Божинов: Искам да стана спортен директор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: Божинов: Искам да стана спортен директор
След като Гонзо може значи всеки може...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Може пък да има усет.....то като гледам предните в Левски големи надежди и футболисти купиха.....
Нека да опита.
Тая звезда само спортен директор не е бил още

-
Нефтохимик
- Контакти:
Защо пък да не успее да отрива млади таланти???Ще се допитва до съпругата си,тя ги е открила преди него
Аз пък искам да съм заместник директор - съгласен съм и да не съм "спортен"! 
Е, те трябва да са таланти на терена, не под завивките.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Captain Stottlemeyer
Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш.
Преди години Валери Божинов беше обявен за един от най-талантливите млади нападатели в света. Игра в отбори, за които огромното болшинство български футболисти сега могат само да мечтаят. За съжаление тежките контузии (Англия) и лекомислието попречиха на кариерата му. Може би акълът (все пак е на почти 29 години) вече му е дошъл в главата.
За длъжността "спортен директор" някои футболни федерации организират курсове. Нищо не му пречи да се пробва, когато приключи с футбола на терена - не се знае от коя трънка ще изскочи заек.
Може пък и да успее за огромно съжаление на комплексираните завистливи безработни момченца, които сега дращят в този форум (защото нямат какво друго да правят и къде да отидат) и плюят по Валери, а утре ще си броят стотинките на опашката за банички, пресмятайки дали ще им стигнат, за да се поглезят и с едно кафе... 
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Щом Гонзо и Гошо Марков може да са директори значи и магаре можеш да вържеш на такова място.
Аз искам да стана космонавт 
-
гражданин от село
Отиваш в Сън Сити меткаш ,колкото душа ти иска и си в космоса.