КБ 1/8 финал реванш:Ботев-Локо Пд (1:1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

praistoria
Контакти:

Re: КБ 1/8 финал реванш:Ботев-Локо Пд (1:1)

Мнениеот praistoria » 01 дек 2014 14:30

mark1926 написа:
Ботевъ Пловдивски написа:
mark1926 написа:То и на македонец да кажеш, че е българин твърди че си сектант, на това са го научили, както и вас, като нямаш решение на разумните ми доводи ставам неудобен и обявен за "сектант"!

Мислете жълтури ...

Така, като един офтопик, освен определенията и празните приказки, да дадеш една прогноза за изхода от сблъсъка :?: Моята е, че ще ви отстраним с поне гол разлика в общия резултат.

От както Бащата пое Локомотив сме с много точки, щяхме да сме трети при положение, че първенството бе в седми кръг, вие щяхте да сте единствено преди марек и хасково- това е голата статистика.

Отдавна съм тук и ти си първия буфер само с една грешка (при това не правописна, а стилистична! Толкова малки проблеми с българския аристократите до сега не са имали никога! Еволюират!). Веднага се захващай да пишеш книга за историята на Локомотив- ти си избрания :mrgreen: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 01 дек 2014 14:54

praistoria написа:
mark1926 написа:
mark1926 написа:То и на македонец да кажеш, че е българин твърди че си сектант, на това са го научили, както и вас, като нямаш решение на разумните ми доводи ставам неудобен и обявен за "сектант"!

Мислете жълтури ...

Така, като един офтопик, освен определенията и празните приказки, да дадеш една прогноза за изхода от сблъсъка :?: Моята е, че ще ви отстраним с поне гол разлика в общия резултат.

От както Бащата пое Локомотив сме с много точки, щяхме да сме трети при положение, че първенството бе в седми кръг, вие щяхте да сте единствено преди марек и хасково- това е голата статистика.

Отдавна съм тук и ти си първия буфер само с една грешка (при това не правописна, а стилистична! Толкова малки проблеми с българския аристократите до сега не са имали никога! Еволюират!). Веднага се захващай да пишеш книга за историята на Локомотив- ти си избрания :mrgreen: .

Нека не се правим на учители по български език и литература, моля ;) .
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 01 дек 2014 15:00

praistoria написа:
mark1926 написа:

Мислете жълтури ...

Отдавна съм тук и ти си първияT буфер само с една грешка (при това не правописна, а стилистична! Толкова малки проблеми с българския, аристократите до сега не са имали никога(сбъркан словоред)! Еволюират!). Веднага се захващай да пишеш книга за историята на Локомотив- ти си избранияТ :mrgreen: .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 01 дек 2014 17:30

Само и единствено победа, другото са празни приказки. Победа в мача , победа по трибуните, т.е. навсякъде. Искам ги пак тихи и смирени, както в последните години са били, че и преди това...Само Ботев.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 01 дек 2014 18:22

wannabe много си глупав.
Малко да те образоваме :!:
Пълен член може да има само подлог. Ако съществителното е друга част на изречението, членуването му с -ЪТ/-ЯТ е груба правописна грешка:
Ти си добре дошъл в домът ми.
Подлог е "ти" (кой?), затова "дом" (къде?) не може да има пълен член, правилно е Ти си добре дошъл в дома ми.

ПС: Имам чувството,че всички от Лаута са второкласници.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 дек 2014 18:59

ЗЕЛЕН Бургас, пожелава победа на отбора на Пловдив ! Не мразим ЦИГАНИТЕ, а само циганията !!!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 01 дек 2014 19:25

hristo1306 написа:ЗЕЛЕН Бургас, пожелава победа на отбора на Пловдив ! Не мразим ЦИГАНИТЕ, а само циганията !!!

Благодарим, Христо! Пожелаваме на Нефтохимик да се катери бързо нагоре обратно към елита, не ви е мястото в 5-та дивизия!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 дек 2014 21:10

hristo1306 написа:ЗЕЛЕН Бургас, пожелава победа на отбора на Пловдив ! Не мразим ЦИГАНИТЕ, а само циганията !!!

Благодарим, Христо! Пожелаваме на Нефтохимик да се катери бързо нагоре обратно към елита, не ви е мястото в 5-та дивизия!

+ 1
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 01 дек 2014 22:30

sky1 написа:wannabe много си глупав.
Малко да те образоваме :!:
Пълен член може да има само подлог. Ако съществителното е друга част на изречението, членуването му с -ЪТ/-ЯТ е груба правописна грешка:
Ти си добре дошъл в домът ми.
Подлог е "ти" (кой?), затова "дом" (къде?) не може да има пълен член, правилно е Ти си добре дошъл в дома ми.

ПС: Имам чувството,че всички от Лаута са второкласници.

И като приложиш това правило върху приятелката-учителка какво става? :lol: Rule of thumb за неграмотници като теб: заместваш с той или него в изречението и където може да сложиш той - слагаш пълен член. Да знаете за в бъдеще, джихадисти 8-)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 01 дек 2014 22:39

Столипиновец. Бягай в Ежедневната ви да се правиш на интересен. Тук можеш да предизвикаш единствено стомашни разстройства.

Върни се в “Ботев”