Новият председател на Управителния съвет на КРИБ Кирил Домусчиев се застъпи за добива на шистов газ в България. Според него това е най-реалният начин да се справим сами с евентуално задаващ се енергиен проблем. Домусчиев изрази мнението си в предаването "Здравей, България" на Нова телевизия.
"Много западни държави вече го направиха. Винаги има някой да протестира, независимо дали разбира или не. Една Полша се измъкна например от газовата зависимост по този начин", заяви Домусчиев.
Той изрази недоволство от прекратяването на проекта "Южен поток" и подчерта: "Губим, но трябва да се съобразяваме с Европейския съюз, защото сме част от него. "Южен поток" е добър проект за България. Това е диверсификация на доставките. Знаете, че вече всяка зима треперим за газова криза. В момента не виждам как е защитен националният интерес. Проектът щеше да ни донесе гарантирана доставка, щяхме да договорим по-добри цени. България в момента плаща доста по-скъп газ дори от Украйна", смята Кирил Домусчиев. http://glasove.com/politika/45047-kiril ... v-bylgariq
Напълно се самозабрави "изцъкления"... Всеки нормален българин, извън комунистическата олигархия, чието лице е Домуса, е против добива на шистов газ, като голяма екологична заплаха.
Домусчиев се обяви за добив на шистов газ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Домусчиев се обяви за добив на шистов газ
Национален селекционер, шистов газ, ЦСКА ...... тоя вече по всички теми почна да се изказва, от всичко разбира.
Дай му на един дрипав селянин малко власт и пари, и му гледай сеира.
Дай му на един дрипав селянин малко власт и пари, и му гледай сеира.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
И аз съм За. Стойте си в 18 век.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
cska-632 написа:И аз съм За. Стойте си в 18 век.
Ти си за щото и ти толкова разбираш, по цял свят отказват добива защото съсипва природата ма ти си "за" ...браво.
А за домусага ....еми явно вече и от енергетика разбира та почна да се изказва.

"Шистовия газ е заплаха" е опорна точка, която ни е вменена от към Москва за да не
станем енергийно независими! Не повтаряйте опорни точки, а разсъждавайте с ФАКТИ!
В момента в целия западен свят тече "шистова революция" и държавите стават енергийно независими.
Нали не мислите, че развитите държави толкова много искат да се самоубият и точат
шистов газ, който бил "най-голямата" заплаха!? За това и цените на петрола се сриват!
Един ден ще сме енергийно независими ВЪПРЕКИ вас тролове на Кремъл!
Нищо, че отново ще има пари за платени "зелени" протести, против шистовия газ.
Вие сте тумор за България!
станем енергийно независими! Не повтаряйте опорни точки, а разсъждавайте с ФАКТИ!
В момента в целия западен свят тече "шистова революция" и държавите стават енергийно независими.
Нали не мислите, че развитите държави толкова много искат да се самоубият и точат
шистов газ, който бил "най-голямата" заплаха!? За това и цените на петрола се сриват!
Тоя взе да се изказва по всякакви теми вече. На който канал да обърнеш телевизора, тоя все дава акъл.
cska-632 написа:И аз съм За. Стойте си в 18 век.
Теб пък кой те пита бе?

Ега ти държавата, ега ти чудото! Ахмед Доган-хидроинженер, Кирчо пък геолог и еколог, Слави Бинев-културолог ...

Всеки плещи и се ръга на всякъде, важно е келепир да пада...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Carpy написа:Тоя взе да се изказва по всякакви теми вече. На който канал да обърнеш телевизора, тоя все дава акъл.
Успелите хора са, за да дават акъл, за да успеят и другите

Народ без настояще няма бъдеще!!!
VOLOV написа:"Шистовия газ е заплаха" е опорна точка, която ни е вменена от към Москва за да не
Къде точно тече тая революция, че аз не съм разбрал?

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Nikona написа:cska-632 написа:И аз съм За. Стойте си в 18 век.
... по цял свят отказват добива защото съсипва природата ма ти си "за" ...браво.
....
Давай ФАКТИ!!! Лъжеш и повтаряш опорни точки! В момента в света шистовия
добив тече с бесни темпове, а ти се мъчиш да манипулираш! Русия е в ужас, след
като рублата се срина от 35 за долар до 54 (днес) за долар, цената на петрола е
на исторически минимуми и продължава да спада, а санкциите задушават икономиката им.
Приходите от горива са им жизнено необходими и е нормално ЦЯЛА АРМИЯ ОТ ТРОЛОВЕ
да пропагандира, колко било опасно, за да продължи Русия да ни източва с по 6млрд
долара на година и да ни държи зависими от тях. Не на зависимостта! ДА на Шистовия газ.