cska-632 написа:Какво по-голямо доказателство за горещата връзка между Русия и Турция.
Същото това предложение беше направено първо към нас, ама ние нали сме умни го отказахме
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cska-632 написа:Какво по-голямо доказателство за горещата връзка между Русия и Турция.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:cska-632 написа:Какво по-голямо доказателство за горещата връзка между Русия и Турция.
Същото това предложение беше направено първо към нас, ама ние нали сме умни го отказахмеТова за какво беше доказателство
MoNteSo написа:Турция обръща гръб на САЩ. Не искат повече икономически и културно да им се мешат евреи и негри!
Messi_fan написа:cska-632 написа:Какво по-голямо доказателство за горещата връзка между Русия и Турция.
Прав си. За пореден път изнесоха лекция за това как две държави да защитават собствените си интереси. А останалите пак само лапат мухите. Прав си.
Messi_fan написа:Просто Путин за пореден път показа и доказа пред цял свят, че е уникален и много голям играч. Колкото и да не ми харесва, не мога да му го отрека. Просто е лидер от класа. Дано имаме "държавници", които се поучат от него.
CTAHKO написа:cska-632 написа:Какво по-голямо доказателство за горещата връзка между Русия и Турция.
Същото това предложение беше направено първо към нас, ама ние нали сме умни го отказахмеТова за какво беше доказателство
demy27 написа:Messi_fan написа:cska-632 написа:Какво по-голямо доказателство за горещата връзка между Русия и Турция.
Прав си. За пореден път изнесоха лекция за това как две държави да защитават собствените си интереси. А останалите пак само лапат мухите. Прав си.
А ние като държава, държавните интереси ли защитавахме, или интересите на фирмите на Делян и Цветан? Дали Путин не се отказал от ЮП за да не плаща излишни половин милиард евро на банкера родолюбец и посещението на сенаторите да му е добре дошло? Или в предвид рецесията в която затъва Русия и ще затъва още повече заради цената на петрола, са преценили, че вместо те да плащат целия ЮП, могат да построят СП в партньорство с Турция?
damyanov1963 написа:А вие от къде сте толкова сигурни, че от Южен поток газта на България щеше да излезе по-евтина? Аз поне до сега не знам България да е имала някаква полза някога от Русия, да не говориме за СССР
Kris_men2000 написа:damyanov1963 написа:А вие от къде сте толкова сигурни, че от Южен поток газта на България щеше да излезе по-евтина? Аз поне до сега не знам България да е имала някаква полза някога от Русия, да не говориме за СССР
Тъп ,по-тъп ,най-тъп,кретен.Чети историята бе калитар нещастен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта