(КБ) Левски София - Монтана| 4-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Joro_Barca
- Контакти:
Re: (КБ) Левски София - Монтана| 03.12.2014г., 16:00ч.
Монтана продължава разбира се , заплатаджиите с поредно отпадане за купата. Докато не разкарат президента и качулките все отпадания ще има 

- Kris_men2000
Жълто-черен Пловдив написа:Минимална победа за Левски и отпадане от борбата за Купата.
Тава някога пожелавал ли си го на твоите червени господари или работата е да мразим ЛЕВСКИ .
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- blue avalanche
- Контакти:
Дано се оправят испанците,че останем ли на Домо и Деко...

blue avalanche написа:Дано се оправят испанците,че останем ли на Домо и Деко...
Чест прави на иностранците, че са стиснали зъби, НО рискът при претоварване на контузия е ...

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Старши треньорът на Левски Георги Иванов възнамерява да даде шанс за изява на Стефан Велев в предстоящия мач за Купата на България срещу Монтана, научи LIVESPORT.BG. Срещата е в сряда, 3-и декември, от 16:00 часа на стадион "Георги Аспарухов"."Сините" загубиха първия мач с 0:2.
Гонзо има много проблеми в центъра на терена. В съботното дерби с Литекс контузия получи Георги Сърмов, който ще бъде аут поне до Нова година. Пламен Димов пък получи пети жълт картон от началото на сезона и е наказан за един мач. По този начин Иванов ще гласува доверие на Стефан Велев, а другият футболист в средата на терена най-вероятно ще бъде Роман Прохазка.
Димов пък кога успя да си изкара набързо 5 жълти картона... Фурия е

Вероятно ще отпаднем. Ферарио не случайно е един от най-добрите треньори в България. Ще си паркират автобуса и ще ни чакат на контри да ни шибнат един парцал, след това ще трябва не 2, а 4 гола да им вкараме...
Единствената надежда е двамата испанци и Прохазка да са в настроение. Тогава може и да имаме някакви шансове. Важно е и Педро да не играе.
Единствената надежда е двамата испанци и Прохазка да са в настроение. Тогава може и да имаме някакви шансове. Важно е и Педро да не играе.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Ферарио кога стана един от най-добрите треньори в България?

- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Мачът утре е много важен. Не се лъжете от противника и лошото време.. елате на стадиона (ако имате възможност). Имаме пасив от 2 гола.. Монтана не е толкова лош отбор, имат и добър треньор. Ако не падне ранен гол, може да стане трудно. Нека който е на работа - да си вземе почивен ден, да се смени. Който е на училище - да даде бележка. Който е на лекции - да избяга! Наясно съм, че в този форум сте фенове (повечето) главно когато отбора бие наред, когато играем в Европа..
Елате на стадиона утре, да помогнем на Левски да продължи, защото купата за нас е чест!
Елате на стадиона утре, да помогнем на Левски да продължи, защото купата за нас е чест!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- modor
- Контакти:
ПФК Левски ще стартира продажбата на билетите за 1/8-финалната среща-реванш срещу отбора на Монтана в деня на мача – сряда, 03 декември.
Двата тима ще се изправят един срещу друг от 16:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".
Пропуските ще са в продажба на касите на "Герена" откъм улица "Тодорини кукли" от 10:00 часа до края на първото полувреме на мача (около 16:45 часа).
Цените са както следва:
Сектор В - 5 лева
Сектор Б - 3 лева
Двата тима ще се изправят един срещу друг от 16:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".
Пропуските ще са в продажба на касите на "Герена" откъм улица "Тодорини кукли" от 10:00 часа до края на първото полувреме на мача (около 16:45 часа).
Цените са както следва:
Сектор В - 5 лева
Сектор Б - 3 лева
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Аз съм на лекции до 14:00, така че ми се получава идеално
С билет 3 лева- муцка..

С билет 3 лева- муцка..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]