GOLEADOR написа:sin4ec написа:GOLEADOR написа:За премиите давани от Лудогорец се говореше в студиото на Диема,а въпроса за данъците и как се доставят парите в Дупница го разискваха журналистите в БНТ.Това е достатъучно прокуратурата да се самосезира и да извърши проверка по изнесената информация в двете медии!
Дрън-дрън ерина. Говорили по Диема-разисквали по БНТ. Факти трябват, не разисквания! Черно на бяло! А и на всичкото отгоре не е забранено, дори да е така...
Аз съм писал мнението си за това кога това стимулиране е приемливо и кога не.Отделно укриването на данъци си е наказуемо по закон.Дискусиите в медиите са дрън-дрън до момента в който прокуратурата се самосезира и разследването доведе до съд и осъдителна присъда укривателите на данъци.Ако парите на Домуса са с недоказан характер и той отива на съд.Това вече не е дрън-дрън.
Домуса май ти е бръкнал доста на дълбоко? Не ме е.е за него ама къв си ти да му държиш сметка кое кога и как да прави ? Аз ще ти задам 1 въпрос, от къде са парите на ЛУПИ ? От къде бяха парите на титан ? На Божков ? Те не са крили данъци така ли ? Тези ваши собственици са по чисти и от господ ли че тръгна да търсиш сметка на ага-та? Както каза Кашчей - дайте едно шибано доказателство какво е станало. Няма как да се стига до никакъв съд при положение че някой казал на 3-тия той на 6-тия ама какво е казал първият и какво всъщност е било никой не знае! Само си хабя копчетата на клавиатурата да отговарям на глупостите ви !