Всички на ТИЧА!!! Успех, моряци!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
rodman написа:Само за сведение - Пламен Парушев е н-к Охранителна полиция във Варна. И е по-черноморец от много от нас тук във форума! На последния баскетболен мач Черно море - Левски в "Конгресна" бе ударен от фен на сините... Така че по-кротко с квалификациите, колегиНа мен също ми се иска дъждът да спре, теренът да изпръхне и да покажем, че сме по-стойностния, по-техничен и по-добър отбор в момента. Не на последно място - и аз съм за неделя, защото в събота съм на работа
Всички на ТИЧА!!! Успех, моряци!!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ShooterMan написа:Как какво? Цървулите ви, които снощи се надритваха с Монтана ще се възстановят, а нашата подготовка за мача ще се скапе съвсем логично. Освен това, както казах, тежкия терен е в МИНУС ЗА ПО-ТЕХНИЧНИЯ ОТБОР - ЧЕРНО МОРЕ!!! Съвсем в реда на нещата е МИЛИЦИЯТА да иска той да стане още по-тежък, за да могат вашите копачи да имат предимство. Ето, и софийски съдия е назначен....остава и ПАТКОВ да си сложите за делегат и сте готови другари
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
moreto vn написа:blue avalanche написа:Да не би заключенията на полицията и експертите да са грешни и теренът да е в отлично състояние???![]()
Че от коментарите нещо не се разбира...![]()
![]()
Едва ли е отличен 3-ти ден вали.За това ако има мач терена изравнява силите и има причина за оправдание при ваша загуба.
blue avalanche написа:moreto vn написа:blue avalanche написа:Да не би заключенията на полицията и експертите да са грешни и теренът да е в отлично състояние???![]()
![]()
Едва ли е отличен 3-ти ден вали.За това ако има мач терена изравнява силите и има причина за оправдание при ваша загуба.
Не става въпрос за "изравняване на силите",а дали ще се играе футбол или водна топка???
W84me написа:Готвача написа:W84me написа:bez-nick написа:Нормално, милицонерският клуб търси съдействие от братята си, за отлагане на мача
Да го отлагаме, защото???
Например-шубето е голям страх?
Например нямаш мозък? Какво ще се промени, ако се отложи мача на лайняния ви терен
blue avalanche написа:moreto vn написа:blue avalanche написа:Да не би заключенията на полицията и експертите да са грешни и теренът да е в отлично състояние???![]()
![]()
Не става въпрос за "изравняване на силите",а дали ще се играе футбол или водна топка???
boabbb написа:blue avalanche написа:moreto vn написа:blue avalanche написа:Да не би заключенията на полицията и експертите да са грешни и теренът да е в отлично състояние???![]()
![]()
Подгответе си ...![]()
![]()
![]()
W84me написа:Готвача написа:W84me написа:bez-nick написа:Нормално, милицонерският клуб търси съдействие от братята си, за отлагане на мача
Да го отлагаме, защото???
Например-шубето е голям страх?
Например нямаш мозък? Какво ще се промени, ако се отложи мача на лайняния ви терен?
anihilator написа:Ненормални хора как може мача да е от 12:30Иначе 2:1 от мен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост