Гонзо заплаши преди дербито: Съдията много да внимава
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо заплаши преди дербито: Съдията много да внимава
Това е стар милиционерски трик подготвен от някой като Агент Николай-Георги Марков и др такива ДС сини деятели....подготвя се съдията предварително и превантивно как трябва да изсвири мача....само не знам как ще се оправят с ТИМ-четата в момента доста по-силни от Бай Ганя Батков.....
-
- Контакти:
Sagittarius написа:Ето,започва се![]()
![]()
.Съдията е Станислав Ставров,същия който закла Черно Море в Кюстендил с Пирин,когато една очеизвадна дузпа за нас я извади извън пеналтерията
.Ставров свири и един мач Левски-Пирин 4:0 с който страничния съдия вдигна флаг за засада,той пусна атаката и свири дузпа за Левски като изгони и играч на Пирин!Откъде ви е познат този сценарий?Ами той винаги е същият с Черно Море на Герена,дузпа или дузпи,ЧК,почти е ясно,че тоя дето ни закла нагло в Кюстендил преди няколко кръга идва неслучайно и идва,за да класира ревливия столипиновец
Мисля че с този съдия ще берем ядове и то големи.
dodo7271 написа:mursusaid написа:dodo7271 написа:Провинциализмът, злобата и омразата на феновете на черно море сега ще напълнят форума до неделя. Пичове, никога, в нито един момент Гонзо не е казал: Момиров, внимавай какво свириш. Ама никога не го е казвал. Така, като си измисляте ставате още по-жалки. И стига с това 50 на 50. Няма такова нещо. Съдията трябва са свири по правилата. Заради това 50 на 50 съдиите са ни на това дередже - пълна селяндурщина.
dodo,ти или си прост или на такъв се правиш.Гонзо никога ни бил казал..А според теб тия думи на Гозно не значат ли точно това?? Защо според теб преди мача подготвя така съдиятаИ не знам кой показва "селяндурщина" ,както казваш, като нападаш феновете на Ч.море и "селяндурщината" е точно в устата на Гонзо с тези му думи или викаш това в цял свят е прието да се случва преди мач
Виждаш ли колко си комплексиран и озверял от омраза към Левски. Нито Гонзо е казал такова нещо, просто си го измисляте. А думата селяндурщина я използвам за съдиите, не за вас. А щом ти се определяш за такъв, това си е твой проблем, не мой.
Дааа,dodo,разкри ме

За вас моряци ний живеем...
Sagittarius написа:Ето,започва се![]()
![]()
.Съдията е Станислав Ставров,същия който закла Черно Море в Кюстендил с Пирин,когато една очеизвадна дузпа за нас я извади извън пеналтерията
.Ставров свири и един мач Левски-Пирин 4:0 с който страничния съдия вдигна флаг за засада,той пусна атаката и свири дузпа за Левски като изгони и играч на Пирин!Откъде ви е познат този сценарий?Ами той винаги е същият с Черно Море на Герена,дузпа или дузпи,ЧК,почти е ясно,че тоя дето ни закла нагло в Кюстендил преди няколко кръга идва неслучайно и идва,за да класира ревливия столипиновец
Я обясни какво значи"ревливия столипиновец"

- Sagittarius
Обяснявам - креслив столипиновец наричам родения в циганската махала на Пловдив Георги Иванов-Гонзо.Типично за всички столипиновци и той има завършен само 8-ми клас.А защо е креслив?Защото дори когато хората от съдийската комисия се събраха и най-културно с видеоматериал пред всички журналисти(някой ултра сини дори) го направиха за резил пред цяла България столипиновеца продължи да реве.Както реве и днес,ни в клин-ни в ръкав за съдии говори,за неделя...а не споменава,че Пеньо вкара гол след явно нарушение в атака,то не се бори,авантата за сините трябва да е по презумнция,както за мангалите в Столипиново тока трябва да е безплатен,иначе-рееееев
.Кво да говорим бе,типичен мангасар е тоя Гонзо

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
И тоя мангасар Гонзо ще гостува на Тича????Убийте го с камъни.
- Sagittarius
ЕМИЛ написа:И тоя мангасар Гонзо ще гостува на Тича????Убийте го с камъни.
Ако се бара пак по слабините,като последния път когато симулира за дузпата и орева орталъка,че му дадаха картон за явната симулация може и камъни да получи.И среден пръст показа тогава столипиновския ахмак на публиката.Сега ще е на 2-3 метра от нашите фенове и доколкото познавам репертоара който му готвят тези фенове-това ще е едно от най-неприятните преживявания на Гомзето от много време насам

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Ма ви сте некакви уникални ултраси където създавате ад на Тича.Те къде ще бъдеш при ултрасите в "А" сектор или при мегаултрафорцафоревър феновете в сектор "Чайка"
- POPCORN
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Лелеееее ,като ги бием морето в недела половината форумджий ще се гръмнат от мъка![]()
![]()
така е ама какъв вой ще има ако сините пък паднат , ще има 30-40 теми най-малко

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:ЕМИЛ написа:Лелеееее ,като ги бием морето в недела половината форумджий ще се гръмнат от мъка![]()
![]()
така е ама какъв вой ще има ако сините пък паднат , ще има 30-40 теми най-малко![]()
Ако им позволя обаче