boabbb написа:W84me написа:Анкета : "Коя е най-използваната от Георги Иванов дума?"
Пак казвам![]()
Не приемам вашия отговор за верен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:W84me написа:Анкета : "Коя е най-използваната от Георги Иванов дума?"
Пак казвам![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:boabbb написа:W84me написа:Анкета : "Коя е най-използваната от Георги Иванов дума?"
Пак казвам![]()
Не приемам вашия отговор за веренОпитай пак
Пак казвам![]()
W84me написа:Анкета : "Коя е най-използваната от Георги Иванов дума?"
W84me написа:Анкета : "Коя е най-използваната от Георги Иванов дума?"
milen.hristov написа:Не знам колко са слушали внимателно интервюто на Ивайло Петев как са започнали да се борят срещу футболното хулиганство в Кипър, с даване на пръстови отпечатъци преди мач и недопускане без лична карта.
Нещо за което аз говоря от доста време, разбира се сега въпросът е дали на някой му стиска в частност в ''Левски'' и в България изобщо да се бори с ултрасите или ще чакаме следващият ден на траур с десетки и стотици мърви. Хората ни показват, че има начин.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:milen.hristov написа:Не знам колко са слушали внимателно интервюто на Ивайло Петев как са започнали да се борят срещу футболното хулиганство в Кипър, с даване на пръстови отпечатъци преди мач и недопускане без лична карта.
Нещо за което аз говоря от доста време, разбира се сега въпросът е дали на някой му стиска в частност в ''Левски'' и в България изобщо да се бори с ултрасите или ще чакаме следващият ден на траур с десетки и стотици мърви. Хората ни показват, че има начин.
Сега пък какво се е случило та ревем? В събота всичко беше мирно и тихо по време на мача, какъв е проблемът?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта