Тодор Янчев към Ивановците: Извинете се пред цяла България!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Евалата Тошко!Затова винаги ще те харесвам и дори си супер слаб, ще те искам в състава, защото имаш сърце и хъс!Защото тичаш дори повече от всички останали по терена!Няма какво да ни обесняваш кои си ти и кои са те!Те са дреби душици, които никой няма да ги помни скоро време!ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- USF
- Контакти:
Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев взе отношение по повод нападките на съотборниците си Иван Иванов и Иван Караджов, които дадоха скандално интервю в телевизия Канал 3 непосредствено преди мача на „червените” с Черноморец Бургас в неделя.
Янчев разпространи специална декларация, която бе публикувана на официалния сайт на клуба”
Като капитан на ЦСКА съм длъжен да взема отношение за медийните изяви на Иван Иванов и Иван Караджов, които си позволиха да ме засегнат лично. Да, имам самочувствие да бъда лидер в състава на най-успелия български клуб.Борилсъм се през близо осем години, през които съмна "Българска армия" и най-добрата оценка е на феновете, пред които се прекланям. Играл съм редом до легенди на ЦСКА като Любослав Пенев и Йордан Лечков. Треньори са ми били едни от най-големите имена в "червената" история - Аспарух Никодимов, Димитър Пенев, Стойчо Младенов и сега Любослав Пенев. Всеки от тях мога спокойно и без срам да погледна в очите и да му кажа: "Винаги съм се раздавал в името на отбора!"
Иванов и Караджов твърдят, че "лидерите в ЦСКА са мишки". Никога не съм си позволявал да коментирам съотборник, треньор или ръководител. Ще го направя за първи и последен път. Не аз излъгах треньорите, не аз обиждах и топих съотборниците си пред ръководството.
Двамата трябва да се извинят пред цяла България. Не на мен! На ЦСКА и на всички тези хора, които пътуват по цяла Европа, за да ни подкрепят.
Какво друго да се каже освен ЛИДЕР !!! Може да не е най - добрия футболист, но е мъж и човек на честта! ТОШКО завинаги един от нас !!!
Янчев разпространи специална декларация, която бе публикувана на официалния сайт на клуба”
Като капитан на ЦСКА съм длъжен да взема отношение за медийните изяви на Иван Иванов и Иван Караджов, които си позволиха да ме засегнат лично. Да, имам самочувствие да бъда лидер в състава на най-успелия български клуб.Борилсъм се през близо осем години, през които съмна "Българска армия" и най-добрата оценка е на феновете, пред които се прекланям. Играл съм редом до легенди на ЦСКА като Любослав Пенев и Йордан Лечков. Треньори са ми били едни от най-големите имена в "червената" история - Аспарух Никодимов, Димитър Пенев, Стойчо Младенов и сега Любослав Пенев. Всеки от тях мога спокойно и без срам да погледна в очите и да му кажа: "Винаги съм се раздавал в името на отбора!"
Иванов и Караджов твърдят, че "лидерите в ЦСКА са мишки". Никога не съм си позволявал да коментирам съотборник, треньор или ръководител. Ще го направя за първи и последен път. Не аз излъгах треньорите, не аз обиждах и топих съотборниците си пред ръководството.
Двамата трябва да се извинят пред цяла България. Не на мен! На ЦСКА и на всички тези хора, които пътуват по цяла Европа, за да ни подкрепят.
Какво друго да се каже освен ЛИДЕР !!! Може да не е най - добрия футболист, но е мъж и човек на честта! ТОШКО завинаги един от нас !!!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
един кафез с канари,
един обор с левскари,
- USF
- Контакти:
Re: Тодор Янчев към Ивановците: Извинете се пред цяла България!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
- POPCORN
- Контакти:
Всичко е казано за тоя човек!Незнам къде са тръгнали тия смешници да се сравняват с него!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Браво,Тошко.Кажи им истината на тези самозабравили се малки лекенца-Ивановците Иванов и Караджов.Изгонете ги от Армията и ги шиткайте някъде из В групите,защото не знам кой друг отбор ще ги вземе,дори и без пари.
Само Черно море.
Тия двамата си просят втори бой. Ама си го заслужават. А дано ги пратят във "В" група да им дойде акъла.
Тез хубавци за мен приключват с футбола.
Жалко може би имаха талант, но за съжаление трябва и ъкъл (поне малко).
Браво на Тошко.
Жалко може би имаха талант, но за съжаление трябва и ъкъл (поне малко).
Браво на Тошко.
Най-тъпото е ,че ще отидат при Венци.Там ще направят 1 сезон на средно ниво и той ще ги продаде в Швейцария,Австрия или "Б" групата на Франция.И ще вземе добри пари.А ЦСКА като създател на тези играчи няма да вземе нищо.
Тодор Янчев-капитанът на ЦСКА!!!
YA GUNNERS YA
- barabata.cska
- Контакти:
Нека думите на Тошко бадат взети под внимание и от ШЕФОВЕТЕ.Кой кого е лагал и топил.Дори да се извинят пак си остават лекета