BRF написа:Ибаааааааа!Никой не обърна внимание на примамливата ми оферта!?!?Само Данчо и то да я оплюе
!
Скоро, скоро Вальо. Очаквай включване.
[offtopic]Замразявай прасето...Мноооого е. Ще ни развали пиенето.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
BRF написа:Ибаааааааа!Никой не обърна внимание на примамливата ми оферта!?!?Само Данчо и то да я оплюе
!
ntodorov написа:volf написа:Как казвахте?! - Глорихънтари!
...И пак така ви казваме.
petkan написа:volf написа:Как казвахте?! - Глорихънтари!
Ееееех Вълчо, Вълчо, ще се удавиш в собствената си слюнка бе приятелю! Имам усещането, че не си лош човек. Вземи се в ръце, срещай се с нормални хора, живей пълноценно
ntodorov написа:BRF написа:Ибаааааааа!Никой не обърна внимание на примамливата ми оферта!?!?Само Данчо и то да я оплюе
!
Скоро, скоро Вальо. Очаквай включване.
[offtopic]Замразявай прасето...Мноооого е. Ще ни развали пиенето.[/offtopic]
volf написа:petkan написа:volf написа:Как казвахте?! - Глорихънтари!
Ееееех Вълчо, Вълчо, ще се удавиш в собствената си слюнка бе приятелю! Имам усещането, че не си лош човек. Вземи се в ръце, срещай се с нормални хора, живей пълноценно
Не ми се получава! - Давя се!!!![]()
И аз като господин Нейчо оше съм сърдит на Крисия, за дето пее химна без чувство!
Devian написа:Приключи най-накрая тази мъчителна за феновете на Черноморец футболна година.Ако не сте забравили това беше годината през която кметът очакваше шампионска титла
BRF написа:Взел съм едно прасе(около 100кг.),15 литра ракия,5 бутилки Бушмилс,8 каси Каменица,10кг салата и 3 хляба!Та си търся компания!
volf написа:Devian написа:Приключи най-накрая тази мъчителна за феновете на Черноморец футболна година.Ако не сте забравили това беше годината през която кметът очакваше шампионска титла
Футболната може да е приключила, но календарната не е..!
Все още има надежда:
Цветан Василев призна - ще помага на Черноморец
Read more: http://bgfootball.actualno.com/Cvetan-V ... z3KmASnJNr
Да вярваш на кмета е като ***************************************!
Абе идва коледа -шъ стават чудеса!
volf написа:Devian написа:Приключи най-накрая тази мъчителна за феновете на Черноморец футболна година.Ако не сте забравили това беше годината през която кметът очакваше шампионска титла
Футболната може да е приключила, но календарната не е..!
Все още има надежда:
Цветан Василев призна - ще помага на Черноморец
Read more: http://bgfootball.actualno.com/Cvetan-V ... z3KmASnJNr
Да вярваш на кмета е като ***************************************!
Абе идва коледа -шъ стават чудеса!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта