Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 02 дек 2014 23:08

Betchualeng Arnaikem написа:
Tommi написа:
Това обаче не означава, че дълговете на клуба към въпросните хора отпадат.

И паралелно с това ще се окаже, че Левски пак има да дава съответната сума (29 919 974 лева).
При това положение не разбрах как това ще помогне за лиценза. А и ми се вижда странно как така хем ще имат акции на стойността на борча хем ще имат да взимат тази сума, става дублиране на парите. Това при условие, че формално стойността на клуба се е увеличила със стойността на борчовете (поне теоретически).

Дълговете към Батков практически отпадат. Вземат решение за увеличаване на капитала чрез апортна (непарична) вноска, а тази вноска всъщност са дълговете.

Ами това значи, че който е писал това, което Ралка копира не е вярно. Там пише, че задълженията не отпадат, което съм уточнил като странност и в копирания от теб текст.

Дълговете се капитализират. Т.е. кредиторите на клуба (Батков и кипърското дружество) получават част от собствеността срещу дълговете към тях. Но категорично не е вярно, че хем се капитализират задълженията, хем задълженията остават.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 дек 2014 23:10

Tommi написа:
Tommi написа:
Това обаче не означава, че дълговете на клуба към въпросните хора отпадат.

И паралелно с това ще се окаже, че Левски пак има да дава съответната сума (29 919 974 лева).
При това положение не разбрах как това ще помогне за лиценза. А и ми се вижда странно как така хем ще имат акции на стойността на борча хем ще имат да взимат тази сума, става дублиране на парите. Това при условие, че формално стойността на клуба се е увеличила със стойността на борчовете (поне теоретически).

Дълговете към Батков практически отпадат. Вземат решение за увеличаване на капитала чрез апортна (непарична) вноска, а тази вноска всъщност са дълговете.

Ами това значи, че който е писал това, което Ралка копира не е вярно. Там пише, че задълженията не отпадат, което съм уточнил като странност и в копирания от теб текст.

Дълговете се капитализират. Т.е. кредиторите на клуба (Батков и кипърското дружество) получават част от собствеността срещу дълговете към тях. Но категорично не е вярно, че хем се капитализират задълженията, хем задълженията остават.

Ами аз само коментирах написаното. Да се обеси драскача. Или да го пратим да обсъжда футбола с ГА ГА. Макар че последното е малко жестоко...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 дек 2014 23:12

Betchualeng Arnaikem написа:В съответния текст се твърдеше, че стойността на акциите е еди колко си. Демек УЖ клуба (според цената на акциите) става еди колко пъти по скъп. Отново съм уточнил: уж, на теория. То ясно, че може да го продаде и за 3 кинта ако поиска.

Стойността на дружество се определя малко по-сложно. Размерът на основния капитал (номиналната стойност на акциите) не е равен на стойността на даденото дружество.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 дек 2014 23:14

Betchualeng Arnaikem написа:Ами аз само коментирах написаното. Да се обеси драскача. Или да го пратим да обсъжда футбола с ГА ГА. Макар че последното е малко жестоко...

Честно казано не знам какво е имал предвид. На мен също ми направи впечатление това изречение от статията.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 дек 2014 23:18

Tommi написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Ами аз само коментирах написаното. Да се обеси драскача. Или да го пратим да обсъжда футбола с ГА ГА. Макар че последното е малко жестоко...

Честно казано не знам какво е имал предвид. На мен също ми направи впечатление това изречение от статията.

Затова и уточних, че ми се вижда странно, колкото за горното: казах го приблизително, не претендирам за познания издъно в областта. Пък и без това с теб знаем, че ако някой купи отбора цената ще е съвсем различна от формираната стойност :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 дек 2014 23:20

Tommi написа:

Затова и уточних, че ми се вижда странно, колкото за горното: казах го приблизително, не претендирам за познания издъно в областта. Пък и без това с теб знаем, че ако някой купи отбора цената ще е съвсем различна от формираната стойност :D

На мен ми се струва, че цената ще е "кой колкото даде", но ще видим... :)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 дек 2014 23:22

Tommi написа:
Tommi написа:

На мен ми се струва, че цената ще е "кой колкото даде", но ще видим... :)

Е да де :D След като знаеш как се формира цената проформа при сегашните данни сметни колко е (тамън да ме светнеш и мен) и ми кажи дали има луд да я плати :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 дек 2014 02:59

Tommi написа:
boabbb написа:
Tommi написа:В кой мач, в който е участвал тъмнокож футболист, не е имало расистки скандирания, обиди и т.н.? Аз лично никога не съм присъствал на такъв.

Миналата седмица с Делиормана нямаше :roll: Поне нищо не се е чуло ... А да кажеш, не е като да нямаше мангали по терена :lol: :lol:

Аха, расизъм има само когато се чуе по телевизията.

Расизъм има само когато го опише делегата, така че се сърдете единствено на него.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 дек 2014 03:18

Player написа:
memnto написа:
Еми не, ама ако трябваше да се разписват в РПУ-то 5 мин преди началото на срещата нямаше да са на стадиона и да трошат, замерят, бият и т.н. ;)

Първо че имаш време след такъв подпис да отидеш на стадиона и другото е, че е много глупаво това. Може в даден ден да си на работа, да си на почивка да си болен на среща с някои или какъвто и да е ангажимент и да ходиш ей така до районно защото има някакъв мач някъде си е много загубена работа.

Явно ти е на шега, какво значи да имаш присъда, при такава оправдания няма.
Трябва ли в определен ден и час да си в районното на подпис ще си там иначе наказанието се сменя с по-тежко, примерно лишаване от свобода.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 дек 2014 08:55

Абе, това "О-о-о, черна маймуно" , с тая мелодия ли го пеете :roll:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9jaoXKpi7N4[/youtube]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”