Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Лудогорец в групите на Шампионска лига

Мнениеот CSKA 78 » 01 дек 2014 17:35

Явно някой ти е изгладил гънките на мозъчето и въобще не можеш да схванеш написаното от мен! Иначе, аз си имам отбор и не бих го сменил, дори да отидем в окръжните групи!"Бояджийството" повече ти приляга на теб и на такива като теб, вие сте фенове на успеха! Значи, след някоя и друга година, когато ЦСКА се стабилизира, най-вероято ще се появи потребител с никнейм IvailoCSKA, което въобще няма да ме учуди! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 01 дек 2014 17:36

Късмет, късмет, ама както казваше баба ми, лека й пръст, "късметът е както си го накъсметиш". Момчетата не е като да са съвсем без заслуги. Какво щеше да стане при всеки друг български отбор на мястото на Лудогорец? То е ясно какво. Антирекорди. Далеч не съм очарован от представянето на Лудите в ШЛ като цяло, но нека да не приписваме всичко на късмета и да отдадем заслуженото (което не е много, но все пак е нещо) на момчетата, които тичаха по "зеления килим" (както казваше Петела едно време). :)
Последна промяна от Spiro Spirov на 10 дек 2014 01:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 01 дек 2014 19:46

Не си заслужава да коментираме размишленията на ЦСКА78...загубено време. Нека си пише, поне ме разсмива.
Иначе беше върл привърженик че стадион В.Левски ще бъде със супер ниска посещаемост, а то какво стана, да не се окаже че сме в топ 5 на ШЛ.
Да е жив и здрав.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 дек 2014 08:29

CSKA 78 написа: Ще започна от тази година!

1.Без късмет Лц нямаше да се класира за групите на ШЛ!
2.Без късметът да помогне, делиорманци щяха да направят само равен, при това с човек повече на домакинския им мач срещу Базел!
3.Без късмет Лц щеше да загуби от Пуул! Например ,ако онова положение на Стърлинг беше влязло в 81(или 83 минута беше), тогава мача свършваше!

А, ако се върнем по-назад?
Без късмет Лц нямаше да спечели първата и втората си титла(няма да припомням какво се случи, всички сте наясно)!А, без първата и втората титла нямаше да има трета, нямаше да има ЕКТ, въобще Лц щеше да бъде един провинциален отбор, който се бори за средата на таблицата в нашето първенство!

;)

Пълни глупости...Ами ако Безяк беше вкарал онази греда, ами Борян ако беше закъснял с една секунда, ами ако Роналдо не се бе проснал като чувал с картофи, ами ако Моци не се бе контузил в Базел ???
Спортния шанс е част от играта един път е с теб, друг път не...но по принцип е по-често с този който търси ПОБЕДАТА..да припомням ли Загреб, и гола в 98 та минута.Смея да твърдя че още тогава бяхме готови за ШЛ, Динамо след това срещна Шериф и Марибор и ги уби от бой ...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 дек 2014 10:38

snakebite написа:Спортния шанс е част от играта един път е с теб, друг път не...но по принцип е по-често с този който търси ПОБЕДАТА
Смея да твърдя че още тогава бяхме готови за ШЛ...

Пълни глупости са това, за наивници! Вашите противници сигурно не са търсили победата?! :lol: :lol:
Вие и сега не сте готови за ШЛ! ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 дек 2014 12:00

Участието на Лудогорец в групите е към края си и ще си споделя мнението.
Ако погледнем постигнатото от българска гледна точка,успеха е уникален.Такъв е защото критериите ни са малко под нулата :lol: ,просто на такова ниво ни е футбола.Самото влизане се смята за успех,а предното българско участие въпреки,че беше катастрофално се натякваше на "Ром от Лом вкара на Челси"!Та на тая база си е успех!
От друга страна погледнато от нормална гледна точка(примерно белгииска) е доста посредствено представяне!Едва ли някой ще си спомни за участието на Лудогорец още пролетта!Просто са си такива нещата!В България за това ще се говори още много години(и то с право),но в Европа едва ли!
На мнение съм,че късмета беше на страната на Лудогорец,все пак 3 от головите бяха в последните минути,а другите 2 в първите и дадоха тласък и самочувствие в самите мачове!Това е общо взето от мен!

мили

Мнениеот мили » 02 дек 2014 14:08

BRF написа:Участието на Лудогорец в групите е към края си и ще си споделя мнението.
Ако погледнем постигнатото от българска гледна точка,успеха е уникален.Такъв е защото критериите ни са малко под нулата :lol: ,просто на такова ниво ни е футбола.Самото влизане се смята за успех,а предното българско участие въпреки,че беше катастрофално се натякваше на "Ром от Лом вкара на Челси"!Та на тая база си е успех!
От друга страна погледнато от нормална гледна точка(примерно белгииска) е доста посредствено представяне!Едва ли някой ще си спомни за участието на Лудогорец още пролетта!Просто са си такива нещата!В България за това ще се говори още много години(и то с право),но в Европа едва ли!
На мнение съм,че късмета беше на страната на Лудогорец,все пак 3 от головите бяха в последните минути,а другите 2 в първите и дадоха тласък и самочувствие в самите мачове!Това е общо взето от мен!

ЗИМБРУ кога вкараха головете на ЦСКА? :) В началото или в края? :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 дек 2014 14:32

мили написа:
BRF написа:Участието на Лудогорец в групите е към края си и ще си споделя мнението.

И връзката с темата е............

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 дек 2014 15:45

BRF написа:
мили написа:

И връзката с темата е............

Дюделанж!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 дек 2014 16:44

GOLEADOR написа:Дюделанж!

Верно,бях забравил :lol: !ЦСКА като направи равен с такъв измислен отбор ще ни разпъват години наред :lol: !Това е да си с медиино спокоиствие!

Върни се в “Лудогорец”