. Според мен Фабрегас не би играл за вас, но това не означава, че не може да греша. Акцента на мнението ми обаче беше над това, че не всичко зависи от Перес и неговата чекова книжка, а от желанието на самият играч. ;)

П.П. Байерн вече ви дадоха един урок, че парите не са всичко и въпреки желанието на Рибери да играе за вас и въпреки лудите милиони, които Перес предлагаше не ви го продадоха... Т.е. все още не всички зависи САМО от парите! ;)

П.П.2. Абе как е по-правилно Перес или Перез, че все пак не е хубаво да му бъркаме името на човека? По спортните сайтове съм го срещал и по двата начина.

Прав си не зависи само от парите.Секи си има собствено мнение и аз не мога да имам пълно доверие на тва дет съм чел се пак знаиш как са спекулира по медиите

П.П. Перез е правилното

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 09 дек 2009 22:42

_RoKi_ написа:
theprideofplovdiv написа:Уфф,абе вие сте някакви страшни разбирачи!Щял да отиде там,защото еди кой си отбор му бил на сърцето...щото' някъв си там му е приятел и съотборник и тем подобни глупости!Вземете се малко в ръце бе,хора!Да не сте братя на Фабрегас или пък сте му мениджъри,че така отговаряте със сигурност.Просто като видя коментар от рода "Няма да отиде в РЕАЛ колкото и да искате :twisted: Човекът си го каза,ако напусне Арсенал би отишъл единствено в родният си клуб-а той е БАРСА :!: " се изнервям на това колко наивни прости футболни "разбирачи" има във форума...
За разбирачите,ти го каза :) :twisted: Не е нужно да си барт,баджанак или шурий на някой,че да предположиш какво ще стане-но разлика от теб,някои се интересуват повече и четат,докато ти говориш наизуст 8-) Като се изнервяш,недей чети,да сме те хванали с въженце насила :?: Всеки си има мнение,кой те кара да се съобразяваш с него :evil:

Повярвай ми,нужно е!Всичко останало е само ПР,знам го от опит!Познавам доста футболисти известни в България,всеки си има любим отбор,но това е както радост за феновете,така и работа за футболистите.Всеки един иска да постигне своя връх в кариерата си и всеки иска да приеме нови предизвикателства-аз лично мисля,че Реал би било едно ново предизвикателство за футболиста,но аз за разлика от другите изразявам собствено мнение!

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 10 дек 2009 03:00

Според мен, всичко ще се реши тази година как ще протече Шампионската Лига, до къде ще стигнат Реал и Барса, как ще се представи Арсенал и така...Хубаво Voodo казваш каталунец, ама сиренето е с пари...а тия хора ламтят за все повече и повече...Фабрегас казал едно, ми то и Торес е казал, че няма да напусне Ливърпул, ма я още няколко такива сезона и е ясно че се ще се махне, и не само това, ми и ще отиде в Реал...Перес е скапаняк, и дори и като фен на Реал, мога да го кажа с ръка на сърцето...но парите в наши дни ръководят всичко, и дори и да казвате, че Фабрегас няма да се навие да отиде заради пари, то той ще се навие да отиде за МНОГО пари...така че, да поживеем, да видим, няма смисъл от такива теми, дето нищо се не знае, само си чешем езиците.

Върни се в “Реал Мадрид”