Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Мнениеот Балкански Орел » 02 дек 2014 00:25

Лошото е, че тука никой не гледа ползите и негативите, а само личните си пристрастия, едните Запад другите Изток.
Всички русофили до един са за "Южен Поток" и всички Еврофили до един са против, аз за толкова страници с малки изключения почти не видях достойни аргументи за едната или другата страна.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 02 дек 2014 00:27

dunavfc написа:25 год. сме без Южен Поток, някак си ще оцелеем и без него...

Ето това има общо, вие във вашето селце може и да оцелеете /свестните от при вас отдавна са в ГОЛЯМОТ О СЕЛО/ но държавата не се върти около РУСЕ, опитай се да проумееш че има и други региони с живи същества далече от европата /румъния/.

От 15 години работата ми е пряко свързана с вашия регион та имам освен лични и бизнис интереси. Лошото е че от глупост гоните Монтона а том хората отлепват ютията.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 дек 2014 00:28

Балкански Орел написа:Лошото е, че тука никой не гледа ползите и негативите, а само личните си пристрастия, едните Запад другите Изток.
Всички русофили до един са за "Южен Поток" и всички Еврофили до един са против, аз за толкова страници с малки изключения почти не видях достойни аргументи за едната или другата страна.

Като цяло си прав, но това отдавна не е само икономически проект. Аз съм казвал и преди. Преди кризата в Украйна бях "ЗА" проекта, но след случилото се, поради политически причини съм категорично "Против". И няма как да не гледаме политическа на този проект, след като сме в неофициална и необявена, нова студена война.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 02 дек 2014 00:28

shwepi написа:

Ето това има общо, вие във вашето селце може и да оцелеете /свестните от при вас отдавна са в ГОЛЯМОТО СЕЛО/ но държавата не се върти около РУСЕ, опитай се да проумееш че има и други региони с живи същества далече от европата /румъния/.

От 15 години работата ми е пряко свързана с вашия регион та имам освен лични и бизнес интереси. Лошото е че от глупост гоните Монтана а там хората отлепват ютията.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 дек 2014 00:29

shwepi написа:

Ето това има общо, вие във вашето селце може и да оцелеете /свестните от при вас отдавна са в ГОЛЯМОТ О СЕЛО/ но държавата не се върти около РУСЕ, опитай се да проумееш че има и други региони с живи същества далече от европата /румъния/.

От 15 години работата ми е пряко свързана с вашия регион та имам освен лични и бизнис интереси. Лошото е че от глупост гоните Монтона а том хората отлепват ютията.

Приятелю, да не си ял пердах или нещо друго от някой русенец, че проявяваш своите комплекси към моята безобидна и милосърдна особа и моят град ? Кажи си, да ти олекне ? Какво те притеснява в Русе ?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 дек 2014 00:31

dunavfc написа:
Балкански Орел написа:Лошото е, че тука никой не гледа ползите и негативите, а само личните си пристрастия, едните Запад другите Изток.

Като цяло си прав, но това отдавна не е само икономически проект. Аз съм казвал и преди. Преди кризата в Украйна бях "ЗА" проекта, но след случилото се, поради политически причини съм категорично "Против". И няма как да не гледаме политическа на този проект, след като сме в неофициална и необявена, нова студена война.

Турците немат тия евроатлантически скрупули и ще си гепат парите, ще получат и намаление на цената, а останалите там Виена, Рим, Будапеща и др. ще си вземат пак газа, както и руснаците де факто ще си продават. Ние сме аут от играта, колко по-просто да се обясни?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 02 дек 2014 00:36

dunavfc написа:Като цяло си прав, но това отдавна не е само икономически проект. Аз съм казвал и преди. Преди кризата в Украйна бях "ЗА" проекта, но след случилото се, поради политически причини съм категорично "Против". И няма как да не гледаме политическа на този проект, след като сме в неофициална и необявена, нова студена война.

Добре, а мен какво ме интересуват техните си дърпания ? Аз искам да гледам интереса на моята дръжава и сега като си го набихме Европа как ще ни компенсира ?

Истината е една, че при влизането си в Европейския съюз ние се съгласихме да играем по техните правила и сами сме си виновни.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 дек 2014 00:36

fcb_bg написа:
dunavfc написа:

Турците немат тия евроатлантически скрупули и ще си гепат парите, ще получат и намаление на цената, а останалите там Виена, Рим, Будапеща и др. ще си вземат пак газа, както и руснаците де факто ще си продават. Ние сме аут от играта, колко по-просто да се обясни?

А по каква логика ни раздели от групата на останалите европейски страни ? Русия ще пусне газ за Виена, Рим и Будапеща, но ще спре за София ? Вярваш ли, че това е възможно да стане ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 дек 2014 00:38

Балкански Орел написа:
dunavfc написа:Като цяло си прав, но това отдавна не е само икономически проект. Аз съм казвал и преди. Преди кризата в Украйна бях "ЗА" проекта, но след случилото се, поради политически причини съм категорично "Против". И няма как да не гледаме политическа на този проект, след като сме в неофициална и необявена, нова студена война.

Добре, а мен какво ме интересуват техните си дърпания ? Аз искам да гледам интереса на моята дръжава и сега като си го набихме Европа как ще ни компенсира ?

Истината е една, че при влизането си в Европейския съюз ние се съгласихме да играем по техните правила и сами сме си виновни.

Ние не сме, Швейцария приятелю ;) Ние сме страна в този конфликт. Интереса на твоята държава е свързан със интереса на ЕС, към когото принадлежим.
Русия губи 140 млрд. от въвеждането на санкциите срещу тях, рублата пада, а в Европа, големият проблем е, че няма къде да си продадем ябълките и прасковите. Как точно ние в България пострадахме ? Даже не знам, какъв беше отливът на руснаците по черноморието ни през лятото, ако изобщо имаше такъв.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 дек 2014 00:39

dunavfc написа:
RedeviL написа:
sin4ec написа:Жалка картинка. Упрвляващите са в шок и не знаят какво да изакат...Тези дни ВСН ще минат в офанзива и тръбата от Украйна ще замре и честито, еврогейчета и пиндостански подлоги! Дерзайте, да ви сера в устата! Пфу, дееба и боклуците нещастни!

Смятай. щом министърката на енергетиката не си вдигала телефона днес! Тези буквално не знаят къде се намират в момента.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вие, вярвате ли си на тия неща, които пишете ? Сигурно правителството е в паника и няма представа, как ще управлява страната от утре сутринта, а ? Сигурно Бойко Борисов си го е преместил усърдно от единият в другият крачол, като е разбрал новината. Аз се страхувам, дали слънцето ще изгрее утре, след тази новина. Как ще живеем без Южен Поток, отсега нататък ?

Няма никакво значение в какво вярвам аз. Факт е, че смешната министърка не вдига телефона. И като казвам, че не знаят къде се намират, имам предвид това, че повечето в мин. съвет изобщо не си дават сметка, колко важни позиции заемат и какви отговорности имат пред обществеността. Дето се вика, пълни парашутисти... А ти се смей, колкото си искаш! Това, че Боко си го прехвърлил от единия крачол - в другия, няма да ни помогне.

Върни се в “Свободна зона”