Купа на БГ: Черно море - Славия (28-30 окт - 13 дек)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Купа на БГ: Черно море - Славия (28-30 окт - 13 дек)

Мнениеот Sole » 03 дек 2014 13:23

Странно : Бургхард,Райков,Коконов,че и Божилов/които този мач може да е полезен/ са на скамейката.Отзад защитата ни: тройка с Ж.Атанасов ми се вижда много ланкат.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 03 дек 2014 13:48

1:1-1:2 :mrgreen:
Последна промяна от Sole на 03 дек 2014 13:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 03 дек 2014 13:50

Бързо се развиват събитията.Чакаме следващия съперник. :)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 03 дек 2014 14:55

Второто полувреме Спасов рискува с много измислена защита: Ж.Атанасов,Сталев,Д.Атанасов .. и....2:2

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 03 дек 2014 15:57

Sole написа:Второто полувреме Спасов рискува с много измислена защита: Ж.Атанасов,Сталев,Д.Атанасов .. и....2:2

Събота играем с "Левски",ако не знаеш за първенството.Водим първия мач с 2:0,а първото полувреме водим 1:2, на Славия и трябват 4 гола за да ни изхвърли от турнира.
Какъв ти е проблема,че защита е в такъв вид :?:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 дек 2014 18:51

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cuAo1PTv4kM&list=PLUdNQVlGWORguqNi7tP979Bm_h687fUfV[/youtube]

Живко бил като Марадона бе ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 дек 2014 21:41

Щях да пусна само мнение с което да поздравя моряците за преминаването в следащият кръг,но треньорът на белите мишки ме провокира да напиша повече неща.Не знам какво е гледал въпросният,но да каже че техните голове били изработени,а нашите плод на нещастна случайност ми дойде в повече.Първият наш гол -рикошет,техният "изработен" с рикошет!!!???Вторият наш-нека си пусне малко голове от блзикото и далечно минало и да се извини публично на Живко Петков.Гол наподобяващ тезии на Гунди,Марадона и Меси,не може да бъде описван като случаен.Момчето си изработи гола АБСОЛЮТНО САМ и трябва да бъде най малкото обявен за гол на кръга,а не принизяван до гол-недоразумение.Има талант в Петков и си мисля че е поне на нивото на Дарко Спалевич.Дарко вкара за нас 11 гола/ако не греша/ии беше несменяем титуляр,а Живко има мисля 4-5 и играе предимно като резерва,а и първенството си върви в средата все още.И да припомним,че и на червените бабички вкара подобен "случаен" гол.Интересно защо и другите не вкарват подобни "ментета?,за да направят футбола в БГ малко по интересен?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 дек 2014 21:46

И за миг не съм се съмнявал, че ще "изпуснем конците" на двубоя. В какъвто и състав да излезем, дори и с 3-ма младоци сме с класа над Славия, имат късмет, че си бяхме свършили работата в първия мач, това ще кажа. Иначе с титулярите и на макс със сигурност отиваха на 2-3 гола разлика, както в предните 2 мача помежду ни ;). Дебелия съвсем логично е напуснал на бързо ложите, не знам какво си е помислил, като гост Черно Море е много силен при Кольо, старите грешки от предния му престой категорично не се повтарят и това ме радва. Като махнем логичното поражение в Разград и изключително глупаво-съдийската загуба в Подуяне в 95 минута Кольо не е допуснал да загубим мач извън Варна, като цяло дори и равните са рядкост, така, че Дебелия трябва да празнува.....Просто не знам кой какво си е помислил!!! Аз този мач изобщо не съм го коментирал предварително, ясен ми беше, че 100% продължаваме, Бекир цял мач, Сталев и Сашо Йовчев по едно полувреме....нормално! Честит дебют на Йовчев! Пожелавам му успехи с моряшката фанелка и в близките години - титулярно място :roll:
ПС: Страхотен гол на Живко Петков. ВИнаги съм твърдял, че е много талантлив и трябва да е титуляр вместо Миро или до Миро ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”