Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Мнениеот Sstefanov » 01 дек 2014 20:18

GOLEADOR написа:
sin4ec написа:
GOLEADOR написа:За премиите давани от Лудогорец се говореше в студиото на Диема,а въпроса за данъците и как се доставят парите в Дупница го разискваха журналистите в БНТ.Това е достатъучно прокуратурата да се самосезира и да извърши проверка по изнесената информация в двете медии! ;)

Дрън-дрън ерина. Говорили по Диема-разисквали по БНТ. Факти трябват, не разисквания! Черно на бяло! А и на всичкото отгоре не е забранено, дори да е така...

Аз съм писал мнението си за това кога това стимулиране е приемливо и кога не.Отделно укриването на данъци си е наказуемо по закон.Дискусиите в медиите са дрън-дрън до момента в който прокуратурата се самосезира и разследването доведе до съд и осъдителна присъда укривателите на данъци.Ако парите на Домуса са с недоказан характер и той отива на съд.Това вече не е дрън-дрън.

Домуса май ти е бръкнал доста на дълбоко? Не ме е.е за него ама къв си ти да му държиш сметка кое кога и как да прави ? Аз ще ти задам 1 въпрос, от къде са парите на ЛУПИ ? От къде бяха парите на титан ? На Божков ? Те не са крили данъци така ли ? Тези ваши собственици са по чисти и от господ ли че тръгна да търсиш сметка на ага-та? Както каза Кашчей - дайте едно шибано доказателство какво е станало. Няма как да се стига до никакъв съд при положение че някой казал на 3-тия той на 6-тия ама какво е казал първият и какво всъщност е било никой не знае! Само си хабя копчетата на клавиатурата да отговарям на глупостите ви !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 20:26

Sstefanov написа:Домуса май ти е бръкнал доста на дълбоко? Не ме е.е за него ама къв си ти да му държиш сметка кое кога и как да прави ? Аз ще ти задам 1 въпрос, от къде са парите на ЛУПИ ? От къде бяха парите на титан ? На Божков ? Те не са крили данъци така ли ? Тези ваши собственици са по чисти и от господ ли че тръгна да търсиш сметка на ага-та? Както каза Кашчей - дайте едно шибано доказателство какво е станало. Няма как да се стига до никакъв съд при положение че някой казал на 3-тия той на 6-тия ама какво е казал първият и какво всъщност е било никой не знае! Само си хабя копчетата на клавиатурата да отговарям на глупостите ви !

Има си органи които да съберат доказателствата за това има ли престъпление или не.Те трябва да кажат Лудогорец корумпира ли българските съдии и дали са платени данъци и такси на премиите които са раздали на други отбори.
П.П.
Не чакай от армейците да вдигнат плакат в стил "Пуснете мутрата-Спасете Левски (пардон,ЦСКА)"!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 дек 2014 20:30

На мен ми е безкрайно любопитно, ЦСКА с колко стимулира Берое, за да изкара равен в Разград и да падне от червените в Ст. Загора? Това по Диема и БНТ няма ли да го коментират?!?
А със Славия как стоят нещата-ЦСКА ги стимулира в Разград, а Лудогорец в София..
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 01 дек 2014 20:34

GOLEADOR написа:
Sstefanov написа:Домуса май ти е бръкнал доста на дълбоко? Не ме е.е за него ама къв си ти да му държиш сметка кое кога и как да прави ? Аз ще ти задам 1 въпрос, от къде са парите на ЛУПИ ? От къде бяха парите на титан ? На Божков ? Те не са крили данъци така ли ? Тези ваши собственици са по чисти и от господ ли че тръгна да търсиш сметка на ага-та? Както каза Кашчей - дайте едно шибано доказателство какво е станало. Няма как да се стига до никакъв съд при положение че някой казал на 3-тия той на 6-тия ама какво е казал първият и какво всъщност е било никой не знае! Само си хабя копчетата на клавиатурата да отговарям на глупостите ви !

Има си органи които да съберат доказателствата за това има ли престъпление или не.Те трябва да кажат Лудогорец корумпира ли българските съдии и дали са платени данъци и такси на премиите които са раздали на други отбори.
П.П.
Не чакай от армейците да вдигнат плакат в стил "Пуснете мутрата-Спасете Левски (пардон,ЦСКА)"!

Избягваш въпроса - кажи ми за лупи титан и божков. Чакай ся как да се сезира тая прокуратура като НЯМА ИЗВЪРШЕНО НАРУШЕНИЕ. Ти малоумен ли си (не искам да те обидя ако си) за съдиите отговарят УЕФА И ФИФА както и БФС в България - значи да не хващаме убийците а да се харчат мил. левове да се разследва плача на плоския така ли? После нали ще ревнете - като се докаже че не е вярно това ваше твърдение че домуса е подкупил цялата държава.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 дек 2014 20:36

GOLEADOR написа:

П.П.

Дай доказателство, че нещо е дадено, а не само да мърмориш, като обран евреин, и да се въртиш, като дервиш, на едно място!
Прокуратурата трябваше и да ви отреже главите миналата година, като нападнахте сградата на БФС, ама не чувам да има осъден цесекар за това :evil:
Това те призовавам-дай доказателство, истинско, което може да издържи пред съда! Ако нямаш-млъкни по този въпрос завинаги!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 20:42

Sstefanov написа:Избягваш въпроса - кажи ми за лупи титан и божков. Чакай ся как да се сезира тая прокуратура като НЯМА ИЗВЪРШЕНО НАРУШЕНИЕ. Ти малоумен ли си (не искам да те обидя ако си) за съдиите отговарят УЕФА И ФИФА както и БФС в България - значи да не хващаме убийците а да се харчат мил. левове да се разследва плача на плоския така ли? После нали ще ревнете - като се докаже че не е вярно това ваше твърдение че домуса е подкупил цялата държава.

А ти дебил ли си (извинявам се ако си)?Има закони в България и който не ги спазва трябва да отговаря за постъпките си.Без значение дали е от Левски,Лудогорец или ЦСКА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 дек 2014 20:42

GOLEADOR написа:ЦСКА се намира на първо място заради Младенов.Наричай го както си искаш,но няма как да оспориш думите ма Стойчо (ситирам):
„Ние взехме 14 нови футболисти, без подготовка и в процеса на шампионата сглобяваме състава. Дори по време на шампионата ги привличахме и ги утвърждавахме като титуляри. В един момент на човек му писва. Да бъде плют само и само да се подчинява на една кауза. Няма да стане! Ние играем честно и достойно, ако някой твърди обратното, да ни го каже!”
Обвиняваш го за равенствата със Славия,Лудогорец и Марек,но тези точки ние си ги постигнахме честно,без да плащаме на съдии и отбори.Това няма как да го отречеш.

Аз не го обвинявам за нищо, не ми е работа. Аз казвам какви са фактите. И ние сме с 14 нови футболисти, но не го развяваме като знаме на оправданието. ЦСКА с него играе грозен и отблъскващ футбол, с който няма никакъв шанс дори в квалификациите за ЕКТ. За нашето първенство донякъде и на някои места може и да върши работа. Доста късмет ви покри тази есен, не може да е вечно. Със сигурност Стойчо направи много за ЦСКА, но трябва и да си направите извод дали не беше по-добре да сте 7-8 място, а да градите отбор с истински треньор... Това псевдошампионско вдъхновение е безсмислено, от Стойчо смислена игра и титла няма да видите. Дори и някакси да стигнете до титла, няма как да я осребрите в ЕКТ. Не и с този треньор...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 20:48

Кашчей написа:Дай доказателство, че нещо е дадено, а не само да мърмориш, като обран евреин, и да се въртиш, като дервиш, на едно място!
Прокуратурата трябваше и да ви отреже главите миналата година, като нападнахте сградата на БФС, ама не чувам да има осъден цесекар за това :evil:
Това те призовавам-дай доказателство, истинско, което може да издържи пред съда! Ако нямаш-млъкни по този въпрос завинаги!

Има органи които трябва да съберат доказателствата.Тези органи се издържат от моите и твоите данъци.Защо защитаваш укривателите на данъци,та това ощетява всички българи?Само заради омразата ти към ЦСКА си готов на престъпление,но аз и не очаквам друго от човек като теб. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 дек 2014 20:54

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Дай доказателство, че нещо е дадено, а не само да мърмориш, като обран евреин, и да се въртиш, като дервиш, на едно място!

Има органи които трябва да съберат доказателствата.Тези органи се издържат от моите и твоите данъци.Защо защитаваш укривателите на данъци,та това ощетява всички българи?Само заради омразата ти към ЦСКА си готов на престъпление,но аз и не очаквам друго от човек като теб. ;)

Ама ти вече ставаш смешен-не го ли усещаш? Говориш и твърдиш, че знаеш със сигурност за стимулиране, а като те помоля да покажеш твоите доказателства за това, избягваш отговора с общи приказки за прокуратура и други органи. Всъщност, при такива яки рейнджъри, като феновете на ЦСКА, защо ни е ДАНС, защо ни е полиция-вие всичко ще разнищите само с поглед!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 дек 2014 21:00

Олеле за какво сте се хванали, чак си видях нашия. И после Лудогорец не е произлязъл от Родопа, даже изпълнителния директор ви дадохме. А сега, милички, навържете малко по логика нещата и ще видите кой дава пари на Лудогорец или е давал. Ей богу, не вярвам да познаете! :lol: :lol: :mrgreen:

Вярвам, че след няколко години ще се чуе, скрито-покрито нищо не остава, справка "златните"момчета от 94-та. :lol:
Последна промяна от dreben23 на 01 дек 2014 21:02, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - България”