"А" Група, 18 кръг: ЦСКА (София) - Локомотив (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: "А" Група, 18 кръг: ЦСКА (София) - Локомотив (Пловдив)

Мнениеот Пловдив1926 » 04 дек 2014 23:17

Модератор ЛокоПД написа:
Пловдив1926 написа:Туберколоза, гледай си дербито с Хасково бе момче нежно :mrgreen: На Цецко му тиктака часовника, пусни една анкета ще го думнат ли или ще го затворят и си гласувай в нея с всичките 800 ника :mrgreen:

:) Не така.Не ги бъркай тези двамата.Това е момчето,което протестираше срещу фалита на КТБ.Нали се сещаш...бяха 5-6 човека.

Само името е различно и 800-те ника, отдолу разлика в мозъчетата няма :idea: Малко е расистко, но за мен всички амеби са еднакви, чехълчета мехълчета - кой ти прави разлика.

Смърфчо: Ххахаха истинското ни дерби винаги е било с ЦСКА ахах с тия жълтури въобще на времето не разбирахме, че играем тях си ги праскахме по инерция с 4:0 :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 04 дек 2014 23:32

Модератор ЛокоПД написа:
DarkPsy написа:Мечтите са безплатни. Хапни сега един бейкролс да се успокоиш!

:) Аз съм спокоен.Не нас ни направиха смешни вчера на село.Мечтите,Ачко, по принцип са безплатни,но в случая говоря за реални неща.Преди година и нещо,когато писах,че Караибрахим е въздух под налягане и някой ден ще си бие камшика,някои разбирачи /поздрав за Тошко и Ачко/ казаха същото,като теб.Сега какво ?! Унижение насред "люпилнята",пак хвърчат треньорски глави /овчи/,футболисти за стригане,ръждива арматура и бетон...Звучи познато,нали? ;)

И? Както казах хапни едно бейкролсче. Велик си. Признах те. И като си тръгнал да плямпаш за юзъри, любимото ти занимание м/у другото, осведоми ме моля те къде изчезна така мистериозно White_Snake! Евентуално, ако може...

И Жоренце, миличко модераторче. Никога не съм ходил да протестирам срещу фалита на КТБ. Отидох да подкрепя едни хора да си вземат обратно парите. Ама то вашата секта едно си знае, едно си бае. Хайде успех с митичния ви нов благодетел :)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 05 дек 2014 09:53

DarkPsy написа:
Модератор ЛокоПД написа:
DarkPsy написа:Мечтите са безплатни. Хапни сега един бейкролс да се успокоиш!

:) Аз съм спокоен.Не нас ни направиха смешни вчера на село.Мечтите,Ачко, по принцип са безплатни,но в случая говоря за реални неща.Преди година и нещо,когато писах,че Караибрахим е въздух под налягане и някой ден ще си бие камшика,някои разбирачи /поздрав за Тошко и Ачко/ казаха същото,като теб.Сега какво ?! Унижение насред "люпилнята",пак хвърчат треньорски глави /овчи/,футболисти за стригане,ръждива арматура и бетон...Звучи познато,нали? ;)

И? Както казах хапни едно бейкролсче. Велик си. Признах те. И като си тръгнал да плямпаш за юзъри, любимото ти занимание м/у другото, осведоми ме моля те къде изчезна така мистериозно White_Snake! Евентуално, ако може...

И Жоренце, миличко модераторче. Никога не съм ходил да протестирам срещу фалита на КТБ. Отидох да подкрепя едни хора да си вземат обратно парите. Ама то вашата секта едно си знае, едно си бае. Хайде успех с митичния ви нов благодетел :)

Ей, Мая Манолова!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
McVicar
Контакти:

Мнениеот McVicar » 05 дек 2014 13:37

Има ли значение как ще завърши този мач?Мен, честно да ви кажа, ме боли фара.Важното е да сме в сектора за гости и да подкрепим мочетата.Освен Камбуров, Молдованов и Господинов няма да играе мисля и Сандански ( не санданския).

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 05 дек 2014 13:53

McVicar написа:Има ли значение как ще завърши този мач?Мен, честно да ви кажа, ме боли фара.Важното е да сме в сектора за гости и да подкрепим мочетата.Освен Камбуров, Молдованов и Господинов няма да играе мисля и Сандански ( не санданския).

И Сандански няма да играе. Трудно ще вземем точки в този мач, но на кого му пука. От такъв мач можем само да спечелим.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 05 дек 2014 21:04

Камбуров нямало да играе, защото Стойчо му заръчал така и той изпълнява... :lol:

http://football24.bg/novina/140314-kamb ... eshtu-cska

Нападателят на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров разкри пред sportonline.bg, че има уговорка с наставника на ЦСКА Стойчо Младенов да не играе в мачовете на „смърфовете“ срещу „армейците“.

„Нормално е да бъда коректен с отбора на ЦСКА и със Стойчо Младенов.Преди започването на самото първенство, от „Армията" не ми направиха никакви проблеми при завръщането ми в Локо (Пд) и се разбрахме да не играя в мачовете с „червените".

И понеже така и така беше ясно, че няма да взема участие в тази среща, реших да ми мине като наказание за един мач.По този начин изчиствам и натрупаните жълти картони", разкри Камбуров.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 дек 2014 21:14

Камбуров няма да играе защото има уговорка да не играе срещу ЦСКА този сезон и както правят мъжете тази договорка се спазва. Колкото и да не може някои хора да го възприемете като модел на поведение мъжкарството и почтенността в отношенията с хората са добродетели.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 06 дек 2014 06:29

Треньорът на Локомотив Пловдив Христо Колев определи група от 18 футболисти за утрешното гостуване на ЦСКА. Двубоят от 18-ия кръг на "А"група е в събота от 16,00 часа на стадион "Българска армия" в София.
В разширения състав логично не попаднаха контузеният Йордан Господинов и наказаните Диян Молдованов, Янко Сандански и Мартин Камбуров.

За първи път в групата на "черно-белите" е включен дефанзивният халф Оладеле Ошобе, който до този момент има няколко двубоя за дублиращия тим. В състава след дълго отсъствие заради контузия се връща и Здравко Илиев.

Ето всички 18 футболисти, на които ще разчита Локо (Пд) в мача срещу ЦСКА:

Александър Витанов, Теодор Скорчев, Елиан Парино, Ангел Грънчов, Ивайло Димитров, Богомил Дяков, Христо Стамов, Здравко Илиев, Ванчо Траянов, Георги Вълчев, Ошобе Оладеле, Станислав Маламов, Дани Кики, Александър Якимов, Айкут Янъков, Емерик де Врийзе, Бирсент Карагарен, Георги Стефанов.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/528962.html#ixzz3L5Z8oj5x

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 06 дек 2014 10:27

Пловдив1926 написа:
kanar76 написа:Заложете на точен резултат 5:0 и няма да сбъркате.

недей бе комплексчо :)

Това човече на снимката да не е загубило нещо, че гледа така ;)
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 06 дек 2014 12:09

5-0
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Локо Пловдив”