Тодор Янчев към Ивановците: Извинете се пред цяла България!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тодор Янчев към Ивановците: Извинете се пред цяла България!
Като безпристрастен зрител на тези инциденти с футболистите на ЦСКА, мога да кажа само, че е недопустимо поведението, както на двамата Ивановвци, така и на Янчев. Караджов и Иванов са сгрешили и всички ги нападнаха. След това вместо да си траят и да се надяват всичко да отмине по-бързо, те започнаха да дават интервюта по всякакви медии за това какво става в кухнята на отбора и да нападат съотборниците си. Янчев пък от своя страна като капитан, не трябваше да ги напада публично, а каквото има да им казва, да им го каже в съблекалнята.
-
DidoManUtd
- Контакти:
eMs1 написа:USF написа:eMs1 написа:Някъде има ли го това интервю, че не съм го чел/чул?
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=107103
Ето!
Имах предвид интервюто на двата келеши
Опитай във "видеогалерия" на Спорт 1, мисля че го има там.
Има едно нещо което мен ме издразни. Значи излезли са излезли ок ама да казва Иванчо "И какво аз и преди си излизах и ще продължавам" е това вече не го разбирам. Просто той няма никакво намерение да спазва някакъв режим. Защо ни е такъв играч при който няма никаква дисциплина. Може би да разваля дисциплината и на другите играчи? Той бил на 20. Ами на 20 като не мисли как да се развива кога питам аз.
[center]
[/center]

[/center]- unist_gp
- Контакти:
за какво да се извиняват, като те са искали да дадат интервю и да кажат какво мислят? янчев е играч с повече опит и е нормално да не харесва подобни мнения.
-
donkostadin
- Контакти:
Това дупе Караджов ме дразни страшно много!
Аз лично пред цяла България обещавам , че където и да го срещна , ще го счупя от бой!
Аз лично пред цяла България обещавам , че където и да го срещна , ще го счупя от бой!
Тоше ти си най-големия !!! Истински лидер и капитан на ЦСКА ! Завинаги един от нас 
catch me ... if you can !
DidoManUtd написа:Опитай във "видеогалерия" на Спорт 1, мисля че го има там.
Ще пробвам, мерси.
- delqnski47
- Контакти:
blue avalanche написа:Като е "голям лидер" и много ербап,що не излезе по телевизията и да обясни кой е бил в дискотеката,кой е бил в кафенето,кой кого е бил и т.н.?Като е много отворен и смята,че е "институция" в отбора,що си мълча?Защото така се правят n на брой години в един отбор.Мижитуркаш си,кюташ си и тва е!За какво да се извиняват-да не са излъгали в нещо?Това няма нищо общо с факта,кой колко играе или не играе.Много бил тичал,много се бил борил.Те,ако по този показател се избираха капитаните,що не си вземете Бен Джонсън-той тича още повече.Ат.Михайлов не тичаше много и не беше от най-борбените,но беше истински лидер на Локо.А простотията,че Гунди убил Котков и стопаджия в катастрофата-без коментар.
За какво да се извиняват ли???
Да ти кажа ли за какво да се извиняват?За това,че треньора им е казал да спазват режима и те не са го спазили!За това,че унижиха собственият си треньор като по този начин доставиха удоволствие на много дребни душици тук!За това че обидиха собствените си колеги като ги нарекоха п*тки и мишки
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- blue avalanche
- Контакти:
delqnski47 написа:blue avalanche написа:Като е "голям лидер" и много ербап,що не излезе по телевизията и да обясни кой е бил в дискотеката,кой е бил в кафенето,кой кого е бил и т.н.?Като е много отворен и смята,че е "институция" в отбора,що си мълча?Защото така се правят n на брой години в един отбор.Мижитуркаш си,кюташ си и тва е!За какво да се извиняват-да не са излъгали в нещо?Това няма нищо общо с факта,кой колко играе или не играе.Много бил тичал,много се бил борил.Те,ако по този показател се избираха капитаните,що не си вземете Бен Джонсън-той тича още повече.Ат.Михайлов не тичаше много и не беше от най-борбените,но беше истински лидер на Локо.А простотията,че Гунди убил Котков и стопаджия в катастрофата-без коментар.
За какво да се извиняват ли???
Да ти кажа ли за какво да се извиняват?За това,че треньора им е казал да спазват режима и те не са го спазили!За това,че унижиха собственият си треньор като по този начин доставиха удоволствие на много дребни душици тук!За това че обидиха собствените си колеги като ги нарекоха п*тки и мишки
А не си ли се замислял,че "колегите" им може и наистина да са такива?А що се отнася до режима-и на Запад ходят по дискотеки,че се и бият даже!Да не би всеки да се извинява след това.Който е нарушил правилника-си носи последствията.Да се извиняли!Те там да не са детски дом или пионерски отряд:"Извинявай,мило другарче!"
Много сте ми мили как му се радвате на Тошко Янчев
Абсолютна мишка,както и Данчо Тъча,Котьо и т.н.Иван Иванов може да е слаб футболист,но поне има смелостта да излезе пред цяла България и да каже какво мисли,пък било то и обидно за съотборниците му.Караджов пък каза нещо,което ми направи впечатление,че е приятел с Русия и го защитава.Много ми е интересно някои дребни душици в отборите дали биха защитили свой приятел или биха се сложили на великите фенове,историята,шефовете,Дучето,папата и т.н.,както прави казанлъшкия капитан.Почне ли да се прекланя пред великите фенове,емблемата и да разправя как е от отбора,в който играе отпреди да се роди,ми е ясен.Русия си го каза,лесно ми е да кажа,че съм голям цесекар,но просто не ми идва отвътре,разбирам от футбол и не съм от никой български гранд.Че са отворковци,такива са,но поне има нещо по-достойно в тях от много други.А и великия ви треньор защо нарочва тях,след като има други,които са закъсняли повече от тях и не са наказани?А как си обяснявате думите на Караджов,че само Пенев е знаел за срещата в окото?Защо казват,че биячите са били шестима,а специалиста по всичко Майкъла твърди,че са били двама и откъде му е информацията?Въпроси без отговор...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.