Търпението към БФС се изчерпа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Търпението към БФС се изчерпа

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 дек 2014 23:15

Кашчей написа:Мен ме шашва заглавието на темата: значи, според авторката, търпението към левскарите, които създават проблеми на трибуните, трябва да е безкрайно, а към БФС, което се ръководи от някакви правилници, вече е изчерпано. Тоест, виновни са не тези, които създават проблемите, а тези, които налагат наказания заради проблемите?!?

Заглавието е едно към едно със заглавие в Гонг, просто го е преписала.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 дек 2014 23:16

Betchualeng Arnaikem написа:
Кашчей написа:Мен ме шашва заглавието на темата: значи, според авторката, търпението към левскарите, които създават проблеми на трибуните, трябва да е безкрайно, а към БФС, което се ръководи от някакви правилници, вече е изчерпано. Тоест, виновни са не тези, които създават проблемите, а тези, които налагат наказания заради проблемите?!?

По скоро заглавието на темата аз го измислих, подзаглавието - НКП. Гонг го пуснаха след темата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 02 дек 2014 23:18

ralka_levskarka написа:
Търпението свърши!!!

В частния футболен съюз на едни самозабравили се, отвратителни футболни мутри, перуки, кореми, гелове и джуджета, се води абсолютно открита, целенасочена и агресивна политика и гавра срещу Левски София.

Различният аршин, с който се мери, е крещящо циничен, рядко арогантен и нечувано несправедлив - като хвърлен бетонен къс, като подпалена и изпочупена сграда...

В пространството тлее огромно напрежение и се заражда вълна на омраза и реваншизъм. Виновни ще сте вие, само вие и единствено вие.

И за всички последици ще отговаряте вие, само вие, и единствено вие.

Вие – четвъртите в света, олигарсите около вас, политическите мекерета и национални предатели.

[offtopic]НКП[/offtopic]

Много ми е смешно, когато група наркомани заплашват "олигарсите" :lol: Хората, които в последните години се насадиха на обществото като "публиката на Левски", са обикновена шайка, дребни престъпници, които в безхаберието си докарват десетки хиляди левове глоби на "любимия си клуб". Същите тези деградирали гниди направиха всичко възможно да доунищожат баскетболния Левски, който и без това се крепи г/д на... магия. И тея ще говорят за "справедливост" ? Ами нали ако имаше такава, щяха да са половината поне в затвора :roll:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 дек 2014 23:19

ralka_levskarka написа:

По скоро заглавието на темата аз го измислих, подзаглавието - НКП. Гонг го пуснаха след темата.

Хм, ходи искай хонорар от Гонг тогава. За заглавието - 2 шишета ракия, ама гледай да е хубава не да се тровя.. ти може да си вземеш някаква вафла :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 дек 2014 23:20

ralka_levskarka написа:

Хм, ходи искай хонорар от Гонг тогава. За заглавието - 2 шишета ракия, ама гледай да е хубава не да се тровя.. ти може да си вземеш някаква вафла :D

[offtopic]Домашна от баща ми, държи ги по 3,4, че и повече години да отлежат 8-) За бала беше на 20 години :oops:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 дек 2014 23:23

ralka_levskarka написа:
ralka_levskarka написа:

[offtopic]Домашна от баща ми, държи ги по 3,4, че и повече години да отлежат 8-) За бала беше на 20 години :oops:[/offtopic]

[offtopic]Казах хонорар от Гонг, но приемам. Айде тогава.. аз ще ти дам някаква фафла, да видиш че съм човек :P[/offtopic]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 02 дек 2014 23:24

Въпросът не е защо се наказва Левски, а защо за едно и също се наказва (при това с максимална строгост) само Левски.

Перуката и Насо Мокета трябва да отговорят чия поръчка изпълняват и кой иска с тяхна помощ да постави на колене Борат, за да продаде клуба на безценица. Кой иска да се прави на нов бащица и спасител на Левски.

И защо се наказва футболен клуб Левски, при положение, че политици и депутати са безнаказани за много по-фрапиращи прояви на расизъм, верска и етническа нетърпимост.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 02 дек 2014 23:24

Кашчей написа:
Stahlgewitter написа:Кашчей,ти и оня Луднезнамкакъвси,като толкова много оправдавате ръководителите на футбола,защо е такъв батак?Кой е виновен,че е на такова ниво?Кой е виновен,че държавата е абдикирала отвсякъде.И не на последно място,какво правят за футбола "ръководителите" освен да налагат глоби?
Не знаеш нали?И ние не знаем,но ние за разлика от теб си имаме отбори,които поддържаме.Понякога прекрачваме границите,но и ние сме хора,случва се.
И като няма нищо от тяхна страна,защо искат да има от наша?
Престанете да правите излишни полемики на гърба на феновете.

Мдаа... БФС е виновен за всичко, дори и за това, че вие се имате за нещо повече, понеже клубът ви е бил помазаник, а и все още е такъв? Вие не трябва да спазвате правилата, а когато ги нарушите сте първа писта да ревете.. говоря за теб и за такива, като теб, които сте в сектор Б и правите простотиите.
Яки левскари сте, няма две мнения по въпроса-с качулки, с шалове пред лицето, за да не ви познаят-от какво се криете, герои? Трошите сектори, налитате на бой на полицията, дори в собственият си сектор се биете-левскарите ми те, истински, чисти и неподправени!

Що говориш глупости, Бе?! Били сме се в собствения си сектор.. светил ли си там?! Правилата не се спазват масово, но главно Левски го отнася.. това е простотията, която се набива на очи. Левски няма представител в тая чалготека "БФС" и си мислят, че могат да правят каквото си искат. Срещу публиката на Левски обаче, не е хубаво да се върви!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 02 дек 2014 23:28

phd написа:ДК към БФС глоби с 10 000 лева Локомотив (София) за обида на ръководител към длъжностно лице. Също така глоба от 3000 лева отнася футболистът на Лудогорец Фабио Ешпиньо за средния пръст, който показа по време на срещата с ЦСКА. За нахлуването на целия треньорски щаб на червените по време на двубоя с Лудогорец БФС не налага никакви санкции. Не е наказан и защитникът на Ботев Пд Росен Колев, който дръпна флагчето на страничния съдия по време на домакинския мач на канарчетата срещу Левски.
:oops:

Еми какво да кажем... Гонзо е наказан за нахлуване, но целия щаб на ЦСКА не! Аз не съм против наказанията и санкциите, а против това, че само срещу някои се прилагат. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 02 дек 2014 23:28

ralka_levskarka написа:
levskar_95 написа:Наказанието си е абсолютно заслужено,защото всички знаят,че наркоманчетата от София Запад нямат много сиво вещество в главите си !

Ти въобще знаеш ли къде бяха СЗ на мача с Литекс?

Тук всички знаят, всички ходят по мачове.. е да, ама веднъж годишно - да се снимат за фб!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Върни се в “Левски”