Arsenal_Loko_Plovdiv написа:0007 написа:Аз не знам как Арсенал се споменава в борбата за нещо - 1/8-финал в ШЛ и 4-тото място си е запазената марка и цел на венгерчовците в последните години и като ги постигнат купонясват като за световно,още малко и паради ще направятИ тия приказки за паричките въобще не ги слушайте - Крьонке е с богатство от около 3 млрд,да не говорим,че Арсенал дават и повече пари за заплати от Челси(смятайте каква политика водят) .
Запазена марка е нещо, което става постоянно. Да, последните 4 сезона Арсенал отпада на осминафинал, но през тези 4 сезона има и едно 3 място. Преди това имаме и четвъртфинали, както и полуфинал. Не малко и 3-ти места. А да не говорим за периода преди Емирейтс. Ако завършим още 1-2 сезона на 4 място и отпаднем на осминафинал и аз ще призная, че ни е запазена марка.Евала на Венгер, че през този период 2006-2014, в който нямахме много пари и не хвърляхме луди пари за трансфери като изключим Йозил през 2013, а Санчес го взехме това лято, когато изплатихме стадиона. Евала на тая човек, че през този период ни държи на високо ниво, въпреки че се конкурирахме с отбори, които хвърляха 3-4 пъти повече пари от нас. За това Венгер заслужава уважение. А за периода му 1996-2006, когато разполагахме с парите на Юнайтед спечелихме не малко трофеи и стигнахме исторически за нас финал в ШЛ и исторически период без загуба за ВЛ - 49 поредни мача без загуба.
Остави го, бе

[/offtopic]