Русия пред фалит!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Русия пред фалит!

Мнениеот boabbb » 03 дек 2014 16:13

ivan56 написа:
boabbb написа:
ivan56 написа:
boabbb написа:Зимата като ти спрат парното, ще видиме дали е друга :lol: :lol: :lol:

Аре стига с тази зима,84-85 като стояхме на тъмно и студено да не умряхме случайно.Като дойде зимата,като дойде зимата едни и същи неща по сто пъти.

А, да видиме :lol: :lol: Аз дърва имам доволно ;)

Аз пък имам 60 кила кайсиева рИкия и ме боли дедовия :lol: :lol:

Ако става въпрос за ракия - запаса ми е стабилен 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 дек 2014 16:19

zevzeka написа:
ivan56 написа:Матрьошка,взе нещо да се пениш ми се струва.
Ей тва сте рубладжиите.Едни и същи опорни точки-еврогейския съюС,педееврогейски съюС,Педе-нАто,Като дойде зимата,Вън България от.....и тем подобни мантри.

Какво да кажем за вАс доларджиите от Магурата!Някои помним що за боклуци бяхте!
Могат да се излъжат само тези наивници,дето клъвнаха по илюзията "Хамериканска мечта"!
Обаче същата тая "мечта" е само за шепа хора и и за сметка на много кръв и мизерия по цял свят!

Какъв САЩ,какви долари,какви мечти.На мен във България ми е супер,работя за себе си,имам си семейство,здрав съм друго не ми трябва.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 дек 2014 16:26

Фактите:

- Русия продава на България най-скъпият газ от всички други държави на ЕС
- Русия спираше българския износ с високи мита (за разлика от сръбския), поради което загубите ни от нейните санкции са само 10 милиона.
- Цената на проекта Южен поток нарасна 5 пъти заради корупционните практики на нашите и руските другари.
- Цената на подобен проект измерено в километри в Германи е 2 пъти по-ниска, въпреки по-високите разходи за труд, данъци и цена на земята.
- Няма подписана сума, каква печалба би имала България от транзита на газ, но има за разходите по проекта.

Извод:

Колкото по-далеч от Русия, толкова по-богата държава с върховенство на закона и толкова по-евтин РУСКИ газ. :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
zevzeka
Контакти:

Мнениеот zevzeka » 03 дек 2014 16:29

ivan56 написа:
zevzeka написа:
ivan56 написа:Матрьошка,взе нещо да се пениш ми се струва.
Ей тва сте рубладжиите.Едни и същи опорни точки-еврогейския съюС,педееврогейски съюС,Педе-нАто,Като дойде зимата,Вън България от.....и тем подобни мантри.

Какви рубладжии?Какви опорни точки?????Факт е ,че за да влезем в европедерасткия съЮс,някои за пари обещаха да закрият производства,заводи,реактори....
Ти трева ли пасеш???? Кажи какво спечели България в Гейския съюС! И в агресора ПедеНато!За последните геЙове трябваше да си унищожим всичко и да дадем
БЕЗВЪЗМЕЗДНО бази на ПЕДЕРАСТКА хАМЕРИКА!И да си въртим гъза натам,дето тя ни каже!
ТЪПАНАР!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 дек 2014 16:39

Red Warrior написа:Фактите:

- Русия спираше българския износ с високи мита (за разлика от сръбския), поради което загубите ни от нейните санкции са само 10 милиона.
- Цената на проекта Южен поток нарасна 5 пъти заради корупционните практики на нашите и руските другари.
- Цената на подобен проект измерено в километри в Германи е 2 пъти по-ниска, въпреки по-високите разходи за труд, данъци и цена на земята.
- Няма подписана сума, каква печалба би имала България от транзита на газ, но има за разходите по проекта.

Извод:

Колкото по-далеч от Русия, толкова по-богата държава с върховенство на закона и толкова по-евтин РУСКИ газ. :idea:

Още един факт.Плащат ни най-ниските транзитни такси.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
zevzeka
Контакти:

Мнениеот zevzeka » 03 дек 2014 16:40

Извод:

Тъпо,платено Хамериканско протеже!
Естествено,че ще ни е най-скъп газа след като има лижещи черни топки продажници,заради които се налага газопроводи да заобикалят надалече!
За да може други,платени от същите тия черни топки да правят всичко възможно да им е кеф на черните топки!
Е да ама кефа не е без пари!И те си плащат,а балъците им вярвате!
България можеше да извлече още много изгоди,включително и много по-ниски цени на газа,при положение,че беше осъществила "Южен поток"!
Обаче заради изгодата на шепа платени от Педерастка хамерика псевдополитици...
Пръмова е първата!Направо за разстрел!Тиквата с крадените милиарди и лизането на черни топки за сметка на цял народ не и отстъпва!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 дек 2014 16:47

zevzeka написа:

Извод:

Тъпо,платено Хамериканско протеже!
Естествено,че ще ни е най-скъп газа след като има лижещи черни топки продажници,заради които се налага газопроводи да заобикалят надалече!
За да може други,платени от същите тия черни топки да правят всичко възможно да им е кеф на черните топки!
Е да ама кефа не е без пари!И те си плащат,а балъците им вярвате!
България можеше да извлече още много изгоди,включително и много по-ниски цени на газа,при положение,че беше осъществила "Южен поток"!
Обаче заради изгодата на шепа платени от Педерастка хамерика псевдополитици...
Пръмова е първата!Направо за разстрел!Тиквата с крадените милиарди и лизането на черни топки за сметка на цял народ не и отстъпва!

Ако щеш вярвай, но не ти се обиждам. Бих се обидил от поне средно интелигентен трол. Дано поне не ви плащат в рубли, че ще има глад. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
zevzeka
Контакти:

Мнениеот zevzeka » 03 дек 2014 17:00

Red Warrior написа:Ако щеш вярвай, но не ти се обиждам. Бих се обидил от поне средно интелигентен трол. Дано поне не ви плащат в рубли, че ще има глад. :lol:

Да,тия доста под средното ниво на интелигентност няма как да се обидите!
А пък на нас безработните,благодарение на тези като вас, дето лижат черни задници,
ще ни е все едно дали ни плащат в рубли,вонги,юани или левове!
Защото за да просперира Педерасткия съюс ни бяха наложени квоти,ограничения ....
И повечето фирми и заводи фалираха,както и "Кремиковци"!
И хиляди хора,дето са си тровили здравето десетки години,сега дори и пенсия няма да видят!
Всичко това за благото на същия този Педерастки съюС!
НЕЩАСТНИК!
МЛЪКНИ!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 дек 2014 17:28

Не им обръщай внимание, приятелю 8-) Те са малки и не знаят. А и форума е пълен с платени соросоидни обекти 8-) От тях добра дума за Русия не очаквай 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 03 дек 2014 18:09

Едни и същи 5 полуидиота напълниха в този форум за 2 дни 2 безсмислени теми за Русия и Южен поток. Всички тези 5 човека се изкараха като най-големите специалисти по макроикономика, политика и дипломация. Ама като сте такива видни специалисти, защо киснете в този форум бе, мишоци !?
Вие ще ми оправяте Русия и САЩ, айде стига... вашата работа е като "чула жабата, че подковават коня..."
Русия не може да фалира лесно, по-скоро няма да се случи, но да отричате, че икономиката им е в рецесия и нещата не са добре си е чиста проба идиотщина... Ама от идиоти какви мнения да очакваш...

Върни се в “Свободна зона”