Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
CSKA 78 написа: Ще започна от тази година!
1.Без късмет Лц нямаше да се класира за групите на ШЛ!
2.Без късметът да помогне, делиорманци щяха да направят само равен, при това с човек повече на домакинския им мач срещу Базел!
3.Без късмет Лц щеше да загуби от Пуул! Например ,ако онова положение на Стърлинг беше влязло в 81(или 83 минута беше), тогава мача свършваше!
А, ако се върнем по-назад?
Без късмет Лц нямаше да спечели първата и втората си титла(няма да припомням какво се случи, всички сте наясно)!А, без първата и втората титла нямаше да има трета, нямаше да има ЕКТ, въобще Лц щеше да бъде един провинциален отбор, който се бори за средата на таблицата в нашето първенство!
snakebite написа:Спортния шанс е част от играта един път е с теб, друг път не...но по принцип е по-често с този който търси ПОБЕДАТА
Смея да твърдя че още тогава бяхме готови за ШЛ...
BRF написа:Участието на Лудогорец в групите е към края си и ще си споделя мнението.
Ако погледнем постигнатото от българска гледна точка,успеха е уникален.Такъв е защото критериите ни са малко под нулата,просто на такова ниво ни е футбола.Самото влизане се смята за успех,а предното българско участие въпреки,че беше катастрофално се натякваше на "Ром от Лом вкара на Челси"!Та на тая база си е успех!
От друга страна погледнато от нормална гледна точка(примерно белгииска) е доста посредствено представяне!Едва ли някой ще си спомни за участието на Лудогорец още пролетта!Просто са си такива нещата!В България за това ще се говори още много години(и то с право),но в Европа едва ли!
На мнение съм,че късмета беше на страната на Лудогорец,все пак 3 от головите бяха в последните минути,а другите 2 в първите и дадоха тласък и самочувствие в самите мачове!Това е общо взето от мен!
мили написа:BRF написа:Участието на Лудогорец в групите е към края си и ще си споделя мнението.
Ако погледнем постигнатото от българска гледна точка,успеха е уникален.Такъв е защото критериите ни са малко под нулата,просто на такова ниво ни е футбола.Самото влизане се смята за успех,а предното българско участие въпреки,че беше катастрофално се натякваше на "Ром от Лом вкара на Челси"!Та на тая база си е успех!
От друга страна погледнато от нормална гледна точка(примерно белгииска) е доста посредствено представяне!Едва ли някой ще си спомни за участието на Лудогорец още пролетта!Просто са си такива нещата!В България за това ще се говори още много години(и то с право),но в Европа едва ли!
На мнение съм,че късмета беше на страната на Лудогорец,все пак 3 от головите бяха в последните минути,а другите 2 в първите и дадоха тласък и самочувствие в самите мачове!Това е общо взето от мен!
ЗИМБРУ кога вкараха головете на ЦСКА?В началото или в края?
BRF написа:мили написа:BRF написа:Участието на Лудогорец в групите е към края си и ще си споделя мнението.
ЗИМБРУ кога вкараха головете на ЦСКА?В началото или в края?
И връзката с темата е............
GOLEADOR написа:Дюделанж!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост