Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2014 21:43

damyanov1963 написа:
CTAHKO написа:
damyanov1963 написа:А вие от къде сте толкова сигурни, че от Южен поток газта на България щеше да излезе по-евтина? Аз поне до сега не знам България да е имала някаква полза някога от Русия, да не говориме за СССР

Викаш, тоя АЕЦ, тоя Нефтохим се пръкнаха от небето ;)

Абе аз помня режим на тока в най-студената и дълга зима - 84-85 година именно с тоя АЕЦ, знам също, че с тоя Нефтохим плащаме един от най-скъпия бензин в Европа, тъй че не виждам голяма полза...

За Нефтохима питай Ванко циганчето. Нали е заклет евроатлантик, може да се горедее с единствената фалирала рафинерия в света и с това, че продаде другата за жълти стотинки на създателите и ;) Пък режима на тока беше, щото не можехме да смогнем да го изнасяме ;) Сега ревем, че не можем да натоварим останалите два живи реактора 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 01 дек 2014 21:45

sin4ec написа:Къде са сега всички оръфлеци, дето дуднеха за ЮП? Що ги няма да се радват? Сега да купуват газ от СШП с терминал за втечнен такъв... Мислеха, че Русия ще клекне разни космати *******и и педофили да определят какво и как да става... но ясно е казано-руските газови ресурси се пренасочват към други дестинации! Олигофрени ненормални, докарахте ни да купуваме газ от Турция, лекета евроатлантически и натовски! И да строим за наша сметка газопровод до разпределителния терминал в Турция, ако искаме въобще да имаме газ, защото украинската тръба ще бъде унищожена! Лекета, предатели и отрепки!

Мдааааа, тази зима ще седим на студено. Онези украински отрепки пак не си плащат газта, и това ще е перфектният повод Путин да спре газта по украинския газопровод. Февруарските събития от 2013-та ще се видят пионерски лагер на Плевнята, Тиквата и компанията соросоиди!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 01 дек 2014 21:46

choko77 написа:Да припомня,че "Син поток" ни заобиколи заради..Иван Костов,АЕЦ "Белене" го спряхме,сега ни спират и "Южен поток",заради сегашните политици.Всички до един!Брюксел та Брюксел,САЩ та САЩ,е сега търсете пари от САЩ и Брюксел.Преди известно време имах разговор с турски колега,който ми каза че Ердоган и Путин са в близки отношения.Не ми се вярваше много но човека беше прав,Русия се насочи към Турция.Направо да ни закриват като държава и това е! Дойдоха трима Хамериканци и казаха-НЕ,никакъв Южен поток,и ние сме готови на всичко,а сега каквото сме надробили,това ще сърбаме-постна чорба!

Те САЩ дават малко, ама на точни хора. Не един път са доказвали, че този регион на Европа за тях е приоритетен откъм това да причиняват разруха, чрез техни хора, продаващи се за 6 цифрени суми. Не, че руснаците мислят за нас, ама интересите ни съвпадат значително повече и са по близо, та силна Русия ще значи и някоя друга кинта за нас покрай тях :lol: Пък сега само брюкселски "пичое" с нестандартна сексуална ориентация и задокеански НПОта.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 дек 2014 21:46

Hrabar написа:
damyanov1963 написа:
CTAHKO написа:
damyanov1963 написа:А вие от къде сте толкова сигурни, че от Южен поток газта на България щеше да излезе по-евтина? Аз поне до сега не знам България да е имала някаква полза някога от Русия, да не говориме за СССР

Абе аз помня режим на тока в най-студената и дълга зима - 84-85 година именно с тоя АЕЦ, знам също, че с тоя Нефтохим плащаме един от най-скъпия бензин в Европа, тъй че не виждам голяма полза...

Виж сега, ние не сме виновни, че си глупак!

Би трябвало първо да напишеш какво неверно написах, преди да ме наричаш глупак!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 01 дек 2014 21:47

Освен всичко друго хвърлихме една камара пари за построеното досега.

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 01 дек 2014 21:47

Този път сме на правилната страна.
Руския народ - братски!
Руското правителство - враг!
Станко - скоро безработен.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 дек 2014 21:48

wannabe написа:След АЕЦ БелеНЕ, сега имам втори повод да си отворя бирата! Слава на Украйна! 8-)

Иловайск!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 дек 2014 21:49

CTAHKO написа:
damyanov1963 написа:
CTAHKO написа:

За Нефтохима питай Ванко циганчето. Нали е заклет евроатлантик, може да се горедее с единствената фалирала рафинерия в света и с това, че продаде другата за жълти стотинки на създателите и ;) Пък режима на тока беше, щото не можехме да смогнем да го изнасяме ;) Сега ревем, че не можем да натоварим останалите два живи реактора 8-)

Значи всичко опира до нашите управляващи и най-вече до нас самите, които ги избираме, независимо откъде ще получаваме газта, петрола, златото, брилянтите, кюмура и т.н.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 дек 2014 21:50

Пълна трагикомедия! Един служебен чиновник погреба парите на други чиновници с подписа си. Та, газчето ще идва през Стамбул. Купувайте вазелинец в по- големи количества! Шибоя ще е як! Е, Европа ни предаде пак. Сега гюрселите ще ни подчинят :evil: Руско- турската война се обезсмисли!Жалко за Апостола, ама какво да очакваш от ЕНП и рибарските подлоги.
Последна промяна от FLANKER на 01 дек 2014 21:58, променено общо 4 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 дек 2014 21:50

sin4ec написа:
wannabe написа:След АЕЦ БелеНЕ, сега имам втори повод да си отворя бирата! Слава на Украйна! 8-)

Иловайск!

:mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”