Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 14:38

валкареджио написа:
eMs1 написа:Не съм чел мненията, ако повтарям някого, да ме извинява.

Няма нищо лошо във финансовото стимулиране на други отбори, лошото е симулирането срещу стимулиращият отбор...примери бол и то само в една посока.
Ако ние (ЦСКА) имахме финансовата възможност и ние сигурно щяхме да плащаме, няма какво толкова да се пищи за плащането.
Относно мача в Дупница нямаме никакво извинение, кой как играл срещу нас не трябва да ни касае, важното е ние как играем....само като го видях онова хилавото къдраво как седи и се засилва да бие дузпата ми беше ясно, че ще я изпусне, не знам защо той беше определен, но като се обърне каруцата, пътища много. В крайна сметка сами сме си виновни, че не спечелихме и реването с/у другите на никой не помага, даже е жалко...трябва по мъжко държание!

вашия отбор по времето на Добри Джуров и Милко Балев направо си заповядваха,срещу "Левски" на кръв а срещу нас със свалени гащи.
АФД "Тракия" АФД "Сливен",АФД Черно море" всички други провинциални отбори се ръководеха от общините които пък се одчитаха на държавния съвет,който пък беше на подчинение на Политбюро на БКП в което всички бяха привърженици на цска Добри Джуров,Милко Балев,Григор Шопов,Дмитрий Станишев,Чудомир Александров/александър тодоров е негов син/Мако Даков,Пеко Таков,Георги Йорданов,Георги Атанасов,Станко Тодоров...а Левскарката баба Цола беше вече изгнила под земята.
за тази стимулация да кажете нещо а?

Пълни глупости.Виж колко пъти ЦСКА не е ставал шампион защото е губил от армейски отбори и тогава ми отговори защо пишеш тези простотии.Емблематично е класирането в което сме втори на 1 точка зад Левски въпреки,че ги бием с 5:0.В А група тогава има 2 военни отбора и двата ни бият.Толкова за Добри,Милко и БКП.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 01 дек 2014 14:42

Кога ЦСКА е губил от армейски отбори и е губил титлата??????????Наглост.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 14:46

saract написа:Кога ЦСКА е губил от армейски отбори и е губил титлата??????????Наглост.

И не е само веднъж.Аз ти дадох най-фрапантния пример.Втори сме след Левски на 1 точка след тях.Бием ги с 5 : 0,но падаме от Морето и ВВС София.Ако си толкова вързан в ръцете мога да ти дам и линк.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 01 дек 2014 14:54

Няма нищо лошо в стимулирането. Така се вдига нивото на футбола.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 15:00

1Neutralen написа:Няма нищо лошо в стимулирането. Така се вдига нивото на футбола.

А данъци?Или викаш теб това не те интересува?За укрити данъци се лежи само в Америка.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 дек 2014 15:13

GOLEADOR написа:
1Neutralen написа:Няма нищо лошо в стимулирането. Така се вдига нивото на футбола.

А данъци?Или викаш теб това не те интересува?За укрити данъци се лежи само в Америка.

Хаха, това ли ти е проблемът? Щеше ли да те боли по-малко за загубената титла ако клетите гладни дупничани платят данък върху стимула :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 01 дек 2014 15:15

GOLEADOR написа:

Вие чорбарите в тоя ред на мисли кога ще си платите данъците.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 15:18

TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:

Хаха, това ли ти е проблемът? Щеше ли да те боли по-малко за загубената титла ако клетите гладни дупничани платят данък върху стимула :roll:

Въпроса е принципен.Аз не се отмятам от казаното.Стига премиите да са на светло и с платени такси,да си ги заработват играчите.Ако укриват данъци - да си носят последствията. :!:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 15:22

saract написа:
GOLEADOR написа:

Вие чорбарите в тоя ред на мисли кога ще си платите данъците.

Има си график който се спазва.Отделно данъците са обезпечени с имот.Ако ЦСКА не плати му взимат обезпечението.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 дек 2014 15:35

TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:

Всеки отбор играе толкова,колкото му позволи противника.Поне този постулат няма да оспорите в моето мнение.Лудогорец успя второто полувреме да притисне Ливърпул в тяхната половина,а накрая и в наказателното поле.
Успя да вкара два гола,да накара да грешат и чистят безразборно,защитници които струват около 100 млн.Ще кажете
веднага ама Ливърпул в момента са слаби.Слаби,слаби колко да са слаби,колкото защитниците на Марек?Значи могат
да вкарат два на Ливърпул,но не могат 4-ри на Марек.Това ми изглежда малко не сериозно. И другото,по повод излъченото в "Господарите" Знаете силата и възможностите на тв и коментара им.Това върху което акцентират с ирония
е при резултат 2:0 и ако погледнете внимателно във футболен аспект ще видите,че освен ошашавени те се опитват да
следят противника и ги оставят в засада.Погледнато обаче с техния коментар изглежда комично.

Върни се в “Футбол - България”