Домусчиев се обяви за добив на шистов газ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Домусчиев се обяви за добив на шистов газ

Мнениеот Цецо Чука » 04 дек 2014 14:12

ticha i vladislav написа:Aз съм за,само ако се ограничи е в районите с най-големи шисти-около Драгалевци,Симеоново,Бояна,Киноцентъра,другаде не!

АХАХАХАХАХАХАХАХАХА....... :) :) :)

Махни Симеоново от списъка и ше те подкрепя.....всъщност майната му,ако е за идеята ше се преместя другаде... :)
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 04 дек 2014 14:19

Пишете и южния, западния и северния парк, там почти няма хора и няма да има смисъл да се мести никой.
Изображение

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 04 дек 2014 14:20

Преди 10-15 г. някой да е чул нещо за този паляк ? Аман от назначени милионери !

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 дек 2014 14:22

КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ !
А тоз гел започва много да ме дразни, прекалено много власт му се даде, май трябва някой да му охлади страстите.

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 04 дек 2014 14:28

Собственника на най-вредния отбор за спорта, няма право на мнение!Точка!
фен на еднодневката

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 04 дек 2014 14:32

Нали за Южен Поток нямало яснота за приходите. Нали има забрана за разработка на проекти за Шистов Газ. Защо Дочусчиев се изказва по въпроса като има забрана и като съвсем пък няма яснота за приходите? А на рисковете за жителите? Домусчиев май вече е купил концесия за Шистовия Газ?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 дек 2014 14:37

Tommi написа:Вие се смеете на Домусчиев, ама гледам, че и тук всеки пише за всичко. :)

Сомо където ние само си чешим езиците и от нас нищо не зависи :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 04 дек 2014 14:44

fcb_bg написа:
VOLOV написа:
fcb_bg написа:
VOLOV написа:"Шистовия газ е заплаха" е опорна точка, която ни е вменена от към Москва за да не
станем енергийно независими! Не повтаряйте опорни точки, а разсъждавайте с ФАКТИ!
В момента в целия западен свят тече "шистова революция" и държавите стават енергийно независими.
Нали не мислите, че развитите държави толкова много искат да се самоубият и точат
шистов газ, който бил "най-голямата" заплаха!? За това и цените на петрола се сриват!

Един ден ще сме енергийно независими ВЪПРЕКИ вас тролове на Кремъл!
Нищо, че отново ще има пари за платени "зелени" протести, против шистовия газ.
Вие сте тумор за България!

Къде точно тече тая революция, че аз не съм разбрал? :roll:

Да търся вместо теб, да ти предавам уроци или просто да ти кажа, че незнанието ти си е твой проблем?

Позицията ти на нацупена даскалица изобщо не ме убеждава. Казваш - имало. Питам - къде? Отговаряш - ами търси си сам.
Малко е детски, не мислиш ли?

Не ти ли казаха от "целия западен смят", че те си имат достатъчно обезлюдени пространства и могат да си добиват каквото поискат. Могат даже да си печатат долари колкото си поискат, с които да изкупуват територии на индианци в други държави колкото поискат.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 04 дек 2014 14:48

Гелата и от това ли разбира вече?

Един казва, аз не разбирам, имам икономическо образование. Тогава ти можеш да говориш за производство на хапчета (б.р. - визира Кирил Домусчиев), какъв цвят да бъде, размер, големина. Нали така. Аз съм го виждал в чужбина, той е много нисичък в чужбина, минава така лекичко, тихичко, промъква се. Няма нищо лошо.

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 04 дек 2014 14:53

Не ти ли казаха от "целия западен смят", че те си имат достатъчно обезлюдени пространства и могат да си добиват каквото поискат. Могат даже да си печатат долари колкото си поискат, с които да изкупуват територии на индианци в други държави колкото поискат.[/quote]
Така както вървят нещата,скоро и България ще бъде обезлюдено пространство :cry: и без шистов газ
фен на еднодневката

Върни се в “Свободна зона”