Изненада ли ви отпадането на Ювентус ??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- battlestar31
- Контакти:
Изненада ли ви отпадането на Ювентус ??
лично мен да германците имаха посредствено представяне и в лигата и в първенството но заслужават поздравления за това че размазаха Ювентус 

Re: Изненада ли ви отпадането на Ювентус ??
При конкуренцията на Бордо и Макаби Х определено да.Очаквах Юве да са първи ,а Байерн втори.
НЕ
Байерн и като име,и като история,и като традиции,и най-вече като игра превъзхожда тотално Ювентус
Жабарите трябва да са доволни че паднаха само с 1:4

Докато не видиш главата на немец на 20 метра от тялото не може да бъдеш сигурен дали е "мъртъв" или не, така че ако някой е отписвал Байерн предварително, сега нека си "скубят" косите.

Да, изненадам съм. Аз лично очаквах Байерн да си ходи.
niki87 написа:НЕБайерн и като име,и като история,и като традиции,и най-вече като игра превъзхожда тотално Ювентус
![]()
Байерн да превъзхожа Юве като име и история? И традиции? Я ПАК !?!??! Фен на Рома съм и съм в потрес от тотално тъпия ти пост!
Flash1912 написа:niki87 написа:НЕБайерн и като име,и като история,и като традиции,и най-вече като игра превъзхожда тотално Ювентус
![]()
Байерн да превъзхожа Юве като име и история? И традиции? Я ПАК !?!??! Фен на Рома съм и съм в потрес от тотално тъпия ти пост!
Байерн 4 кеш-а,Юве-2(първия и последния

Забравих......техните фенове много обичат да се хвалят с 5-те си загубени финала...

Aми специално в КЕШ традициите са им по-големи.
Иначе аз лично съм изненадан в предвид слабата форма на Байерн, но явно за този мач са се стегнали. Иначе на Ювентус съвсем не е първа издънката от този род.
Иначе аз лично съм изненадан в предвид слабата форма на Байерн, но явно за този мач са се стегнали. Иначе на Ювентус съвсем не е първа издънката от този род.
niki87 написа:Flash1912 написа:niki87 написа:НЕБайерн и като име,и като история,и като традиции,и най-вече като игра превъзхожда тотално Ювентус
![]()
Байерн 4 кеш-а,Юве-2(първия и последния)
Забравих......техните фенове много обичат да се хвалят с 5-те си загубени финала...![]()
![]()
На Байерн онея трите кеша.. тежат заедно колкото тоя от 2001ва.. Така че ако по това съдиш за титулуваност и традиции - не знам. Смешно е да твърдиш, че Байерн от немското първенство е по-титулуван от Ювентус... Няма място за съпоставка между Италия и Германия като футболни традиции.
Ювентус отпаднаха поради 2 причини:
1. Надценяването на Диего.
2. Страхливата тактика на Ферара, да вади Алекс и да вкарва дефанзивния Поулсен.
Диего е толкова надценен, направи силен мач срещу Рома, когато Рома бяха в тотална криза и го направиха бог.. а реално има да изяде 100 камиона хляб докато догони Алекс.
Ювентус сами са си виновни!Толкова смешен отбор не сме имали скоро.Още в мача с Интер се видя,че не сме подготвени за Байерн,просто се риташе напред топката и това е!А щом Касерес е най-добрата "покупка"...къде са Диего и Мело,няма ги!Показаха възможностите си само в един мач срещу Рома.
Успех на Байерн!Показаха,че те заслужават повече да се класират!
Успех на Байерн!Показаха,че те заслужават повече да се класират!