Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот boabbb » 01 дек 2014 13:55

dreben23 написа:Хаха, злато си направо! :lol:

Леля Стефка се прави на отворена - да си гледа Head & Shoulders-a Аниете :lol: :mrgreen: ( тоя колкото мача го гледам, косата му стои като немита от 1 седмица :x )
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 01 дек 2014 14:06

Съни е най-добрият дефанзивен халф в А Група,що се касае за отнемане на топки и покриване на периметър. След това се чуди какво да прави с кълбото,но затова я дава на Марки-мързи го да тича(макар,че напоследък май не е така),но с фантазия и техника поставя доста ребуси.Ако играеше на Бончук-биехме с разлика. Бергонси не може да замени Съни.И изобщо толкова работоспособен дефанс-халф не сме имали от Лукас Саша. Фелипе е добър с Марки зад гърба си,но сам не може да влачи интелекта в играта.Определено ще ми е интересно завръщането на Маркович.Имаме и Витанов,вече трябва да пообгори. Крила нямаме.Ако махнем Силва(макар,че напоследък играе доста егоистично) вдясно освен Стоянов,който не е във форма,а и не знам дали ще я хване-само евентуално Радой може да се опитаме да интегрираме.Вляво Платини и Карата се конкурират.Но Карата не е с такава техника и футболен интелект. Напред-Буш е безалтернативен.И независимо от пропуските му е изключително полезен,а и ще натрупа опит и самочувствие. Жоаким ми е енигма.Не мисля,че е подходящ.Съгласен съм,че Венци Христов би бил по-добра опция,но и той стигна тавана си.Не знам дали е разумно,ако намерим нещо по читаво.Определено нямаме проблеми при централни защитници.Но още бекове и вратар ни трябват.И тук е моментът ако можем да докопаме Шоко.Като изключим ръста му-бърз,пробивен,комбинативен.До Вальо(Орчулич) и Тунчев-непробиваеми.
В заключение-трябва ни още един разиграващ халф,централен нападател,дясно крило и бекове-за резерви или опции.Ако не продадем някой от водещите ни футболисти. Но и с този състав,при обективно съдийство и редовно плащане можем да сме шампиони.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 дек 2014 14:19

Ами вижда се, че всеки си има някакви кусури и затова трябва да си имаме един добре окомплектован отбор, че да си компенсират пропуските. Много качествено мнение, съгласен съм почти на сто процента, само едно не съм съгласен- Венци Христов е младо момче и тепърва има още таван да гони, а това значи да поиграе при нас поне за малко. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 01 дек 2014 15:41

Къде я видяхте тази фантазия??? Не знам . ЦСКА разчита само на статични положения и в атака всяка топка я хвърлят на фланга и там Силва се мъчи да измисли нещо и ако успее да я сложи на гюме на Буш и той евентуално да я вкара(не е много сигурно). От това което видях през последните 2 месеца май продажбата на когото и да било за повече от 200-300 хиляди ще е огромен успех. Много медии гравитиращи около ЦСКА пишат за умопомрачителни суми за посредствени играчи. Журналистите се скъсаха да тикат и да награждават Буш с "играч на кръга", "играч на месеца" с единствената цел да го лансират някъде за повече пари. Не ми се вижда реално някой да се изръси толкова пари на играч вкарващ на Хасково и ЛЕвски, а във важните мачове със Славия, с Ботев, с Лудите, с Марек и подобни да не може да вкара елементарни положения.

Така като гледам отбора не са закъсали за пари, щом и Стойчо седи вече 2-ра година значи заплатките се плащат и съм далеч от мисълта, че както и в Левски тавана е 15 000 лв. на месец...според мен са евра.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 дек 2014 16:32

Задължително се нуждаем от поне един нападател и десен бек. Въпреки, че Венци Василев напоследък играе силно в дясната зона на защитата. Венци Христов, ако успеем да вземем ще е супер. На другите постове сме балансирани, но не и достатъчно класни, така че добри футболисти винаги ще са добре дошли независимо на коя позиция. Задължително обаче нападател и десен бек. :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 01 дек 2014 17:08

Въпроса е да се запазят играчите и това , което се цели да стане - титлата ;)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 01 дек 2014 17:34

Вие в час ли сте, бе хора?! Какво сте го запяли тоя десен бек? Какъв десен бек Ви гони?! Венци Василев е най-добрият десен бек в България. Който иска да докаже обратното да ми пусне един клип, в който крило го надиграва. Аз гарантирам, че такъв момент в рамките на този сезон няма! Не гледайте само играта в офанзивен план на бековете. В задни позиции Венци е непробиваем и е златен шанс, че го имаме. Това е всичко от мен.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 дек 2014 17:38

И като се контузи ти ли ще играеш там? :roll: Само не ми казвай "имаме Апостол Попов", защото той НЕ Е БЕК!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 01 дек 2014 17:56

memnto написа:И като се контузи ти ли ще играеш там? :roll: Само не ми казвай "имаме Апостол Попов", защото той НЕ Е БЕК!

Като цяло съм на мнение, че Апата не трябваше да бъде връщан в ЦСКА въобще. Ако се загледа човек в мачовете с Лудогорец 90% от головете, които са ни вкарали са след негови грешки или най-малкото неразбирателствата му със съотборници, които е трябвало да го покриват в дадени моменти. Никога няма да бъде на топ ниво, а и е стар вече. Уважавам го, защото играе със сърце за отбора, но просто е лимитиран според мен.

Относно евентуална контузия на Венци - да, хубаво е да имаме алтернатива - перфектната е Шоко. Коментарът ми беше насочен към мнения, че едва ли не ни трябва някой, който да започва като титуляр вместо Венци. Надявам се да е ясно сега.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 дек 2014 18:33

Tony_CSKA написа:Вие в час ли сте, бе хора?! Какво сте го запяли тоя десен бек? Какъв десен бек Ви гони?! Венци Василев е най-добрият десен бек в България. Който иска да докаже обратното да ми пусне един клип, в който крило го надиграва. Аз гарантирам, че такъв момент в рамките на този сезон няма! Не гледайте само играта в офанзивен план на бековете. В задни позиции Венци е непробиваем и е златен шанс, че го имаме. Това е всичко от мен.

Написах, че Венци напоследък играе силно дори в атака, но все пак му липсва малко скорост. Трябва ни втори Тончи Кукоч, но на десния бек. Това е, ако искаме да надграждаме играта си. Лудогорец ни бие най-вече заради бързите и класни бекове, които дублират фланга. Ако ме питаш, имаме нужда и от още един класен ляв бек, тъй като Тончи няма равностойна смяна. Апата за мен трябва да се радва дори на това да бъде резерва в ЦСКА.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”