Принципно не харесвам много Реал, но пък от години вече не ги и мразя, но ако решат да лягат на Лудогорец, Барса ще си има нов-стар фен, обещавам, макар че там в момента имам много повече антипатични футболисти в момента. А балеринките ще ми паднат съвсем в очите.
Твърде вероятно ми се струва Реал да съхрани най-силните си играчи за следващата фаза и точно тук би бил шансът на Лудогорец според мен. Но ако решат да излязат с пълната си огнева мощ, което изобщо не вярвам, че ще се случи, резултатът може да е доста неприятен и запомнящ се и да понамалеят малко фалшивите Лудогорци във форума.
Истинските знаят кои са и към тях нямаме нищо против, но фалша си личи от разстояние.
Дано не се случват такива неприятни неща за българския футбол, дори и европейски шампион повече от пет гола би било недопустимо, но е възможно и такова развитие, че Реал са в невъзможно добра форма и може да стане страшно ако се развихрят.
От една страна, ще подейства като леден душ за фалшивите делиорманци, но пък като българин не го пожелавам на нито един отбор!
Давам две прогнози ако играят всички звезди 6:0, ако не играят 3:1.