sin4ec написа:GOLEADOR написа:Аз не го обвинявам за нищо, не ми е работа. Аз казвам какви са фактите. И ние сме с 14 нови футболисти, но не го развяваме като знаме на оправданието. ЦСКА с него играе грозен и отблъскващ футбол, с който няма никакъв шанс дори в квалификациите за ЕКТ. За нашето първенство донякъде и на някои места може и да върши работа. Доста късмет ви покри тази есен, не може да е вечно. Със сигурност Стойчо направи много за ЦСКА, но трябва и да си направите извод дали не беше по-добре да сте 7-8 място, а да градите отбор с истински треньор... Това псевдошампионско вдъхновение е безсмислено, от Стойчо смислена игра и титла няма да видите. Дори и някакси да стигнете до титла, няма как да я осребрите в ЕКТ. Не и с този треньор...
Пътя на финансовото оцеляване на ЦСКА минава през ЕКТ.Отделно Младенов върна публиката на ЦСКА на стадиона.Предстои ни IPO и имаме нужда от всеки фен за да си вземем отбора.Така няма да зависим от никой.Ако вие останете извън първата шестица и отпаднете за купата,ще ви стане трудно да сте конкурентни на много отбори в А група.Още една година извън ЕКТ ще бъде жесток финансов и имиджов удар върху Левски.Това не вярвам да не го виждаш.Липсата на треньор като Младенов може да ви изяде главата.