Освободиха Вуцов, Пенчев ще води отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Kamenitza1912
- Контакти:
Re: Освободиха Вуцов, Пенчев ще води отбора
Мустака има информация от първа ръка, т.е. от феновете. За тва на Джуджето и на Тревелчо им треперят мартинките и станаха толкова мили с феновете изведнъж, сякаш сме приятели с тия смотаняци, ама те да се досещат че идва и тяхното време и ще има шутове и шамари.
На всички отдавна е ясно, че тук има трима-четирима фенове уж ботевисти дето обиждат треньори, ръководство и футболисти, а реално това са роднини на Христолоф, изгонени от клуба некадърници и буфери. Вуцов макар и изгонен ботевист не го е обиждал. Плявата тук дето създава интриги да си гледа работата.
Само не знам защо на всички все сините сме им виновни... Дето написа някой по-горе: половината ви отбор е от кадри на ЛЕВСКИ, треньора - и той, а после ние сме виновни. То верно, че ви боли заради пердаха в Коматево, ама спрете да се оправдавате с другите и си признайте, че има възмездие.
Само БоталикЪ Сопот-Коматево!
- child in time
- Контакти:
Дерби , всеки можеше да победи. Факт , този път сме ние! Скучен мач до последните 10 минути! Вили , той толкова си може .
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
blueboss написа:Само не знам защо на всички все сините сме им виновни... Дето написа някой по-горе: половината ви отбор е от кадри на ЛЕВСКИ, треньора - и той, а после ние сме виновни. То верно, че ви боли заради пердаха в Коматево, ама спрете да се оправдавате с другите и си признайте, че има възмездие.
Когато назначите цесекар за спортен директор, давай такива акъли, майна.
- slash1912
- Контакти:
child in time написа:Дерби , всеки можеше да победи. Факт , този път сме ние! Скучен мач до последните 10 минути! Вили , той толкова си може .
Честита победа,върнахте си за обрата в София.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Жълто-черен Пловдив написа:blueboss написа:Само не знам защо на всички все сините сме им виновни... Дето написа някой по-горе: половината ви отбор е от кадри на ЛЕВСКИ, треньора - и той, а после ние сме виновни. То верно, че ви боли заради пердаха в Коматево, ама спрете да се оправдавате с другите и си признайте, че има възмездие.
"Майна" - на нас майна ни е спортен директор, треньор, плаща премиите... ама е ЛЕВСКАР. Кво да се прави, че сте една шепа хора и ставате все по-малко. Върнете си Неделев, назначете Бюреков за Директор (малко скъпо взима де).... и полекинка към втората част на класацията, а оттам и към Б групата.
ЦецоУ липсва ли ви? Ми идете при циганина Куков от Филкаб
barabata написа:На всички отдавна е ясно, че тук има трима-четирима фенове уж ботевисти дето обиждат треньори, ръководство и футболисти, а реално това са роднини на Христолоф, изгонени от клуба некадърници и буфери. Вуцов макар и изгонен ботевист не го е обиждал. Плявата тук дето създава интриги да си гледа работата.
Факти, майна, факти!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
blueboss написа:Жълто-черен Пловдив написа:blueboss написа:Само не знам защо на всички все сините сме им виновни... Дето написа някой по-горе: половината ви отбор е от кадри на ЛЕВСКИ, треньора - и той, а после ние сме виновни. То верно, че ви боли заради пердаха в Коматево, ама спрете да се оправдавате с другите и си признайте, че има възмездие.
"Майна" - на нас майна ни е спортен директор, треньор, плаща премиите... ама е ЛЕВСКАР. Кво да се прави, че сте една шепа хора и ставате все по-малко. Върнете си Неделев, назначете Бюреков за Директор (малко скъпо взима де).... и полекинка към втората част на класацията, а оттам и към Б групата.
Ти за нас не бери грижа. Ботев го е имало преди твоето отборче и ще го има. Нас Б и В група не ни плашат. Докато за вас не съм сигурен, че ще ви има, ако, не дай си, Боже, отпаднете от А група някога. Щото животът е въртележка и всичко се случва. Много сте левскарите, ама само като сте шампиони. През другото време - един файтон хора на стадиона.
Просто мисълта ми беше да не се вреш там, където не разбираш за какво става въпрос. Пак повтарям, като направите цесекар спортен директор и канар треньор, ела да ми се обясняваш. По света няма такова делене, там не събличат треньори, но вие го правите. Затова не давай акъл, без да са ти го искали.
Жълто-черен Пловдив написа:blueboss написа:Жълто-черен Пловдив написа:blueboss написа:Само не знам защо на всички все сините сме им виновни... Дето написа някой по-горе: половината ви отбор е от кадри на ЛЕВСКИ, треньора - и той, а после ние сме виновни. То верно, че ви боли заради пердаха в Коматево, ама спрете да се оправдавате с другите и си признайте, че има възмездие.
Ти за нас не бери грижа. Ботев го е имало преди твоето отборче и ще го има. Нас Б и В група не ни плашат. Докато за вас не съм сигурен, че ще ви има, ако, не дай си, Боже, отпаднете от А група някога. Щото животът е въртележка и всичко се случва. Много сте левскарите, ама само като сте шампиони. През другото време - един файтон хора на стадиона.
Просто мисълта ми беше да не се вреш там, където не разбираш за какво става въпрос. Пак повтарям, като направите цесекар спортен директор и канар треньор, ела да ми се обясняваш. По света няма такова делене, там не събличат треньори, но вие го правите. Затова не давай акъл, без да са ти го искали.
"канар" треньор в ЛЕВСКИ... Че то вие един за вас нямате та да остане за нас
И се пази, че минава Локомотива