demy27 написа:kanari написа:wannabe написа:kanari написа:Пловдив1926 написа:Жълтур говори за реалност - Боже опази! Вие направихте знаме на най-големия боклук и крадец в България и го кръстихте родолюбец бе, наглец, каква реалност какви пет лева, живеете в балон пълен с горещ въздух, който много скоро ще се спука гръмко и тогава пак ще гледате тъпо и ще се чудите що така се получи...
\
Детенце, вие първи направихте знаме на най-големия боклук, крадец и убиец.
Всички сте:
Това е да се инересуваш повече от нас, отколкото от вашия обор! Много злоба има при теб

Изкарай ми поне един коментар от който да личи злоба и после си погледни твоите писания. Да нямаш психични отклонения?
С тебе ли ще се обяснява някой бе? Това да ровите из интернет и да търсите доказателства и факти си е чисто жълт патент. Наврял си се във форума на големите, нормално е да ти се подиграват.
Кой ме подиграва, бе? Всичките ви злобари оборени с по едно изречение. Единия щял да идва да си прави шоуто и да разширява оградата. Другия, поклонник на Жоро Илиев ми говори за Цветан Василев, а третия ми пише на някакъв диалект за негри и алах и ми вика,че съм злобен. Обаче си прав. Какво ли правя във "форума на големите"? Със здраве.