Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Възрастен
Контакти:

Re: Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Мнениеот Възрастен » 01 дек 2014 23:31

Messi_fan написа:
wannabe написа:
Messi_fan написа:
cska-632 написа:Какво по-голямо доказателство за горещата връзка между Русия и Турция.

Прав си. За пореден път изнесоха лекция за това как две държави да защитават собствените си интереси. А останалите пак само лапат мухите. Прав си.

айде айде путин отиде при Ердоган! Слуга на ердоган!

Именно. Ето ти сам признаваш, че просто Путин за пореден път показа и доказа пред цял свят, че е уникален и много голям играч. Колкото и да не ми харесва, не мога да му го отрека. Просто е лидер от класа. Дано имаме "държавници", които се поучат от него. Сам го каза.

Единственото, което доказа Путин, е че е в цайтнот - няма полезен ход. Скоро в Русия ще започнат гладни бунтове, от началото на годината рублата се е сринала. Петролът е паднал почти двойно, няма приходи. Няма как да се изправиш срещу всички и да спечелиш. Политиката е изкуство на компромиса. Явно за Владимир Владимирович тези неща са чужди - или съветниците му са негодни.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 01 дек 2014 23:31

Балкански Орел написа:Той Уанабито явно е бил насилван от някой бляд, че така да ги мрази, квото и да направи Русия той все им е контра. :lol:

По-скоро българите в Македония са изнасилвани да си сменят идентичността от блядовете :idea:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 01 дек 2014 23:31

dunavfc написа:
Messi_fan написа:Просто Путин за пореден път показа и доказа пред цял свят, че е уникален и много голям играч. Колкото и да не ми харесва, не мога да му го отрека. Просто е лидер от класа. Дано имаме "държавници", които се поучат от него.

Някой хора сте толкова отвратително двулични, че чак ми се повръща. Никаква последователност, никакви принципи, никаква обективност.
Какво щеше да напишеш в тази тема, ако вместо Путин, Бойко Борисов беше в Анкара ?

Нищо нямаше да напиша. И сега ще ти кажа защо. Защото слабо ме вълнува къде ходи бате ти Бойко и с кого се вижда. 8-) Отдавна съм взел живота си в свои ръце, за да не ми се налага да чакам на баце ти Боко или другаря ти Михов. ;) Sad ? 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2014 23:33

demy27 написа:
Messi_fan написа:
cska-632 написа:Какво по-голямо доказателство за горещата връзка между Русия и Турция.

Прав си. За пореден път изнесоха лекция за това как две държави да защитават собствените си интереси. А останалите пак само лапат мухите. Прав си.

А ние като държава, държавните интереси ли защитавахме, или интересите на фирмите на Делян и Цветан? Дали Путин не се отказал от ЮП за да не плаща излишни половин милиард евро на банкера родолюбец и посещението на сенаторите да му е добре дошло? Или в предвид рецесията в която затъва Русия и ще затъва още повече заради цената на петрола, са преценили, че вместо те да плащат целия ЮП, могат да построят СП в партньорство с Турция?

Руснаците не ги мисли, те ще се оправят. ;) Важното е, че на нас за пореден път ни е вътре, вместо да сме фактор в енергийния сектор в Европа 8-)

"РУСИЯ КАЗА: Страните от ЕС ще плащат за руския газ в рубли. В отговор на западните санкции Москва възнамерява в близко бъдеще да започне да получава плащанията за руски петрол и газ само в рубли. Работата по реализацията на този проект вече е в ход! /съобщи в Калининград финансовият министър Антон Силуанов/.

Експанзията на китайския юан, създаването на банката на съюза на петте най-развиващи се икономики БРИКС като алтернатива на спекулантите от МВФ и СБ, както и широкото сътрудничество между Китай и Русия са особено болезнени за Съединените щати.

”Става дума за промяна на цялата философия на търговско-икономическите отношения. Не трябва да стои въпроса: „Нямаш долари, значи нищо не може да купиш.“ Този въпрос трябва да бъде премахнат! И това ще направят Русия и Китай“. /коментира икономиста Юрий Болдарев/

Путин обяви независимостта на Русия чрез “Златната рубла“. Президентът формира независима от долара платежна система, на основата на националната валута:.«Занапред Русия трябва да изнася промишлена продукция и суровини – от въоръжение до нефт и газ само срещу рубли – и съответно да купува чужди стоки също срещу рубли. Само така ще можем да се възползваме напълно от всички преимущества, които ни дава една напълно конвертируема рубла“

И ГАЗПРОМ ВЕЧЕ КАЗА:: Страните от ЕС ще трябва да плащат за руския газ в рубли!

Супер грамадния договор с Китай, за доставки на руски газ вече е ФАКТ!
Руската енергийна компания „Газпром“ и Китайската национална петролна корпорация подписаха договор за доставката на руски газ за Китай! /предаде Интерфакс/

Договорът бе подписан в присъствието на руския президент Владимир Путин и китайския му колега Си Дзинпин.""
Последна промяна от CTAHKO на 01 дек 2014 23:35, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 01 дек 2014 23:34

viali69 написа:А, ти, какво очакваш ? Руснаците да ни чакат и да ни се молят с години ли ? :lol:
Никой не злорадства ! Надяваме се най-после промитите мозъци да си отворите очите за това, че евроинтеграцията нанася само и единствено щети на България.
Турция не иска и да чуе за членство в ЕС.
Ердоган умело лавира между Русия и Запада и така прави Турция още по-мощна и по-влиятелна в региона. Това е истински държавник !
Ердоган за разлика от нашите национални предатели мисли за доброто на държавата си.
Макар,че Турция е член на НАТО и пръв съюзник на Вашингтон, турският президент си стисна ръцете с Путин, защото това е в интерес на Турция.
Нашите гъзолизци само знаят да слушкат и да изпълняват. Погребаха България и продължават да хвърлят пръст отгоре и ... :(

Да, прав си. Когато ние имахме възможност, сами се отказахме. Така че сами сме си виновни.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 дек 2014 23:38

Messi_fan написа:
dunavfc написа:
Messi_fan написа:Просто Путин за пореден път показа и доказа пред цял свят, че е уникален и много голям играч. Колкото и да не ми харесва, не мога да му го отрека. Просто е лидер от класа. Дано имаме "държавници", които се поучат от него.

Някой хора сте толкова отвратително двулични, че чак ми се повръща. Никаква последователност, никакви принципи, никаква обективност.
Какво щеше да напишеш в тази тема, ако вместо Путин, Бойко Борисов беше в Анкара ?

Нищо нямаше да напиша. И сега ще ти кажа защо. Защото слабо ме вълнува къде ходи бате ти Бойко и с кого се вижда. 8-) Отдавна съм взел живота си в свои ръце, за да не ми се налага да чакам на баце ти Боко или другаря ти Михов. ;) Sad ? 8-)

Вярваш ли си ? Аз пък смятам, че със сигурност щеше да изпраскаш една хубава псувня към Бойко, към който не проявяваш интерес, ако беше на мястото на Путин, днес в Анкара.

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 01 дек 2014 23:39

Ай, ай, ай :) Толкова много глупости на едно място отдавна не бях чел :mrgreen:
По повод новината - днес е един ЧУДЕСЕН ден за България и Европа!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2014 23:41

black&white написа:Ай, ай, ай :) Толкова много глупости на едно място отдавна не бях чел :mrgreen:

В Столипиново даже е национален празник :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 дек 2014 23:41

Време беше, сега да видим дали сме толкова кадърни, за колкото се мислим. 8-)

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 01 дек 2014 23:42

CTAHKO написа:
black&white написа:Ай, ай, ай :) Толкова много глупости на едно място отдавна не бях чел :mrgreen:

В Столипиново даже е национален празник :lol:

аааахахаххахаха това беше брутално. Яка затапка. хахахаа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”