ЩЕ се присъедини ли ИНТЕР към ювентус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Re: ЩЕ се присъедини ли ИНТЕР към ювентус

Мнениеот comandosa1 » 09 дек 2009 11:37

POPCORN написа:
comandosa1 написа:И как точно го направиха смешен?

ми напоследък само пада. незнам какво му е толкова доброто !Да не говорим, че и миналата година и тая година интер в шампионската са пълна трагедия!Какво ми го хвалиш с някакви победи в първенстото на италия като те и преди д дойде той пак си биеха без проблем в италия?И какво се очертава?Откакто е в Интер какво толкова е направил?Аз не виждам никаква промяна!Интер са си добри за домашна консумация, за Европа са смешни.Не могат да се мерят с по-големите отбори в шампионската!

Значи доколкото знам още не са отпаднали, и докато са в играта има шанс, нали? Бият за купата, водят с 4 точки в шампионата за мен няма нищо смешно тука. Смешен е някой, който незнае къде отива и приказва глупости, примери много, главно от българския шампионат. Моуриньо е голям, и се е доказал.

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 09 дек 2009 11:41

Дано се присъедини. Италианският футбол от 2006 насам е трагедия, а интеристите са известни евроидиоти, така че нищо чудно.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 09 дек 2009 11:47

Вярно е че напоследък италианските отбори са кръгла нула, но пък и съперника не е кой знае какво въпреки спечелните 2 поредни титли на Русия. В мача с Динамо К не показаха кой знае какво, а надали отново ще имат късмета с който победиха Барселона. Затова и прогнозата ми за Интер - Рубин Казан е победа за Интер, все пак руския отбор няма международен опит и му липсват 2 -ма ключови играчи.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 09 дек 2009 12:00

Дано да последва съдбата на Ювентус. :twisted:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 09 дек 2009 12:04

Ще е жалко интер да продължат, след като Ювентус отпаднаха. Ювентус са отбор с доооста повече класа за Европа от мердадзурите...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 дек 2009 12:10

Приказвайте си приказвайте си.Довечера всички ще останете с пръст в уста

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 дек 2009 12:12

comandosa1 написа:
POPCORN написа:
comandosa1 написа:И как точно го направиха смешен?

ми напоследък само пада. незнам какво му е толкова доброто !Да не говорим, че и миналата година и тая година интер в шампионската са пълна трагедия!Какво ми го хвалиш с някакви победи в първенстото на италия като те и преди д дойде той пак си биеха без проблем в италия?И какво се очертава?Откакто е в Интер какво толкова е направил?Аз не виждам никаква промяна!Интер са си добри за домашна консумация, за Европа са смешни.Не могат да се мерят с по-големите отбори в шампионската!

Значи доколкото знам още не са отпаднали, и докато са в играта има шанс, нали? Бият за купата, водят с 4 точки в шампионата за мен няма нищо смешно тука. Смешен е някой, който незнае къде отива и приказва глупости, примери много, главно от българския шампионат. Моуриньо е голям, и се е доказал.

абе братле стига с тая италия.говорим за Европа!В Италия ми е ясно, че всеки мач бият!В европа от 10 години вече са кръгла нула!Всеки път или отпадат от групите или веднага след тях!То всеки може да е тренер на Барса и Челси където имат сумати пари и добри играчи!Айде като е голям тренер да направи Интер да стгине да 1/4 финали или полуфинал!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 дек 2009 12:33

Самият Джанлуиджи Буфон каза в едно интервю,че не може да разбере как от италианските отбори само Милан винаги е на ниво в Европа 8-) В тази връзка Интер спокойно може да се присъедини към своите събратя по европейска съдба :lol: Сега сериозно,смятам,че Мауриньо е достатъчно сериозен треньор и няма да допусне такава простотия да отпадне в такава смешна група с отбори от Източна Европа.Интер ще продължи.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 дек 2009 12:45

НЕ! :twisted:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 09 дек 2009 12:57

acmilan написа:Самият Джанлуиджи Буфон каза в едно интервю,че не може да разбере как от италианските отбори само Милан винаги е на ниво в Европа 8-) В тази връзка Интер спокойно може да се присъедини към своите събратя по европейска съдба :lol: Сега сериозно,смятам,че Мауриньо е достатъчно сериозен треньор и няма да допусне такава простотия да отпадне в такава смешна група с отбори от Източна Европа.Интер ще продължи.

Не съм съгласен, че Милан винаги е на ниво в Европа. Най-евроидиотското нещо беше едно отпадане от Депортиво след 4-1 в първия мач. Да не говорим, че вчера бяха трагикомични и Роналдо ги извади от лайната :) Италианските отбори имат класа, традиции и винаги поне един се представя добре е Европа, въпросът е, че трябват промени в Италианския футбол, за да се стегнат нещата. Но и това време ще дойде. В Италия нещата се постигат с по-малко пари, защото феновете и традициите допринасят. Докато в Англия трябваше да набият милиарди, за да се получи нещо.

Върни се в “Интер”