Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2014 21:35

wannabe написа:Ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :lol:

Как ги изчисли 400 милиона на година не знам... Бургас-александруполис щеше да прави 40 милиона годишно :lol: Явно южен пАток е 10 пъти по-голям като мащаб проект :lol:

Пееf не харесва това :cry:

Абе мишок, къде си тръгнал да сравняваш Бургас-Александруполис с Южен Поток :lol: Колко пъти съм ти казвал да искаш разрешение, преди да започнеш да се излагаш :lol: То бива простотия, ама твоето си е направо диагноза! Аре бегай да четеш, че това твоето вече не се търпи 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 01 дек 2014 21:37, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

effect

Мнениеот effect » 01 дек 2014 21:36

ИРТИШ2013 написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
effect написа:България губи милиони, дори милиарди от това нещо, а на олигофрените пак Батков им е в устата. Е тва е да си тъп. Явно тежко бъдеще чака нашата родина, щом ставаме свидетели на толкова малоумни коментари от дребни души.

Така е защото виждат в Газпром и Южен поток връзка с Левски. На тях не им пука дали народа е прецакан, важното е Левски да не получи спонсорство от Газпром и да има върху какво да си правят базици... Само, че нещата са много по-сложни и Левски им е най-малкия проблем в случая! 8-)

Вчера вие се е.....те с нас и отбора от град Седалищни части,днес ние с вас и Тръбата на Гъзпром,дето така и не стигна до Сухата река....Се ла ви.... :)

Страшен идиот си :) Викаш ЮП се прави, за да се доставя газ на Левски, а? България нямаше да има полза сигурно? Колко щеше да дава Газпром на Левски бе, дебил? 1-2-3 милиона? А сега като почнеш да плащаш газ на Турция и да си още по зависим от нея, по - добре ли ще ти е? А децата ти като я плащат? Викаш важното е, че на Левски няма да му дадат некви стотинки, нищо че ще плащаш докато си жив. Кретен :idea:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 01 дек 2014 21:36

След АЕЦ БелеНЕ, сега имам втори повод да си отворя бирата! Слава на Украйна! 8-)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 01 дек 2014 21:37

CTAHKO написа:
wannabe написа:Ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :lol:

Как ги изчисли 400 милиона на година не знам... Бургас-александруполис щеше да прави 40 милиона годишно :lol: Явно южен пАток е 10 пъти по-голям като мащаб проект :lol:

Пееf не харесва това :cry:

Абе мишок, къде си тръгнал да сравняваш Бургас-Александруполис с Южен Поток :lol: Колко пъти съм ти казвал да искаш разрешение, преди да започнеш да се излагаш :lol: Аре бегай да четеш, че това твоето вече не се търпи 8-)

Как е да си каун и заплатата в рубли същата, а стойността на рублите по-малка! :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 01 дек 2014 21:38

Еми, ще го преживеем, какво да правим :lol:
Важно е Путин да умори от глад западноукраинските блядове и от там нататък нещата може и да тръгнат.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 дек 2014 21:39

CTAHKO написа:
damyanov1963 написа:А вие от къде сте толкова сигурни, че от Южен поток газта на България щеше да излезе по-евтина? Аз поне до сега не знам България да е имала някаква полза някога от Русия, да не говориме за СССР

Викаш, тоя АЕЦ, тоя Нефтохим се пръкнаха от небето ;)

Абе аз помня режим на тока в най-студената и дълга зима - 84-85 година именно с тоя АЕЦ, знам също, че с тоя Нефтохим плащаме един от най-скъпия бензин в Европа, тъй че не виждам голяма полза...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 01 дек 2014 21:40

effect написа:
ИРТИШ2013 написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
effect написа:България губи милиони, дори милиарди от това нещо, а на олигофрените пак Батков им е в устата. Е тва е да си тъп. Явно тежко бъдеще чака нашата родина, щом ставаме свидетели на толкова малоумни коментари от дребни души.

Така е защото виждат в Газпром и Южен поток връзка с Левски. На тях не им пука дали народа е прецакан, важното е Левски да не получи спонсорство от Газпром и да има върху какво да си правят базици... Само, че нещата са много по-сложни и Левски им е най-малкия проблем в случая! 8-)

Вчера вие се е.....те с нас и отбора от град Седалищни части,днес ние с вас и Тръбата на Гъзпром,дето така и не стигна до Сухата река....Се ла ви.... :)

Страшен идиот си :) Викаш ЮП се прави, за да се доставя газ на Левски, а? България нямаше да има полза сигурно? Колко щеше да дава Газпром на Левски бе, дебил? 1-2-3 милиона? А сега като почнеш да плащаш газ на Турция и да си още по зависим от нея, по - добре ли ще ти е? А децата ти като я плащат? Викаш важното е, че на Левски няма да му дадат некви стотинки, нищо че ще плащаш докато си жив. Кретен :idea:

Пич,аз живея малко време в годината в България и не ми пука за руският газ,тук в Холандия има от Северно море... :arrow:
Апостолът е вечен-петното върху името му е на 102 години...

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 01 дек 2014 21:42

damyanov1963 написа:
CTAHKO написа:
damyanov1963 написа:А вие от къде сте толкова сигурни, че от Южен поток газта на България щеше да излезе по-евтина? Аз поне до сега не знам България да е имала някаква полза някога от Русия, да не говориме за СССР

Викаш, тоя АЕЦ, тоя Нефтохим се пръкнаха от небето ;)

Абе аз помня режим на тока в най-студената и дълга зима - 84-85 година именно с тоя АЕЦ, знам също, че с тоя Нефтохим плащаме един от най-скъпия бензин в Европа, тъй че не виждам голяма полза...

Виж сега, ние не сме виновни, че си глупак!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 01 дек 2014 21:42

Да припомня,че "Син поток" ни заобиколи заради..Иван Костов,АЕЦ "Белене" го спряхме,сега ни спират и "Южен поток",заради сегашните политици.Всички до един!Брюксел та Брюксел,САЩ та САЩ,е сега търсете пари от САЩ и Брюксел.Преди известно време имах разговор с турски колега,който ми каза че Ердоган и Путин са в близки отношения.Не ми се вярваше много но човека беше прав,Русия се насочи към Турция.Направо да ни закриват като държава и това е! Дойдоха трима Хамериканци и казаха-НЕ,никакъв Южен поток,и ние сме готови на всичко,а сега каквото сме надробили,това ще сърбаме-постна чорба!

Върни се в “Свободна зона”