Борко Балджийски е готов.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Борко Балджийски е готов.

Мнениеот zlatan » 09 дек 2009 15:23

Това момче има хляб и то много.Физика отлична за възрастта му,техника на добро ниво поглед върху играта,издръжливост в изобилие.Един тандем с Влади Гаджев или друг класен халф в средата който ще му донесе още повече самочуствие.За останалите днес мисля е много ,много рано.Очаквах повече от табаков,дветв бегчета са млади и си пролича липсата на самочувствие у тях.За Генев съм си казал мнението,а другата юношка Васев игра малко и нямам коментар по това момче.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Борко Балджийски е готов.

Мнениеот ЕМИЛ » 09 дек 2009 15:26

Готов за какво?И днес юношите бяха повече от трагични.Слаб мач за нашите.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 дек 2009 15:37

Няма да влизам в полемика с теб умен човек си Емо.Ами готов за първия отбор,това исках да кажа и мисля че в коментара си съм ясен.За юношките аз честно с ръка на сърцето си м исля че със специалисти като Виторио павлов и др. това ще е нивото а то е много много ниско.
Последна промяна от zlatan на 09 дек 2009 15:37, променено общо 1 път.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 09 дек 2009 15:37

Готов,но след година и ако играе по-често.Същото се отнася и за Табаков и Ангелов.A Стоянов не става за този пост,нямаше точен пас в изнасянето на играта и го подминаваха,както трабанче спрял мерцедес,за съжаление.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 09 дек 2009 15:48

caci написа:Готов,но след година и ако играе по-често.Същото се отнася и за Табаков и Ангелов.A Стоянов не става за този пост,нямаше точен пас в изнасянето на играта и го подминаваха,както трабанче спрял мерцедес,за съжаление.

Като цяло съм съгласен. Но специално за Иван Стоянов, той е доста малък. Не съм сигурен, но мисля, че е 1992 година, така че има още две-три годинки, докато се види дали става или не.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 09 дек 2009 15:59

angelov написа:
caci написа:Готов,но след година и ако играе по-често.Същото се отнася и за Табаков и Ангелов.A Стоянов не става за този пост,нямаше точен пас в изнасянето на играта и го подминаваха,както трабанче спрял мерцедес,за съжаление.

Като цяло съм съгласен. Но специално за Иван Стоянов, той е доста малък. Не съм сигурен, но мисля, че е 1992 година, така че има още две-три годинки, докато се види дали става или не.

Нещо умно написано. Повечето смятат, че щом те пуснат няколко пъти по 10 минути и трябва да настигнеш класата на европейските звезди.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 09 дек 2009 16:07

angelov написа:

Пато във Милан го чакаха да стане на 18 и почна да им решава мачовете взеха го на 17 два дена преди да навърши пълнолетие,а ние тука на 17 да иазчкаме още две три годинки,няма такова нещо ако става и на 15 ще ства и на 20.Само се сети от тия които взе при мъжете Мъри когато бяха на 16-17 колко от тях станаха по-добри на 20.Някои от тях още ги броим за млади надежди.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 09 дек 2009 16:29

Много слаб мач, всички бяха под всякаква критика, да не ми се оправдават с терена. Самият факт, че на публиката ни беше най-интересно на почивката, когато 7 номер от Брестник биеше пряк свободни и ние му се радвахме, говори достатъчно.

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 09 дек 2009 16:38

Мисля,че всички юноши играха зле днес.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 дек 2009 17:16

Вие от сега ги подкарахте,преди още да са изиграли по един мач(както се казва),какво ще стане като вземат да ги пускат по-редовно.Иначе много бяхме силни по форумите:Искаме си юношите!Аз тогава казх,че някои "фенове" още на третия мач ще почнат да ги хулят.Те,обаче,ме изпревариха.На юнака,дето ми говори за Пато-не е коректно.Никой не е казал,че нашите младежи са Пато,както и Пато не е Меси и т.н.В този ред на мисли:колко го чакаха Бербатов в Байер Л?Те,май,така и не го дочакаха и го подхвърлиха на Тотнъм.Тъй,че...

Върни се в “Левски”